Özenmek = samimiyetsizlik olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar . Kısaca özet geçeyim . Komşularım sana gelmek istiyoruz dediler ok dedim Çay vs ikram hazırladım. Ama sunuma biraz özendim . Ama çok aşırı değil yani işte runner renkli peçete falan . Herseyi çok beğendiler ama bugün de karşılaştım biri dedi ki çitayı çok yukarı çıkardın öbürü diyor ki bize gelince sen ne beğeneceksin biz de o ayarda yapmak zorunda kalırız , öbürü de diyor ki ya ben böyle ortamları sevmiyorum aslında hani doğal olan samimi şeyleri seviyorum 😟
Neyse özür dilerim dedim çok bişey yapmadım yine de ama bilsem hiç uğraşmazdım
Yani yanlış mı yaptım ya sinir oldum sadece kendim de olsam güzel sofra sever yapardım ama bu sadece benimle ilgili yani başkasına gitsem de aramam
20220325_144158.png

Boyle peceleri uzerlerine saçın ,dolmalari borekleri uzaktan atın ,agizlariyla kapsinlar maksat samimiyet ...

Kendilerini eziklemisler gerek yok bunlara herkesin tarzi farklidir diyerek gecin bosverin

İşyerine sarma götürmüştüm(olsada yesek) kapaklı kaba koydum götürdüm ay borcam da getirmiş ben plastik kaba koyup getirim demişti biri borcam lüks bişi mi ya lütfen söyleyin kk halkı bundan bile eleştirilebilir insan önemli olan mantıklı mı diye bakmak lazım

Merhabalar . Kısaca özet geçeyim . Komşularım sana gelmek istiyoruz dediler ok dedim Çay vs ikram hazırladım. Ama sunuma biraz özendim . Ama çok aşırı değil yani işte runner renkli peçete falan . Herseyi çok beğendiler ama bugün de karşılaştım biri dedi ki çitayı çok yukarı çıkardın öbürü diyor ki bize gelince sen ne beğeneceksin biz de o ayarda yapmak zorunda kalırız , öbürü de diyor ki ya ben böyle ortamları sevmiyorum aslında hani doğal olan samimi şeyleri seviyorum 😟
Neyse özür dilerim dedim çok bişey yapmadım yine de ama bilsem hiç uğraşmazdım
Yani yanlış mı yaptım ya sinir oldum sadece kendim de olsam güzel sofra sever yapardım ama bu sadece benimle ilgili yani başkasına gitsem de aramam
"Ne büyüttünüz hanımlar, yediğinizden bir şey anlamadınız düşünmekten; yarış yapmıyoruz" deseydiniz.
Millet kompleks yapıyor, yetmiyor, bir de kompleksimin sebebi sensin deyip onu suç gibi yüklüyor artık. Kafalar...

Ay ne kadar mükemmel bir ev sahibi. Sunum kraliçesi sizi. Çektiğiniz 14681046. fotoğraftan bir tanesini buraya atın da biz de görelim ne kadar mükemmel olduğunu
neden öyle dediniz ki aslında bu bir sorun evinize insanlar gelmek istiyor onları kendinizce en iyi şekilde ağırlamak için heyecanlanıyorsunuz mutlu mutlu sofralar hazırlıyorsunuz arkanızdan ıyyy gösteriş budalası diyorlar

bir kere kurulan sofraya ayıp insanın emeğine ayıp bu , ben olsam oooo ellerine sağlık ne kadar çok zahmet etmişsin sofraya bayıldım derdim
insanlara güzel şeyler söylemek zor olmamalı ya :KK43:

makyaj yapmayı seven günlük takılar takan evde günlük böyle olan insanlara sürekli övülmek istiyor bu şeklinde yaklaşmıyorsunuz değil mi ? bu da aynı şey genelde de öyle olur evinde süslü olan sofrasında süslü oluyor neredeyse uyumaya giderken incilerimi takıcam e kurduğum sofrayı siz düşünün bu övülmek istendiğim için değil ki kendi zevkim . eşyalarımızı da dizerken dekoratif obje de alırken kendimiz için almıyor muyuz evimiz için ? aynı şey... kimse övsün beğensin diye yapmıyoruz bunları

ben de kayinvalideme ilk gunduz gittigimde cok sasirmistim servis tabaginin ustunde kucuk kucuk 5 tane tabak vardi. agzimi tutamayip niye bu tabaga koydun hepsi ayri zaten demistim :KK70: orda bi uzaklastik onunla…

herkes sizinle ayni olmak zorunda degil, sakaya vurup gecseydiniz.
O tabağı sorduğun gün o kadın senin Kaynanan oldu işte Sassy. Oysa ki ilişkiniz çok başka olabilirdi :KK70:

O tabağı sorduğun gün o kadın senin Kaynanan oldu işte Sassy. Oysa ki ilişkiniz çok başka olabilirdi :KK70:
o gozlerindeki caresizlik…gelinim bu mu bakisi…acisini hala hissederim canim kayinvalidemin. (su an kendisinin gonderdigi sarmayi yiyorum)

Bacım bu da mı dert ya:) aktivitelere katil, kitap oku kurslara yazıl show TV ekranlarında yer alacak gibi sunumlar falan tamam eline sağlık ozenmissin yapmışsın ama eşeğe altın semer vursan eşek yine essek tencereyle de koysan önlerine onlar yer dedikodularini yapar giderlerdi merak etme bir daha ki sefere bu kadar hazırlik yapıp yorma kendini bak değmiyor

Sizin güzel giyinmek üzerine yaptığınız abartılı yorumu hiç unutamıyorum. 🤦‍♀️ Masayı da aynı abartıda mi hazırladınız diyeceğim ama runner ve renkli peçete aman aman özen isteyen şeyler değil zaten.
Komşuların söylediğinde de çok kötü birşey göremedim. Kendileri öyle masa hazırlamadigi için farklı gelmiş.

Ben severim öyle şeyleri naptım ki falan deyip geçiştirseydiniz.
Onlar da öylesine demiş zaten, beğenmişler demekki, kendileri pek önem vermiyor olabilir.

Ayrıca runner ve renkli peçete, aşırı abartı birşey değil zaten.
Yani bence de inanın abartı bişey yok .
Bişey yapmadım ki falan dedim C
Çok üstüme gelinince de , özür dilerim uğraştığım için affedin dedim Güldüm

Sizin güzel giyinmek üzerine yaptığınız abartılı yorumu hiç unutamıyorum. 🤦‍♀️ Masayı da aynı abartıda mi hazırladınız diyeceğim ama runner ve renkli peçete aman aman özen isteyen şeyler değil zaten.
Komşuların söylediğinde de çok kötü birşey göremedim. Kendileri öyle masa hazırlamadigi için farklı gelmiş.
ay ne demişti ki güzel giyinmek üzerine abartılı yorum ? merak ettim

Konu sahibi kendini övmemiş ki arkadaşlar niye üstüne gidildi anlamadım?
Konuyu mu düzenledi, önce kendini övdü de sildi mi diye bir kez daha baktım hatta.
Runner ve peçete yani abartı değil ki, neyse anlamadım ben.
Herkes istediği gibi ikramda bulunabilir, misafire özenmek iyidir. Bir de güleryüzlü olursan runnerin falan önemi kalmıyor zaten 😉

Her insanın tarzı faklidir ve bu da kimseyi ilgilendirmez,isteyen altın varaklı tabakta sunum yapar isteyen kağıt tabakta.Samimiyetsiz bulan bir daha görüşmez olur biter.

Ne saçma düşünceler yahu.Uzak durun bence bu komşulardan.

o gozlerindeki caresizlik…gelinim bu mu bakisi…acisini hala hissederim canim kayinvalidemin. (su an kendisinin gonderdigi sarmayi yiyorum)
Örnek olarak göndermiş o sarmaları. Bu boyutta ve bu tatta olacak diye ültimatom vermiş :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X