Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanırım hamurişi gerçekten acıktırıyor, bugün sabah yedim ve açlık hissettim ama gittim ceviz yedim. Ve kalan börekleri komşuya verdim. Çünkü benim vücudum çöplük değil:)
Aslında karşımıza normalde yemediğimiz bir şey beklemeğimiz anda geldiğinde şöyle düşünmeliyiz bunlar hep var tercih etseydik biz alırdık yerdik ama önümüze gelmiş olması yememiz gerektiği anlamına gelmiyor bu bilinçte olmak ve bu durumlarla savaşmak gerek devam:)
1 haşlanmış yumurta 1 dilim hindi füme Domates Süzme peynir
Öğlen
kebap Salata
Ara
Bir avuç ceviz
Akşam
2 yumurtalı lorlu hindi fümeli omlet Domates
SPOR: Tibet 21 tekrar Reformer 3. Ay
Aç karna pekmez 24.Gün
Bundan sonra spordan sonra hep omlet yiyim diyorum protein olsun, kan olsun can olsun. Acaba spora devam etsem mi etsem güzel olur mu ya bırakırsam sonrasında ne olur kafamda deli sorular
Merhaba, Her sayfayı tek tek okuyamasam da genel olarak okumaya çalıştım. Yeme bozukluğu maalesef bende de var. O bakımdan yazılanlar çok ilgimi çekti. Sizi tebrik ederim. Gerçekten başarmış görünüyorsunuz. Yasaksız beslenme, vücudunuzu dinleme, kendinize saygı; ve özellikle spordaki istikrar takdire şayan. Takipteyim
Bugün mLesef 100 gr yağ aldığımı söyledi hocam. Ama verilmeyecek şey değil. Belki de yumurtayı arttırmam ve kefire dönmem gerekiyordur. Yağ oranım başlarken 20lerdeymiş şuan 19larda. Zaman zaman yağ almışım, bir ara 700 kas almışım süper:) evvveeet sonuç alarak velhasıl bu 3 ayın (bu arada 26 Ağustosta sağlıklı beslenmeye başlamışım) 2 ayında çok sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Vücudum inceldi bence ama ahım şahım bir fark yok bence. Ama olsun . Bu yolculuk. Belki aylar belki yıllar sürecek ama bunu buraya yazıyorum herkes görsünnduysun ben İSTEDİĞİM VÜCUDA ER YA DA GEÇ KAVUŞACAĞIMMMM!!!!!
Künefe geldi yemedim, ekmek yemedim.. aramadım da. Artık gerçek lezzetin sadece yemeklerde olduğunu anladım. Çok mutluyum. Ağız tadım değişti. Bu gibi şeyleri canım çekmiyor bile. Maşallah bana. Her şey harika gidiyor