Özlem desem ne dersiniz?

Geçmiş güzelmiş be yaaa matmazelcim. Pis duygulandim bende

Allah rahmet eylesin. Baba farklı herseyden herkesten..

Özlediklerim, özlediklerinle ne de çok benzer ..
İçimi acıttın, yıllar ne acımasız ..
Geçmiş zamanlar tozlu hatıralar ..
Sen ne yaptın bee Dombik ..

O mis koku burnuma geldi şimdi güzel günler..

Ahh ahh şu an kaç kişinin duygularına tercüman oldunuz kimbilir.. Bende çok özledim. Küçük ama huzurlu anılarla dolu evimizi.. Kuzenlerimle uyuduğum ranzami.. Bahçeden erik koparalim diye ağaca tırmanışı.. İlk aşk heyecanımı paylaştığım halamı.. Daha neleri özledim bi bilseniz... Ağlattınız beni..

ben de ben de özledim gözlerim doldu valla yazan ellerine sağlık bir an geçmişe gittim neler geldi neler geçti ve daha neler göreceğiz hiçbirşey çocukluğumuzdaki kadar masum değil

Özlediklerim, özlediklerinle ne de çok benzer ..
İçimi acıttın, yıllar ne acımasız ..
Geçmiş zamanlar tozlu hatıralar ..
Sen ne yaptın bee Dombik ..
Öyle hayat acımasız durduk yerde geçmişi hatirlativerip darmaduman ediyor. Ama yinede bu günümüze şükür.

Huzur evet.. O zamanlardaki huzur şimdiki anne baba halimizdeki huzura hiç benzemiyor.

Kız yapılır mı bu? Şimdi tüm ailesinden ırak olanları ağlatacaksın

İnsanoğlu hep geçmişin özlemcisi, bugünün şikayetçisiymiş. Öyle diil mi bugünümüzden doğru dürüst memnun olmuyoruz ama yıllar sonra bugün kıymetleniyor özlüyoruz.

ahh kuzum..
cennet kokardı annem..
öyle sevecen öyle huzur kokardı..
canım yansa yandığı yeri oper okşardı..
şimdi çok özlüyorum onu.

Huzur evet.. O zamanlardaki huzur şimdiki anne baba halimizdeki huzura hiç benzemiyor.
Çünkü büyüdük... Canımızı yaktılar.. Binbir emekle küçücük yaşta evlendiklerimiz bizi ezdi geçti aileleri söz konusu olunca.. Oysa biz herşey sanmıştık kendimizi onlar için.. Bilememisiz işte... Yani en azından benim için durum böyle.. Oysa ne kadar huzurluydum baba evinde.. Sobamiz yanar saatin 7olmasini beklerdik kardeşlerimle.. Sırf babam gelicek diye.. Şimdi akşam olsun istemiyorum.. Kafamda deli sorular. Uykusuz ama yanlız geceler.. Kızım için..hani çocukluğumdaki huzur nerde... Bende çok özlemişim be...

çok güzel dile getirmişsin canım

inan bende çok özledim çocukluğumdaki dertsiz tasasız günleri

Özlem duyduğun güzel bir çocukluğun olduuğu için şanslısın.Çocukluğu aklına gelince kas katı kesilip tir tir titreyen,nefretle yad eden nice insanlar bilirim.
Keşke hep özlemle andığımız geçmişlerimiz olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…