Bence çok yanlış yapmışsınız, bir daha yemek baklava poğaça yemek namına ne varsa yapmayın, sizden baklava isteyemez, kusura bakılmasın ama ben bu konularda katıyım, kendi nişanlılık dönemimde zırt pırt kayınvalidemin evine gitmedim, kek poğaça yemek yapmadım, servis yaparken yardım ediyordum o kadar, evliliğimde 29 senem bitiyor bu 29 senede kayınvalidemin evinde toplasanız 4 kere yemek yapmışımdır o da başka şehirde yaşıyorlardı kalmaya gittiğimizde eşimin sevdiği bazı yemekleri kayınvalidem eşimin damak zevkine göre yapamıyor diye.
Şimdi de kızım nişanlı, bizim evimizde kek börek vs yaparsa kayınvalidesine giderken götürüyor ama onların evinde servise yardım dışında bir şey yapmıyor, belki nişanlısına şimdiye kadar verdiğimiz sinyallerden dolayıdır bilemem zira ben ev işi sadece kadın işi değildir deyip evde işleri ortaklaşa yapan biriyim, eşim süpürürse kızım siler ben toz alırım damat da bunu biliyor, ailesine söylemiştir bizim aile düzenini, o yüzden daha dikkat ediyor olabilirler, damat da bize gelince daha elini yıkar yıkamaz mutfağa geliyor yardım etmek için, kendinizi ev işi yapan gelin moduna sokmayın, rica etseler dahi kusura bakmayın yapamam deyin zorunda değilsiniz çünkü.