- 16 Haziran 2014
- 766
- 692
-
- Konu Sahibi yalnizkus_
Sürekli satranç sıkıyor be arada metin lazımAşırı zeki biri bu metni yazmazdı.
sosyal hayatımda çok deli doluyum ve sosyalimde. İş hayatında niye böyle bilmiyorum.Deli dolu olan biriyseniz içine kapanık olmanız imkansız çünkü deli dolu insanlar sosyal olur.
İş konusunda kendinizi yetersiz mi hissediyorsunuz?
Bu cevabı da yazmazdı yaSürekli satranç sıkıyor be arada metin lazım
sosyal hayatımda çok deli doluyum ve sosyalimde. İş hayatında niye böyle bilmiyorum.
Niye zekiler sadece satranç mı oynar ?Sürekli satranç sıkıyor be arada metin lazım
sosyal hayatımda çok deli doluyum ve sosyalimde. İş hayatında niye böyle bilmiyorum.
Herkes sosyal olacak diye bir kaide yok. Her insanın mizacı farklıdır kendinizi olduğunuz gibi kabul edin. Bu bir eksiklik değil özellikÖzellikle de iş yerinde özgüven eksikliğinden ötürü çok pasif kalıyorum halbuki aşırı zeki, deli dolu biriyim ama iş yerinde içine kapanık, pasif biri gibi duruyorum. Özgüven nasıl kazanılır, önerisi olan var mı?
Ise yeni mi basladiniz? Ortaminiz yeni miÖzellikle de iş yerinde özgüven eksikliğinden ötürü çok pasif kalıyorum halbuki aşırı zeki, deli dolu biriyim ama iş yerinde içine kapanık, pasif biri gibi duruyorum. Özgüven nasıl kazanılır, önerisi olan var mı?
Aşırı zeki biri bu metni yazmazdı.
Kendinizi bir konuda eksik hissediyorsanız hata yapmaktan, diğer arkadaşlarınız eski ve oturmuş bir grupsa dışlanmaktan çekiniyor olabilirsiniz. Ama dediğim gibi deli dolu insan çabuk sosyalleşir içine kapanmazSürekli satranç sıkıyor be arada metin lazım
Sonradan kazanılmaz, doğustan gelir.Özellikle de iş yerinde özgüven eksikliğinden ötürü çok pasif kalıyorum halbuki aşırı zeki, deli dolu biriyim ama iş yerinde içine kapanık, pasif biri gibi duruyorum. Özgüven nasıl kazanılır, önerisi olan var mı?