Özenmek = samimiyetsizlik olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sadece runner ve pecete değildir bence ya. Bu kadar laf bunlar icin yapilmamistir.
Bazen görüyorum bir kahve verecek mesela yanina kahve tozundan sekil şukul yapanlar, çay bardaginin kenarina süs koyanlar filan aklima geliyor benim. Masaya alakasiz saçma süsler koyanlar ya da...

Yok neden öyle saçma sapan şeylere gireyim
Söylediğim kadar .

Şu an okuldan sonra dinlenmek amaçlı kendime kahve yaptım. Tepsime mum bile yaktım inanın ki. Yalnız kendime de yaparım bir misafirim gelse ona da yaparım. İnsan sevebilir, özenebilir çok normal.Boşver sen herkesi. Çok gerildilerse bir daha da gelmesinler

onlar pembik gelin

O kadar saçma bi durum yaşamış ve üstüne bu duruma bir de üzülmuşsunuz. Hastanedeyim şuan yatıyorum ve kıkır kıkır güldüm. Komşulariniza ayrı size ayrı güldüm. Bence görüşmeyin suç islemeden seni suçlu hissettiren tuhaf kişilerden uzak durun .
Demeleri gerekirdi ki bizi onemsemis ve ozenmis.. dememiş birde kıskanmıslar ve de sizi de suçlu hissetirmisler tam bir ruh emiciler.

yapmak istediğim.
bence bunlar troll ya dalga geçelim gülelim falan diye
gerçekten bunu yapan varsa da yazık harcanmasınlar her ota bir bölüm var ünivlerde buna da bölüm açsınlar sunum perileri bölümü bol bol öğrenci falan yetiştirsinler

Böyle kaynanalarin değerini bilmeniz lazımdı
Benimkide buzdolabında yemek var isit ye istersen demişti
Tava da aha orda dedi

hangi konu oldugunu soylemezsen olucekmisimm

ay ne demişti ki güzel giyinmek üzerine abartılı yorum ? merak ettim
Lulutas'ın sünepe giyinmek ile ilgili konusu vardı.
Orada giyinmeye ne kadar önem verdiği, dolabının nasıl güzel kıyafetlerle dolu olduğundna falan bahsetmiş. Cümle cümle hatırlamıyorum ama oldukça rahatsız edici bir mesajdı bana göre.

Ay ne önemli bir dert Allahım, gereksiz sunumculuk. Dert nerde? Bi de komiksiniz yani saçma sapan sunum tripleri aynen en mükemmel sizsiniz hep kıskanıyolar sizi

Ben yapmakla uğraşamam usengecim ama yapana saygı duyarım çok da güzel bir şey.
Görsel olarak cafelerde bile öyle yerleri tercih ediyorum iki sunum için tonlarca kazığı yiyor geliyorum mutlumuyum mutluyum
Öyle ortamda yemek yedikleri için mutlu olmalılar kendileri de nasıl isterse öyle yapsın

lulutaş inanılmaz yanlış tercihler yaptığı için işyerinde de bununla ilgili eleştiri aldığı için açmıştı konu o değil mi hepimiz internetden alışveriş yapabiliyorsun (renkleri iyi seçemiyordu) filtreleme yöntemini kullanarak alışveriş yap demiştik o konu sanırım

kılıksız miskin durursun öyle giyinirsen anlamında sünepe dediyse (ki o anlama da gelir) sıkıntı yok ama hakaret amaçlı ezmek için dediyse ayıp etmiş tabii ki o mesajı hatırlamadım ama nahoş olmuş

konu sahibi hakkınızda konuşuyorum huu :) yanlış anlaşıldıysanız kendini açıklama fırsatınızda doğmuş oldu ya da söylediğinizden pişman olduysanız

S sassyassyy sünepe giyinmek konusuna yaptığı zihin açan yorumlar buymuş bebiş al.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…