- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
-
- Konu Sahibi yalnizkus_
Ne alaka. Destek olacağınıza niye köstek oluyorsunuz ki?Aşırı zeki biri bu metni yazmazdı.
Aa düşündüğümüzü yazıyoruz diye biliyodum ben. Pohpohlamam mı lazımdı?Ne alaka. Destek olacağınıza niye köstek oluyorsunuz ki?
Sosyal,deli dolu fala değilsiniz iş dışında da.Sürekli satranç sıkıyor be arada metin lazım
sosyal hayatımda çok deli doluyum ve sosyalimde. İş hayatında niye böyle bilmiyorum.
Yanıtı okumamıştım henüz.Aa düşündüğümüzü yazıyoruz diye biliyodum ben. Pohpohlamam mı lazımdı?
Çok zeki birinden bu yazı çıkmaz diye düşünüyorum. Ayrıca da sürekli satranç olmuyo ya yanıtında hiç mi problem yok sizce?
Teşekkürler.Yanıtı okumamıştım henüz.
Doğru. Zekiler, zeki olmayanlara cevapta vermezdi.Bu cevabı da yazmazdı ya
Satranç derken sadece "oyun" olan satrancı kastetmemiştim.Niye zekiler sadece satranç mı oynar ?
Lokasyon değişikliği yaptım, ortamım yeni.Ise yeni mi basladiniz? Ortaminiz yeni mi
Teşekkür ederim bu yanıtınız için. Parodi bir hesaptan kendimi övmek bana ne katacak ki zaten.Zeki kelimesini paragrafın içinden çekip nasıl linçleriz yorumları yemin ediyorum konudan soğudum okumayacağım tavsiyelere bakacaktım ona göre ben de bir şeyler yazacaktım.
Yeni ortam olduğu icin öyledir zamanla yeneceksiniz bu duyguyu azicik sabirDoğru. Zekiler, zeki olmayanlara cevapta vermezdi.
Satranç derken sadece "oyun" olan satrancı kastetmemiştim.
Lokasyon değişikliği yaptım, ortamım yeni.
Teşekkür ederim bu yanıtınız için. Parodi bir hesaptan kendimi övmek bana ne katacak ki zaten.
İnsan kendi özelliklerini belirtebilir zeki bir insan kendisinin zeki olduğunu bilir belli bir sınavlardan geçmiştir okul okumuştur bunu söyleyebilirsiniz burada maalesef bazı kişiler paragraftan bir kelimeyi seçip konu dağılabiliyor bu tarz üyeler yüzünden konuların kalitesi düşüyor keza benim okuyacağım gelmedi konunuzu umarım güzel cevaplar gelmiştirDoğru. Zekiler, zeki olmayanlara cevapta vermezdi.
Satranç derken sadece "oyun" olan satrancı kastetmemiştim.
Lokasyon değişikliği yaptım, ortamım yeni.
Teşekkür ederim bu yanıtınız için. Parodi bir hesaptan kendimi övmek bana ne katacak ki zaten.
Teşekkür ederim, öyle olacağını umuyorum.Yeni ortam olduğu icin öyledir zamanla yeneceksiniz bu duyguyu azicik sabir
Sizin gibi cevaplar da geldi neyse ki çok teşekkür ederim :) evet konunun dağılmasına neden oluyor ne yazık ki.İnsan kendi özelliklerini belirtebilir zeki bir insan kendisinin zeki olduğunu bilir belli bir sınavlardan geçmiştir okul okumuştur bunu söyleyebilirsiniz burada maalesef bazı kişiler paragraftan bir kelimeyi seçip konu dağılabiliyor bu tarz üyeler yüzünden konuların kalitesi düşüyor keza benim okuyacağım gelmedi konunuzu umarım güzel cevaplar gelmiştir