- 23 Ağustos 2012
- 49.964
- 1
- 231.991
- 798
Kızlar burda bana düşen tam olarak nedir? Kendimi çok değersiz hissediyorum bu konuda. Biliyorum benim değerimi belirleyen şey onun ikramı değil ancak insan bozuluyor vallahi
Başkalarına karşı çok şahit olmadım ancak şöyle bir şey yaşandı. Komşusu ve kızı geldi bir seferinde ben oradayken. Kız benimle yaşıt. O günde ben poğaça yaptım çay demledik. Kendisi de lahmacun yaptırdı. Neyse biz poğaçalari yedik sonra kalktı komşu kızı sever diye ona lahmacun getirdi bir tabak ve bana da o kızın tabağından almamı söyledi. Moonse sen lahmacun seversin alsana dedi. Ve ben o gün öyle eve geri geldim.Yukarıda sordum ama cevap vermediniz başkalarına karşı nasıl?
Başkalarına karşı çok şahit olmadım ancak şöyle bir şey yaşandı. Komşusu ve kızı geldi bir seferinde ben oradayken. Kız benimle yaşıt. O günde ben poğaça yaptım çay demledik. Kendisi de lahmacun yaptırdı. Neyse biz poğaçalari yedik sonra kalktı komşu kızı sever diye ona lahmacun getirdi bir tabak ve bana da o kızın tabağından almamı söyledi. Moonse sen lahmacun seversin alsana dedi. Ve ben o gün öyle eve geri geldim.
Ben poğaça yaparken o da akşama yemek olsun moonse beraber yeriz diye yaptırdı. Sonra kıza getirdi işte. Ben de kalktım eve geldim. Kısacası kayinvalidemin sofrasına adam akıllı hiç oturmadim. Kendisi de oturtmadiLahmacunu kız sever diye mi yaptırdı, yoksa zaten yaptırmıştı kıza bir tabak mı getirdi?
Zaten yapılmış olan lahmacundan getirdiyse demek ki herkese karşı böyle çok iş yapmayı sevmiyor diye anladım
Ama komşu kızı seviyor diye yaptırdıysa o zaman alttan alta senle restleşiyor. Hiç takma az görüş.
Valla helal olsun ben söyledim ve bana ne diyeyim moonse bu yaşa gelmiş insanları mı değiştireyim görmemiş dedi.biz eşimle böyle şeyleri rahat rahat konuşup güleriz yani. Daha doğrusu şakayla karışık durumu ifade ederim o da gider konuşur bir daha da yapılmaz.
Ay asla böyle biriyle evlenmezdim ne münasebetValla helal olsun ben söyledim ve bana ne diyeyim moonse bu yaşa gelmiş insanları mı değiştireyim görmemiş dedi.
hayır siz değilsiniz sorumlusuDemek ki siz kv evinde rahat edebiliyorsunuz. Ben daha alışamadım sanırım. Ayağıma beklemekten ziyade kendi başıma dolabını açamam, ben de mi sorun var yani şimdi zeytin ekmek getirmesinin sorumlusu ben miyim gerçekten?
Kendisi rica etti yapamam diyemedimNe diye onun evinde yemek yapiyorsunuz onu da anlamadim.
Keske o zaman peynir cikarttiginda ben firindaki yemegi bekliyebilirim cok acikmadim deseydiniz. Birde gercekten boyle sik sik gitmeyin nisanliniz varken gidin bir saat oturun donun.Kendisi rica etti yapamam diyemedim
Demek ki siz kv evinde rahat edebiliyorsunuz. Ben daha alışamadım sanırım. Ayağıma beklemekten ziyade kendi başıma dolabını açamam, ben de mi sorun var yani şimdi zeytin ekmek getirmesinin sorumlusu ben miyim gerçekten?
Aslında sık gitmedim biliyor musunuz nişanlım zaten şehir dışında yani toplasanız dort kez falan gitmişimdir o da ayda birden fazla aralıklarlaKeske o zaman peynir cikarttiginda ben firindaki yemegi bekliyebilirim cok acikmadim deseydiniz. Birde gercekten boyle sik sik gitmeyin nisanliniz varken gidin bir saat oturun donun.
Ben gidiyorum mesela akşam için ona yemek yapıyorum fırında yemek pişerken bana peynir ekmek çay getiriyor
Demek ki siz kv evinde rahat edebiliyorsunuz. Ben daha alışamadım sanırım. Ayağıma beklemekten ziyade kendi başıma dolabını açamam, ben de mi sorun var yani şimdi zeytin ekmek getirmesinin sorumlusu ben miyim gerçekten?
Başkalarına karşı çok şahit olmadım ancak şöyle bir şey yaşandı. Komşusu ve kızı geldi bir seferinde ben oradayken. Kız benimle yaşıt. O günde ben poğaça yaptım çay demledik. Kendisi de lahmacun yaptırdı. Neyse biz poğaçalari yedik sonra kalktı komşu kızı sever diye ona lahmacun getirdi bir tabak ve bana da o kızın tabağından almamı söyledi. Moonse sen lahmacun seversin alsana dedi. Ve ben o gün öyle eve geri geldim.
Ben poğaça yaparken o da akşama yemek olsun moonse beraber yeriz diye yaptırdı. Sonra kıza getirdi işte. Ben de kalktım eve geldim. Kısacası kayinvalidemin sofrasına adam akıllı hiç oturmadim. Kendisi de oturtmadi
Yazacaklarımı yanlış anlamayın lütfen, kızım da nişanlı ona söylediklerime benzer şeyler yazacağım bir anne olarak.Kızlar burda bana düşen tam olarak nedir? Kendimi çok değersiz hissediyorum bu konuda. Biliyorum benim değerimi belirleyen şey onun ikramı değil ancak insan bozuluyor vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?