Özenmek = samimiyetsizlik olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani herkesin bir sofra düzeni var elbet benim de var düzenim ama süslü değil nebileyim makaronu altin rengi yarım kafeslere koyup getirmeler filan goruyorum instada sunum diye.
Hayatı ve kendini sevmek belkide oda güzel bişi her gün kahve fincanı storysi atan arkadaşlarım var bide robot süpürgesinin videosunu hiç aksatmadan farklı bi motivasyon bende yok sunumdan falan hiç anlamam uğraşamam yapanda bana samimiyetsiz gelmiyor

Bu "çok bişey yapmadım" lafı da benim annemin lafıdır 7586 çeşit yemek yapıp, "ayy neler yapmışsın böyle" falan diyenlere de "ayy bişey yapamadım kiii" falan der ölür müsün öldürür müsün Abartı olan hiçbişeyi sevmediğim gibi abartı olan sofraları da sevmem, azcık anama çekeymişim ne varmış

sünepe giyinmek konusuna yaptığı zihin açan yorumlar buymuş bebiş al.
ben şimdi okudum da...
aslında çocuğunun benim gibi alışveriş bağımlısı biri olmasını istemiyorsan bu dediklerime dikkat et demiş
kendine bu kadar cimri olma çocuğunun 6 çift ayakkabıya ihtiyacı yok kendine daha özenli alışveriş yap demiş ?
kendi hayatından da örnekler vermiş bu konuda ne sıkıntılar yaşadığını yazmış
lulutaş gerçekten kendisi hariç herşeye çok para harcayan birtek kendisine aşırı cimri davranan biriydi hepimiz dedik lulutaşa bunu...

Benim de var öyle bir tane arkadasim. Kar yaginca eline fincan alip disari cikiyor fincani yerlere filan koyup fotografini çekiyor. Her gun bir özlü söz eşliginde evde ki cicekle mumla turk kahvesini mutlaka paylaşir.

Kendini sevmek mi bilmiyorum psikolog arkadaşlar açiklasin.

@sassyassyy sünepe giyinmek konusuna yaptığı zihin açan yorumlar buymuş bebiş al.
E bu yazı dilindeki birinden bir desenli peçete beklemem. Bariz süslü püslü hava atmalı bir şeyler yapmış. Gelen kadınları da rahatsız etmiş. Ezmeye çalışan birisiniz konu sahibi eminim sunumunuz da bu şekilde görterişçidir

Anlamak istemeyene zorla anlatamam ben
Mune kapatır mısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…