- Konu Sahibi halesss_97
seni çok iyi anliyorum .ayni durumu senelerce yaşadim.Kendimden nefret ediyordum,sürekli sorguluyordum .
Niye ben böyleyim ?
annem babam sevgisiz insanlar ,hatta annem çocukluğumda ve gencliğimde hakaret küfür ve eziyet etti.
Okulda ağir Mobbing görürdüm,yurtdişinda büyüdüm forma yoktu ,annem cizgili kadife kazağin üstüne örgü yelek giydirir altina ne denk gelirse .Her kes bana gülerdi .kuruş harcliğim yoktu ,büfeden alip toplu yerken ben yalniz durdurdum. Aktivitelere hiç katilamazdim .
sosyal fobiye hastalandim ve kendime zarar veriyordum ,cilet atmak cildi ezmek/deşmek (skin picking)bu stresimi atiyordu rahatliyordum.
Sonra aynada yara izlerini gördüğümde daha fazla kendimden utaniyordum .
Yani ben kendimi ezdim ,evet kötü muamele gördüm fakat sonuc davranişlar kendi elimdeydi.
Yillar sonra resimlerime bakiyorum ,üzülüyorum gecen günlerime gencliğime .Hiçte okadar çirkin değilmişsim!niye kendime güzel bir elbiseyi layik görmüyordum?
Evet belki çirkinsin belki beceriksiz ne fark eder ,yaşa .
hayatin senin elinde.
okadar arkadaş söylemiş bende katiliyorum .
senin yazmaya yeteneğin var ve bunun üstünde dur .
bir hikaye yaz Internette yayinla güzel yorumlar seni motive edecek.
kurallara önem veriyormuşsun ,kendine kural tablosu oluştur ,kücük adimlarla .
mesela yarim saat daha erken kalkmak ,güzel temizlenmek kahvalti etmek evi havalandirmak .özelikle sabah havasi insani uyandirir ,bol dişarida yürüş yapmak .
vitamin takviyeleri d ,b,Ginseng,hafif spor Yoga pilates .
birde asla ama asla ben eziğim ben cirkinim ben beceriksizim deme, düşünme.
Düsüncelerimiz davranişlarimizi belirtir
Vücudumuz google gibi ne yazarsan oraya o cikar ,sende sürekli ezik yapiyorsun tabiki zeki güclü güzel cikmaz ortaya
Sen başardin bile ilk adimi attin arada bir yaz buraya
Niye ben böyleyim ?
annem babam sevgisiz insanlar ,hatta annem çocukluğumda ve gencliğimde hakaret küfür ve eziyet etti.
Okulda ağir Mobbing görürdüm,yurtdişinda büyüdüm forma yoktu ,annem cizgili kadife kazağin üstüne örgü yelek giydirir altina ne denk gelirse .Her kes bana gülerdi .kuruş harcliğim yoktu ,büfeden alip toplu yerken ben yalniz durdurdum. Aktivitelere hiç katilamazdim .
sosyal fobiye hastalandim ve kendime zarar veriyordum ,cilet atmak cildi ezmek/deşmek (skin picking)bu stresimi atiyordu rahatliyordum.
Sonra aynada yara izlerini gördüğümde daha fazla kendimden utaniyordum .
Yani ben kendimi ezdim ,evet kötü muamele gördüm fakat sonuc davranişlar kendi elimdeydi.
Yillar sonra resimlerime bakiyorum ,üzülüyorum gecen günlerime gencliğime .Hiçte okadar çirkin değilmişsim!niye kendime güzel bir elbiseyi layik görmüyordum?
Evet belki çirkinsin belki beceriksiz ne fark eder ,yaşa .
hayatin senin elinde.
okadar arkadaş söylemiş bende katiliyorum .
senin yazmaya yeteneğin var ve bunun üstünde dur .
bir hikaye yaz Internette yayinla güzel yorumlar seni motive edecek.
kurallara önem veriyormuşsun ,kendine kural tablosu oluştur ,kücük adimlarla .
mesela yarim saat daha erken kalkmak ,güzel temizlenmek kahvalti etmek evi havalandirmak .özelikle sabah havasi insani uyandirir ,bol dişarida yürüş yapmak .
vitamin takviyeleri d ,b,Ginseng,hafif spor Yoga pilates .
birde asla ama asla ben eziğim ben cirkinim ben beceriksizim deme, düşünme.
Düsüncelerimiz davranişlarimizi belirtir
Vücudumuz google gibi ne yazarsan oraya o cikar ,sende sürekli ezik yapiyorsun tabiki zeki güclü güzel cikmaz ortaya
Sen başardin bile ilk adimi attin arada bir yaz buraya