- 1 Nisan 2023
- 633
- 2.228
- 28
Kızlar kv onlara gittiğim zaman çok özensiz davranıyor ama öyle böyle değil. Ailemi götürüyorum bi kek bi çay. Ben gidiyorum mesela akşam için ona yemek yapıyorum fırında yemek pişerken bana peynir ekmek çay getiriyor. En son da dün alışverişten sonra evine geçtik. Çay yaptı ve sadece siyah zeytin ve ekmek getirdi önüme. Acikmissindir diyor. Ama bunu böyle sanki merhametli gibi de söylüyor. Kötü bi niyeti de yok gibi ama anlamıyorum. Sonuçta bu kadın sosyal ve gezen bı kadın. Hiç görmemiş desek bile bize geldiğinde benim onu ağırlamam, ailemin ihtimam göstermesinin bile yetmesi lazım. Nişanlım bize geldiğinde yemekleri babam yapar, annem ayrı ilgilenir. Gerçekten özen gösterirler ama ben hiçbir zaman özen görmedim. Çok zoruma gidiyor. Yok desem maddi olarak var yani biliyorum. Mutfağı dolu bı kadındır. En kötü insan marketten iki bisküvi alir koyar yine de zeytin ve ekmek çıkarmaz. Peynir bile yoktu düşünün. Ben mi abartiyorum kızlar? Bu özensizligi beni çok utandırıyor. Ailem kayınvaliden seni nasıl ağırladı dediğinde hep yalan söylüyorum. Yok işte şunu yapmış bunu yapmış gibisinden. İşin tuhafı bende onu nasıl misafir edeceğimi düşünüyorum. Evime geldiği zaman ona onun gibi mi muamele göstermeliyim? Son olarak beni aileden gördüğü için özensiz davranmış olacağını bile düşündüm ancak ben ömrümde hiç ev hali olsa bile fırında yemek varken birine peynir ekmek vermedim ya da zeytin ekmek... Çok kafama takıyorum, çok zoruma gidiyor ve ister istemez sinirlerim bozulup ağlıyorum.