Özlem desem ne dersiniz?

bende kendi evimi özlüyorum. son 3 - 4 aydır sürekli gözlerim dolu dolu geziyorum. sıkı kapatır kapatmaz yaşlar akıo. nasılda büyük büyük gözyaşlarım...

insanlara mutluyum numarası yapmaktan çok sıkıldım

büyüdük işte bende çocuklugumu özledim. gözlerim doldu. geceleri kapı önünde saklambaç oynardık. babaannem ateş yakardı kapıda mısır kaynatırdık. kocaman bir sögüt agacının altına kilim seip otururduk. hikayeler anlatılırdı.... hey gidi

ezanı okununca herkes eve giderdi ya hemen kuraldı bu biz eve girmeden akşam ebesi oynardık :) su için 1 . katta oturan komuşlarımızın camının önünde sıraya girerdik.
dertlendirdin bizi be dombik.

Şuan en çok özlediğim 23 yaşında geçen sene tamda bu zamanda iş kazasında vefaat eden yeğenim.
Nur içinde yat canım benim.Onunla gece 2-3 e kadar lunaparklarda olmayı,el ense şakalarımızı,gülüşünü özledim.
Barış'ım seni çok özledim beee

Ne guzel yazmissin ailenden uzaktasin ama yasıyor olmalarına sevindim hic degilse nefes aliyorlar hala
Benim icin özlem kardeşim demek
O Kadar ozluyorum ki ağrıma gidiyor onsuz yaşamak
Onun yaşadıgı gunlere, cocuklugumuza donmeyi cok isterdim..

Akşam eve cagırıiınca azcık daha derken o oyundaki tadı özledim komşuların yaz akşamları bahçede oturmasını özledim... Sabah kahvaltıya kaldıran annemi bişey yapmamışsın diye kızardım o lüksü özledim geece radyo dinleyerek uyumayı özledim

çok duygulandım ya. bende uzağım annemden babamdan. annemide severim ama babamın yeri çok başka bende ilk aşkım kahramanım benim anlattın ya böyle baba diye içim cız etti kokusunu duymak istedim ama sesiyle yetinmem gerekiyor. evlenene kadar koşar kucağına otururdum mis gibi sımsıcak boynuna sarılırdım canım babamın.

Offf yumruk oturdu böğrüme.çocukluk başkaymış gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…