Ben de aynı durumdayım ya. Tıp öğrencisiyim deyince inanmayan iki üç kişi oldu. Yanındakilere baktılar. Onlar onay verince inandılar. Olay meslek değil de inanmamak ne demek yahu. Aşırı üzülmüştüm
O zaman saç sizin probleminizin yüzde doksanını çözer. Beyaz tenliyseniz şu aralar çok popüler bir oyuncu var Elçin sangu. Onun rengini deneyin derim. Açık sarılar da olabilir. Hem şık hem ben burdayım diyor.
Model olarak da kısa küt ya da perçem falan kullanın. Saçlarınızı bakımlı şekilli kullanırsanız ortalama kıyafetlerle bile istediğinizi alırsınız.
Bence ilk olarak spora başlayın, hem eski formunuza yaklaştıkça mutlu olursunuz, hrm spor mutluluk hırmonu salgılıyor hrm de gün içinde yaşadığınız sıkıntıları ve stresi atarsınız. Sonra aynada kendinize gülümseyin bol bol. Makyajınıza ve giyiminize daha özen gösterin, hani takın takıştırın, ben kendimi daha çok iyi hissediyorum örneğin bunu yapınca. Uyanacağınız ya da çekineceğiniz ortama girmeden önce gaz veren müzikler dinleyin ya da sizi mutlu eden.
Merhaba.Bende 6 ay oncesine kadar özgüvensizlik,kendini beğenmeme gibi bir çok sorunum vardı.Hatta ilişkilerim yürümüyordu.Hep saçmasapan bir şekilde bitiyordu.Ta ki bilinçaltı terapistime gidene kadar.Bir arkadaşım zorla götürdü.İlk seanstan sonra dünyam değişti.Müthiş deneyimdi.Çevremdeki insanların bana saygısını ilgisini gördükçe çok şaşırdım ve mutlu oldum.Önümüzdeki hafta düğünüm var.Çoook mutluyum:))))))
Merhaba.Bende 6 ay oncesine kadar özgüvensizlik,kendini beğenmeme gibi bir çok sorunum vardı.Hatta ilişkilerim yürümüyordu.Hep saçmasapan bir şekilde bitiyordu.Ta ki bilinçaltı terapistime gidene kadar.Bir arkadaşım zorla götürdü.İlk seanstan sonra dünyam değişti.Müthiş deneyimdi.Çevremdeki insanların bana saygısını ilgisini gördükçe çok şaşırdım ve mutlu oldum.Önümüzdeki hafta düğünüm var.Çoook mutluyum:))))))
Sizin adınıza çookk sevindim. Nasıl bu bilinçaştı terapisi? Nerden bulabilirim öyle bir uzmanı? Allah tamamına erdirsin, darısı başıma inşallah :))))) (
Sizin adınıza çoook sevindim.
Aynı benim de ilişkilerim saçma sapan nedenlerden dolayı hep bitti. Bu bilinçaltı terapisi nasıl bir şey? Nereden ulaşabilirim böyle bir uzmana? Yardımcı olursanız çookk sevaba girersiniz vallahi :))
Allah tamamına erdirsin, mutluluğunuz daim olsun :)
Çok ilginçIstanbul da birde adapazarinda var.Ben Istanbul da yaşadığım için Istanbuldakine gittim.Adapazarindaki terapistte Ilknur Çamlık.
Bilinçaltında soru cevaplarla benim yanlış olan kalıpları buldu.Örneğin ben erkeklere düşman ciktim.Çok şaşırdım ilk duyduğumda ama babamdan dolayı maalesef böyleymiş.Bunun gibi bir dünya şey buldu
Istanbul da birde adapazarinda var.Ben Istanbul da yaşadığım için Istanbuldakine gittim.Adapazarindaki terapistte Ilknur Çamlık.
Bilinçaltında soru cevaplarla benim yanlış olan kalıpları buldu.Örneğin ben erkeklere düşman ciktim.Çok şaşırdım ilk duyduğumda ama babamdan dolayı maalesef böyleymiş.Bunun gibi bir dünya şey buldu
Bendeki özgüven patlaması,hava kımsede yok,bu içten gelen birşey,öle gıyımle saçla,topukluyla olmuyor,gıyıme yansıması çok estetık olmalı,aşırı kılolu olmasığın aürece öle 5 kılo fazlan bişey olmaz,kendın ol,bence millet şirin olcam dıye kasıuor,dikkay çekcem dıye abartı makyaj topuklu dekolte yaparken batırıuor,bır ayarı bar,hassas çizgi,bızım müşavir bar,gören sanıuorki ezik adam,önce bir tavır fılan,oysa adam işinde bır numra,bir kaç söz edıyor,mıllet bakıyor,önce iç donanımını aş,yükselt,içi boş olan öZgüvene sahıp insnaalrın arkasında gülünüyor,geçen bırını aldık,kız anlatıuor,şu gıyınmış,boy pos,özgüvenı görsen,ama bir hafta bıyunca yaptığı salaklılar öle facia ki,etraf için değil,kendın için yap,kendını mutlu etmek için,müdür senı çağırmadı dıye demorolıze olma,arkana yaslan kendıne ınan,gerisi boş
diğer insanları gözünde büyütme...kendini de küçültme ...bu ikisini yapabilirsen bence düzelir her şey..Merhaba sevgili kk üyeleri
24 yaşında özel kurumda öğretmenim. Benim sorunum başlıktan da anlaşılabileceği gibi özgüvensizlik...
Derslerimde, öğrencilerimle ve velilerimizle sıkıntı yaşamıyorum ama ilk tanıştığım öğretmenlerle birlikte bir muhabbet ortamında kendimi çok kasıyorum. Nedenini bilmiyorum. Direk muhabbete rahat bir şekilde giremiyorum. Millete bakıyorum ilk tanışılan ortamda gayet rahatlar. Ben samimi olursak rahat konuşurum ama insanlarda bir ön yargı oluyor malesef... Önce mesafeli oluyorum sonra beni tanıyan ve samimi olduğum arkadaşlar vayyy be ilk tanıdığımda böyle değildin, çok eğlencelisin gibi şeyler söylerler.
Genç hocalardan 4 kişiyiz. Bugün müdür görüntü olarak kalabalık olsun, veliler etkilensin diye öğretmenlerden birini çağırdı. (konuşmak için değil, arkada toplantıda oturmak için) bütün hocalara teklif etti, bana teklif etmedi ve demoralize oldum.
İdareyle 4 kız öğretmen konuşurken bana pek bakarak konuşmazlar. Öyle sert bakışlı ve de insanları itecek bir davranışım yok. Güler yüzlüyüm, elim ayağım düzgün ve iyi olmaya çalışan biriyim.
Güzel olduğumu düşünüyorum, etrafımda bu tarz duyumlar alıyorum. Sanırım iddialı değilim. Biraz özgüvensizlik ve eziklik duygusu da var. Giyim tarzım, hal ve hareketlerim çok mütevazi. Tamam bu iyi bir şey kabul ediyorum ama biraz havalı olmak, dikkat çekmek de güzel!
2 yıl öncesine kadar böyle değildim. Topuklular, takılar, parfümler... neden böyle oldum? Şimdi işe giderken hafif makyaj yapıyorum. İyi kötü bir mesleğim var. Önceden öğrenciyken bile daha havalıyım ve özgüvenim yüksekti. Şu anda eski halime göre 5 kilo fazlam var. Bazenlerim genişledi. Alışverişte kıyafetleri kendime yakıştıramıyorum... (boy:1.62, kilo:58-60)
Bunu aşmak için, tarz sahibi ve havalı olmak için ne yapabilirim?
diğer insanları gözünde büyütme...kendini de küçültme ...bu ikisini yapabilirsen bence düzelir her şey..
onlar senden daha sıradandır emin ol sen en azından hassas kalplisin insanların çoğu hoyrat ve kaba...
Istanbul da Sibel Donmez Hoca Adapazarinda Ilknur Çamlık hoca var istersen numaralarını veririm canım.Skype sende çalıştıklarını biliyorum.Antepten bir arkadaşıma yaptı aynı sonucu aldiBiliyor musunuz biz sizinle aynıyız. Benim de babamla ilgili problemlerim var, bizden ayrı yaşıyor. Bir kızın babası hakkındaki düşünceleri özgüvenini çok etkiliyor diye duymuştum. Ben Bursa'da yaşıyorum. Burda var mıdır acaba öyle alanında iyi biri, bilmiyorum
Istanbul da Sibel Donmez Hoca Adapazarinda Ilknur Çamlık hoca var istersen numaralarını veririm canım.Skype sende çalıştıklarını biliyorum.Antepten bir arkadaşıma yaptı aynı sonucu aldi