Hayırlı Cumalar olsun, Allah kolaylık versin
Güle güle kullan canım... Çatal bıçak takımın çok şık ben çok beğendim. Benim misafirler için aldıklarım hisardandı, günlük çatal-bıçak takımım yok. Acaba seninkisinden alsam günlük için abartı mı olur?
Güle güle kullan canım... Çatal bıçak takımın çok şık ben çok beğendim. Benim misafirler için aldıklarım hisardandı, günlük çatal-bıçak takımım yok. Acaba seninkisinden alsam günlük için abartı mı olur?
Yok kuzucum abartı olmaz.
Emsan'dan aldım ben.
Beğendiysen elbette al teşekkür ederim bu arada
Tekrar bir kevgir-süzgeç setim olmuş olacakKeşke çatal kaşık bıçak olarak satsalar :) Sorum şu bir de günlük yemek çatal-bıçak takımına 400 lira vermeye gerek var mı?
Bunlardan görmüştüm instagramda. Ne kadara yaptırdın canım? Çok güzeller güle güle kullan buarada...
Çok teşekkür ederim canım
100 TL'ye yaptırdım bunları.
Bu arada benim topiğe gel istersen orada muhabbet ediyoruz
Özgem İnstagramdaki baharat takımını yapan kişinin adını yazar mısın kuzum? Bir de ben yine dayanamayıp bir sürü şey aldım baksana topiğime
Ayy hemen bakıyorum cicilerine
Bunları instagramdan değil, facebookta yapan bi bayandan aldım kuzu özelden atarım ismini.
Tamam tatlım bekliyorum ben de istiyorim buna benzer bir sey de fikir olur bana da :)
Yolladım canım ne yaptın buldun mu?
Buldum canım ama sayfayı inceleyemedim henüz beğendim en kısa sürede inceleyeceğim çok teşekkür ederim.
Ağız tadıyla güzel günlerde kullan inşallah
Rica ederim Tatlım
Kadın nasılsa kaçmıyor ya şu nişan arefesini atlat maddi açıdan da az biraz rahatla yaptırırsın elbet.