Özenmek = samimiyetsizlik olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani herkesin bir sofra düzeni var elbet benim de var düzenim ama süslü değil nebileyim makaronu altin rengi yarım kafeslere koyup getirmeler filan goruyorum instada sunum diye. 😂
Hayatı ve kendini sevmek belkide oda güzel bişi her gün kahve fincanı storysi atan arkadaşlarım var bide robot süpürgesinin videosunu hiç aksatmadan farklı bi motivasyon bende yok sunumdan falan hiç anlamam uğraşamam yapanda bana samimiyetsiz gelmiyor

Merhabalar . Kısaca özet geçeyim . Komşularım sana gelmek istiyoruz dediler ok dedim Çay vs ikram hazırladım. Ama sunuma biraz özendim . Ama çok aşırı değil yani işte runner renkli peçete falan . Herseyi çok beğendiler ama bugün de karşılaştım biri dedi ki çitayı çok yukarı çıkardın öbürü diyor ki bize gelince sen ne beğeneceksin biz de o ayarda yapmak zorunda kalırız , öbürü de diyor ki ya ben böyle ortamları sevmiyorum aslında hani doğal olan samimi şeyleri seviyorum 😟
Neyse özür dilerim dedim çok bişey yapmadım yine de ama bilsem hiç uğraşmazdım
Yani yanlış mı yaptım ya sinir oldum sadece kendim de olsam güzel sofra sever yapardım ama bu sadece benimle ilgili yani başkasına gitsem de aramam
Bu "çok bişey yapmadım" lafı da benim annemin lafıdır 7586 çeşit yemek yapıp, "ayy neler yapmışsın böyle" falan diyenlere de "ayy bişey yapamadım kiii" falan der :KK57: :KK57: :KK57: ölür müsün öldürür müsün :bicak: Abartı olan hiçbişeyi sevmediğim gibi abartı olan sofraları da sevmem, azcık anama çekeymişim ne varmış :KK70:

sünepe giyinmek konusuna yaptığı zihin açan yorumlar buymuş bebiş al. 💅
ben şimdi okudum da...
aslında çocuğunun benim gibi alışveriş bağımlısı biri olmasını istemiyorsan bu dediklerime dikkat et demiş
kendine bu kadar cimri olma çocuğunun 6 çift ayakkabıya ihtiyacı yok kendine daha özenli alışveriş yap demiş ?
kendi hayatından da örnekler vermiş bu konuda ne sıkıntılar yaşadığını yazmış
lulutaş gerçekten kendisi hariç herşeye çok para harcayan birtek kendisine aşırı cimri davranan biriydi hepimiz dedik lulutaşa bunu...

Hayatı ve kendini sevmek belkide oda güzel bişi her gün kahve fincanı storysi atan arkadaşlarım var bide robot süpürgesinin videosunu hiç aksatmadan farklı bi motivasyon bende yok sunumdan falan hiç anlamam uğraşamam yapanda bana samimiyetsiz gelmiyor

Benim de var öyle bir tane arkadasim. Kar yaginca eline fincan alip disari cikiyor fincani yerlere filan koyup fotografini çekiyor. Her gun bir özlü söz eşliginde evde ki cicekle mumla turk kahvesini mutlaka paylaşir. 😂

Kendini sevmek mi bilmiyorum psikolog arkadaşlar açiklasin. 😬

@sassyassyy sünepe giyinmek konusuna yaptığı zihin açan yorumlar buymuş bebiş al. 💅
E bu yazı dilindeki birinden bir desenli peçete beklemem. Bariz süslü püslü hava atmalı bir şeyler yapmış. Gelen kadınları da rahatsız etmiş. Ezmeye çalışan birisiniz konu sahibi eminim sunumunuz da bu şekilde görterişçidir

lulutaş inanılmaz yanlış tercihler yaptığı için işyerinde de bununla ilgili eleştiri aldığı için açmıştı konu o değil mi hepimiz internetden alışveriş yapabiliyorsun (renkleri iyi seçemiyordu) filtreleme yöntemini kullanarak alışveriş yap demiştik o konu sanırım

kılıksız miskin durursun öyle giyinirsen anlamında sünepe dediyse (ki o anlama da gelir) sıkıntı yok ama hakaret amaçlı ezmek için dediyse ayıp etmiş tabii ki :KK43: o mesajı hatırlamadım ama nahoş olmuş

konu sahibi hakkınızda konuşuyorum huu :) yanlış anlaşıldıysanız kendini açıklamdoğmuş oldu ya da söylediğinizden pişman olduysanız :KK66:
ben şimdi okudum da...
aslında çocuğunun benim gibi alışveriş bağımlısı biri olmasını istemiyorsan bu dediklerime dikkat et demiş
kendine bu kadar cimri olma çocuğunun 6 çift ayakkabıya ihtiyacı yok kendine daha özenli alışveriş yap demiş ?
kendi hayatından da örnekler vermiş bu konuda ne sıkıntılar yaşadığını yazmış
lulutaş gerçekten kendisi hariç herşeye çok para harcayan birtek kendisine aşırı cimri davranan biriydi hepimiz dedik lulutaşa bunu...
Anlamak istemeyene zorla anlatamam ben
Mune Mune kapatır mısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X