aslında annen doğru söylemiş tatlım ... iyi bi insansın şükret haline bunca kötülük varken heryerde .. yaşın bizler gibi ilerleyince anlıyacaksın .. hı bi de şöyle bişey var fıstıklar evlenip çocuklarınız olunca aslan kesileceksiniz ... o da rabbimin verdiği annelik ve eş güdüleriyle oluyo işte .. ne demişler iş başa düşünce paşalar dağa düşermiş.. bakın görün ne güzel hanım ve anne olcaksınız inşallah bol bol dua edin yeter biraz nazlanın annelerinize ne zararı var
iş başa düşünce paşalar dağa düşermiş bayıldım bu söze genel olarak herkes zorluklarla karşılaşınca bu durumun düzeleceğini söylemiş ee bukadar kişi söylediyse vardır muhakkak bi doğruluğu :107: bende herşeyi zamana bırakmaya ve olduğum gibi değişmeye çalışmadan hayatıma devam etmeye karar verdim.. bi de kendimde bişey farkettim bu da hosuma gitti açıkçası ben kandırıldığımı hissediyorum yani bana aslında kimse yalan söyleyemiyo hislerim kuvvetli sanırım susuyorum o anda benim yalanlarını yediğimi düşünüyolar saf salak oldugumu düşünüyolar belki ama yemiyorum sırf boş insanlarla tartışmamak adına kalitemi bozmamak adına susuyorum ben.. insan belkide iyi yönlerini görmeye çalışmalı ben şu aralar yaşadıklarımdan dolayı belkide kimsenın hakkında parasında gözüm yok haramında gözüm yok kımseye boş boş hava atmakla uğraşmyorum bi arkadaşımın yaptıgı gibi asıl onlar kendilerini aşağılık hissetsinler ben böyle insanlar gördükçe ısrarla inatla değişmicem :92: :108: