Bu kadın sizi sevmiyormuş yahu. Ama üzülmeyin kaç kayınvalide gelinini sever ki. Gelin adayı o komşu kız olsa ona da aynı muameleyi yapardı merak etmeyin.Başkalarına karşı çok şahit olmadım ancak şöyle bir şey yaşandı. Komşusu ve kızı geldi bir seferinde ben oradayken. Kız benimle yaşıt. O günde ben poğaça yaptım çay demledik. Kendisi de lahmacun yaptırdı. Neyse biz poğaçalari yedik sonra kalktı komşu kızı sever diye ona lahmacun getirdi bir tabak ve bana da o kızın tabağından almamı söyledi. Moonse sen lahmacun seversin alsana dedi. Ve ben o gün öyle eve geri geldim.
Ama sosyal gezen tozan bir kadın olduğunu söylemiş.Gezmese bile başka birilerinin evine konuk olarak gidiyor yani insan sofrayi göruyor dikkat ediyor.Mesela diyelim ben konuk gidiyorum nasil karşıladığını görüyorum çeşitli yemekler falan birdaha ki sefere benim evime gelince bende aynisini yapmak isterim dimi sonuçta insan düşünmüş yapmış.yok ya. bence düşünemediğinden kasıtlı bir şey değildir. görmemiş olduğundandır
Ailene bir daha yalan söyleme. Senin ailenle arandaki ilişkiden önemli değil bu cimri kadın.Kızlar burda bana düşen tam olarak nedir? Kendimi çok değersiz hissediyorum bu konuda. Biliyorum benim değerimi belirleyen şey onun ikramı değil ancak insan bozuluyor vallahi
Kızlar kv onlara gittiğim zaman çok özensiz davranıyor ama öyle böyle değil. Ailemi götürüyorum bi kek bi çay. Ben gidiyorum mesela akşam için ona yemek yapıyorum fırında yemek pişerken bana peynir ekmek çay getiriyor. En son da dün alışverişten sonra evine geçtik. Çay yaptı ve sadece siyah zeytin ve ekmek getirdi önüme. Acikmissindir diyor. Ama bunu böyle sanki merhametli gibi de söylüyor. Kötü bi niyeti de yok gibi ama anlamıyorum. Sonuçta bu kadın sosyal ve gezen bı kadın. Hiç görmemiş desek bile bize geldiğinde benim onu ağırlamam, ailemin ihtimam göstermesinin bile yetmesi lazım. Nişanlım bize geldiğinde yemekleri babam yapar, annem ayrı ilgilenir. Gerçekten özen gösterirler ama ben hiçbir zaman özen görmedim. Çok zoruma gidiyor. Yok desem maddi olarak var yani biliyorum. Mutfağı dolu bı kadındır. En kötü insan marketten iki bisküvi alir koyar yine de zeytin ve ekmek çıkarmaz. Peynir bile yoktu düşünün. Ben mi abartiyorum kızlar? Bu özensizligi beni çok utandırıyor. Ailem kayınvaliden seni nasıl ağırladı dediğinde hep yalan söylüyorum. Yok işte şunu yapmış bunu yapmış gibisinden. İşin tuhafı bende onu nasıl misafir edeceğimi düşünüyorum. Evime geldiği zaman ona onun gibi mi muamele göstermeliyim? Son olarak beni aileden gördüğü için özensiz davranmış olacağını bile düşündüm ancak ben ömrümde hiç ev hali olsa bile fırında yemek varken birine peynir ekmek vermedim ya da zeytin ekmek... Çok kafama takıyorum, çok zoruma gidiyor ve ister istemez sinirlerim bozulup ağlıyorum.
Bir yıldır nişanlıyım kendi başıma dört kez gittim.Birde sen çooook fazla görüşmüşsün bu insanlarla
Misafire lahmacun ikramı, geline kuru ekmek zeytin. Üstelik misafirin tabağına koyduğu lahmacundan gelinine seversin al oradan kendine diyor. Kıza bir servis açmayı tabağı bile çok görüyor. Böyle bir kadına evlerine misafir geldiğinde sen seversin deyip zeytin ekmek koymazlarsa o gelinin başı çok ağrır. Kız, ailesine iyi ağırlandım deyip yalan söylüyor, nişanlısı napim bu yaşa gelmiş insanları değiştiremem diyor, perşembenin gelişi çarşambadan belli aslında.Önemsemediğini düşündüm açıkçası.
Misafir gibi görmüyor olması da gayet olası.
Eminim misafir gelip gidiyordur evine zeytin ekmek koymuyordur önüne misafirinin.
Tamam herkes bilmek,yapmak zorunda değil ama artık herşey satılıyor,marketten,pastaneye adim basi herşeyi bulabiliyorken zeytin koyup geçmek çok sevimsiz geldi banada.
Haklısınız. Yerinizde olsam umursamazdım,annemlere de sevmiyor o uğraşmayı anne sizde kek kurabiye çay hazırlayın derdim sanırım kayınvalidem gelecekse. Alıskin olduğu tarzda ağırlar geçerdim.
En önemli soru başkalarına nasilKızlar kv onlara gittiğim zaman çok özensiz davranıyor ama öyle böyle değil. Ailemi götürüyorum bi kek bi çay. Ben gidiyorum mesela akşam için ona yemek yapıyorum fırında yemek pişerken bana peynir ekmek çay getiriyor. En son da dün alışverişten sonra evine geçtik. Çay yaptı ve sadece siyah zeytin ve ekmek getirdi önüme. Acikmissindir diyor. Ama bunu böyle sanki merhametli gibi de söylüyor. Kötü bi niyeti de yok gibi ama anlamıyorum. Sonuçta bu kadın sosyal ve gezen bı kadın. Hiç görmemiş desek bile bize geldiğinde benim onu ağırlamam, ailemin ihtimam göstermesinin bile yetmesi lazım. Nişanlım bize geldiğinde yemekleri babam yapar, annem ayrı ilgilenir. Gerçekten özen gösterirler ama ben hiçbir zaman özen görmedim. Çok zoruma gidiyor. Yok desem maddi olarak var yani biliyorum. Mutfağı dolu bı kadındır. En kötü insan marketten iki bisküvi alir koyar yine de zeytin ve ekmek çıkarmaz. Peynir bile yoktu düşünün. Ben mi abartiyorum kızlar? Bu özensizligi beni çok utandırıyor. Ailem kayınvaliden seni nasıl ağırladı dediğinde hep yalan söylüyorum. Yok işte şunu yapmış bunu yapmış gibisinden. İşin tuhafı bende onu nasıl misafir edeceğimi düşünüyorum. Evime geldiği zaman ona onun gibi mi muamele göstermeliyim? Son olarak beni aileden gördüğü için özensiz davranmış olacağını bile düşündüm ancak ben ömrümde hiç ev hali olsa bile fırında yemek varken birine peynir ekmek vermedim ya da zeytin ekmek... Çok kafama takıyorum, çok zoruma gidiyor ve ister istemez sinirlerim bozulup ağlıyorum.
Ben lahmacun mevzusunu bilmiyordum, şaşırmadım da zira önemsemiyor kadın konu sahibini. Amiyane olacak ama binmeye alçak eşşek arıyor. Yemegi yaptırıp fırında pişerken kızım acıktın belki ama pişsin beraber yeriz dememesinden belli. İnsan önemsediğine özeniyor bu böyledir. Ailenin bu kadar içine girip yemek falan yaparsa konu sahibi değer görmesi imkansız zaten.Misafire lahmacun ikramı, geline kuru ekmek zeytin. Üstelik misafirin tabağına koyduğu lahmacundan gelinine seversin al oradan kendine diyor. Kıza bir servis açmayı tabağı bile çok görüyor. Böyle bir kadına evlerine misafir geldiğinde sen seversin deyip zeytin ekmek koymazlarsa o gelinin başı çok ağrır. Kız, ailesine iyi ağırlandım deyip yalan söylüyor, nişanlısı napim bu yaşa gelmiş insanları değiştiremem diyor, perşembenin gelişi çarşambadan belli aslında.
Aynısını yap.. neyi dert ediyorsun.Kızlar kv onlara gittiğim zaman çok özensiz davranıyor ama öyle böyle değil. Ailemi götürüyorum bi kek bi çay. Ben gidiyorum mesela akşam için ona yemek yapıyorum fırında yemek pişerken bana peynir ekmek çay getiriyor. En son da dün alışverişten sonra evine geçtik. Çay yaptı ve sadece siyah zeytin ve ekmek getirdi önüme. Acikmissindir diyor. Ama bunu böyle sanki merhametli gibi de söylüyor. Kötü bi niyeti de yok gibi ama anlamıyorum. Sonuçta bu kadın sosyal ve gezen bı kadın. Hiç görmemiş desek bile bize geldiğinde benim onu ağırlamam, ailemin ihtimam göstermesinin bile yetmesi lazım. Nişanlım bize geldiğinde yemekleri babam yapar, annem ayrı ilgilenir. Gerçekten özen gösterirler ama ben hiçbir zaman özen görmedim. Çok zoruma gidiyor. Yok desem maddi olarak var yani biliyorum. Mutfağı dolu bı kadındır. En kötü insan marketten iki bisküvi alir koyar yine de zeytin ve ekmek çıkarmaz. Peynir bile yoktu düşünün. Ben mi abartiyorum kızlar? Bu özensizligi beni çok utandırıyor. Ailem kayınvaliden seni nasıl ağırladı dediğinde hep yalan söylüyorum. Yok işte şunu yapmış bunu yapmış gibisinden. İşin tuhafı bende onu nasıl misafir edeceğimi düşünüyorum. Evime geldiği zaman ona onun gibi mi muamele göstermeliyim? Son olarak beni aileden gördüğü için özensiz davranmış olacağını bile düşündüm ancak ben ömrümde hiç ev hali olsa bile fırında yemek varken birine peynir ekmek vermedim ya da zeytin ekmek... Çok kafama takıyorum, çok zoruma gidiyor ve ister istemez sinirlerim bozulup ağlıyorum.
ah şu kvler... boşverin gerçelten bu kadar kafaya takmaya değmez bir tanesi bile düzgün olsa şaşarım :)Kızlar kv onlara gittiğim zaman çok özensiz davranıyor ama öyle böyle değil. Ailemi götürüyorum bi kek bi çay. Ben gidiyorum mesela akşam için ona yemek yapıyorum fırında yemek pişerken bana peynir ekmek çay getiriyor. En son da dün alışverişten sonra evine geçtik. Çay yaptı ve sadece siyah zeytin ve ekmek getirdi önüme. Acikmissindir diyor. Ama bunu böyle sanki merhametli gibi de söylüyor. Kötü bi niyeti de yok gibi ama anlamıyorum. Sonuçta bu kadın sosyal ve gezen bı kadın. Hiç görmemiş desek bile bize geldiğinde benim onu ağırlamam, ailemin ihtimam göstermesinin bile yetmesi lazım. Nişanlım bize geldiğinde yemekleri babam yapar, annem ayrı ilgilenir. Gerçekten özen gösterirler ama ben hiçbir zaman özen görmedim. Çok zoruma gidiyor. Yok desem maddi olarak var yani biliyorum. Mutfağı dolu bı kadındır. En kötü insan marketten iki bisküvi alir koyar yine de zeytin ve ekmek çıkarmaz. Peynir bile yoktu düşünün. Ben mi abartiyorum kızlar? Bu özensizligi beni çok utandırıyor. Ailem kayınvaliden seni nasıl ağırladı dediğinde hep yalan söylüyorum. Yok işte şunu yapmış bunu yapmış gibisinden. İşin tuhafı bende onu nasıl misafir edeceğimi düşünüyorum. Evime geldiği zaman ona onun gibi mi muamele göstermeliyim? Son olarak beni aileden gördüğü için özensiz davranmış olacağını bile düşündüm ancak ben ömrümde hiç ev hali olsa bile fırında yemek varken birine peynir ekmek vermedim ya da zeytin ekmek... Çok kafama takıyorum, çok zoruma gidiyor ve ister istemez sinirlerim bozulup ağlıyorum.
Eşimle 10 senedir beraberim, ailesine tek başıma hiç gitmedim. Hele ki nisanliyken. Aklim almıyor yani. Bir de mutfağa girmeyi de anlamadım, misafirsiniz siz.Bir yıldır nişanlıyım kendi başıma dört kez gittim.
Bir yıldır nişanlıyım kendi başıma dört kez gittim.
Haklısın. Peki herkese mi böyle bu kadın.Kızlar kv onlara gittiğim zaman çok özensiz davranıyor ama öyle böyle değil. Ailemi götürüyorum bi kek bi çay. Ben gidiyorum mesela akşam için ona yemek yapıyorum fırında yemek pişerken bana peynir ekmek çay getiriyor. En son da dün alışverişten sonra evine geçtik. Çay yaptı ve sadece siyah zeytin ve ekmek getirdi önüme. Acikmissindir diyor. Ama bunu böyle sanki merhametli gibi de söylüyor. Kötü bi niyeti de yok gibi ama anlamıyorum. Sonuçta bu kadın sosyal ve gezen bı kadın. Hiç görmemiş desek bile bize geldiğinde benim onu ağırlamam, ailemin ihtimam göstermesinin bile yetmesi lazım. Nişanlım bize geldiğinde yemekleri babam yapar, annem ayrı ilgilenir. Gerçekten özen gösterirler ama ben hiçbir zaman özen görmedim. Çok zoruma gidiyor. Yok desem maddi olarak var yani biliyorum. Mutfağı dolu bı kadındır. En kötü insan marketten iki bisküvi alir koyar yine de zeytin ve ekmek çıkarmaz. Peynir bile yoktu düşünün. Ben mi abartiyorum kızlar? Bu özensizligi beni çok utandırıyor. Ailem kayınvaliden seni nasıl ağırladı dediğinde hep yalan söylüyorum. Yok işte şunu yapmış bunu yapmış gibisinden. İşin tuhafı bende onu nasıl misafir edeceğimi düşünüyorum. Evime geldiği zaman ona onun gibi mi muamele göstermeliyim? Son olarak beni aileden gördüğü için özensiz davranmış olacağını bile düşündüm ancak ben ömrümde hiç ev hali olsa bile fırında yemek varken birine peynir ekmek vermedim ya da zeytin ekmek... Çok kafama takıyorum, çok zoruma gidiyor ve ister istemez sinirlerim bozulup ağlıyorum.
Belki benim gibi bezgindir :) samimiyetten o an aklına/eline ne geliyorsa onu çıkarıveriyordur.Kızlar kv onlara gittiğim zaman çok özensiz davranıyor ama öyle böyle değil. Ailemi götürüyorum bi kek bi çay. Ben gidiyorum mesela akşam için ona yemek yapıyorum fırında yemek pişerken bana peynir ekmek çay getiriyor. En son da dün alışverişten sonra evine geçtik. Çay yaptı ve sadece siyah zeytin ve ekmek getirdi önüme. Acikmissindir diyor. Ama bunu böyle sanki merhametli gibi de söylüyor. Kötü bi niyeti de yok gibi ama anlamıyorum. Sonuçta bu kadın sosyal ve gezen bı kadın. Hiç görmemiş desek bile bize geldiğinde benim onu ağırlamam, ailemin ihtimam göstermesinin bile yetmesi lazım. Nişanlım bize geldiğinde yemekleri babam yapar, annem ayrı ilgilenir. Gerçekten özen gösterirler ama ben hiçbir zaman özen görmedim. Çok zoruma gidiyor. Yok desem maddi olarak var yani biliyorum. Mutfağı dolu bı kadındır. En kötü insan marketten iki bisküvi alir koyar yine de zeytin ve ekmek çıkarmaz. Peynir bile yoktu düşünün. Ben mi abartiyorum kızlar? Bu özensizligi beni çok utandırıyor. Ailem kayınvaliden seni nasıl ağırladı dediğinde hep yalan söylüyorum. Yok işte şunu yapmış bunu yapmış gibisinden. İşin tuhafı bende onu nasıl misafir edeceğimi düşünüyorum. Evime geldiği zaman ona onun gibi mi muamele göstermeliyim? Son olarak beni aileden gördüğü için özensiz davranmış olacağını bile düşündüm ancak ben ömrümde hiç ev hali olsa bile fırında yemek varken birine peynir ekmek vermedim ya da zeytin ekmek... Çok kafama takıyorum, çok zoruma gidiyor ve ister istemez sinirlerim bozulup ağlıyorum.
Bence burada size düşen bir şey yok. Erkek anaları oğulları evleneceği zaman bi denişik davranır oluyorlar. Konunun sizinle alakası yok. Sizin yerinize ben de gitsem aynı garip davranışlar olacaktı. Misilleme yapmaya da gerek yok. Onun tarzı. Siz kendi tarzınızı gösterip, kendi hayatınızı yaşayacak, kendinize yakıştırdığınızı yapacaksınız.Kızlar burda bana düşen tam olarak nedir? Kendimi çok değersiz hissediyorum bu konuda. Biliyorum benim değerimi belirleyen şey onun ikramı değil ancak insan bozuluyor vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?