• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel yapım yüzük :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım sen mi üretiyosun bu yüzükleri itiraf et ya :9:

Ahaha nerdeeee, elmaslarla altınlarla uğraştığımı düşünemiyorum bile :119::119:

Görseli google görsellere kopyalıyorsun, o senin için arayıp buluyor siteleri; sen de tek tek gezip bakıyorsun:D:D

KIZLAR CEVAP GELDİ KADINDAN

ya bu yüzük bize ait değil diyor başka bir şey istiyorsanız bana tekrar ulaşın dedi

Allah Allah ama onun storeuna yönlendiriyor direkt çok benzeyen bir tane daha var aralarında

ay lütfen gözü nizamı olan birisi yardım edebilir mi hangisi en çok benziyorsa onda karar kılayım :9:

Bence o yüzük pek benzemiyor ona... O direk tek kalıp seninkinde ferforje tarzı da var biraz:9::9::9:
Ve yanlarındaki minik taşlar yok, senin beğendiğinde var. Yani o kadının elindeki örneği çoğu kuyumcu yapabilir bence,
Önce bir özel yapımları araştır derim ben

Bence o yüzük pek benzemiyor ona... O direk tek kalıp seninkinde ferforje tarzı da var biraz:9::9::9:
Ve yanlarındaki minik taşlar yok, senin beğendiğinde var. Yani o kadının elindeki örneği çoğu kuyumcu yapabilir bence,

https://www.etsy.com/listing/167076879/art-nouveau-14k-white-gold-filigree?ref=shop_home_active_19 şu benziyor işte bir tek üstüne taş ekletmesini söyleyebilirim belki ek ücret alırlar ama yaparlar belki :44: yandan duruşu aynı gibi de ondan

özel yapımı izmire dönüşte kesin soruyorum zaten istanbula da telle ulaşmaya çalışıcam artık kuyumcu kent diye bir mağaza ismi vermişlerdi bir de kapalı çarşı :31:

koalina bence bu yüzük o attığım linkteki yüzük sadece üstüne taş eklenmiş çünkü tabana bakınca yani yüzüğün durduğu yüzeye oradakiyle aynı :26:

vay canınaa
aman allahım galiba ben ölüyorum.
nasıl şık,güzel,dehşet,zarif,muhteşem,mükemmel bir yüzük böyle.vay vay vay.:16:
bende istiyorummm:37:
peki fiyatı çok yüksek olmazmı bunun?:26:

vay canınaa
aman allahım galiba ben ölüyorum.
nasıl şık,güzel,dehşet,zarif,muhteşem,mükemmel bir yüzük böyle.vay vay vay.:16:
bende istiyorummm:37:
peki fiyatı çok yüksek olmazmı bunun?:26:

koalinanın bulduğu sitede 1700 civarıydı türk lirasıyla :31:
ama özel yapımları henüz bilmiyorum araştıracağım

just bence tum linkleri toplayıp hangisi diye sor google aramalarından cıkan sonuclara gore...
simdilik gordugum kadarıyla ebay dakini begendim.

diger yuzuk tek tas oldugu icin oyle havalı gozukuyor ama cogu eski yuzukte yapılan bir isleme o. benim bile elmas olmasa da yakut-zumrut yuzugum var.
otantik seyleri seviyorum diye annemin işleri işte. neyse yadigar dedik koyduk bir köşese duruyor.

demek istedigim bu tip yuzukleri bulmak zor degil, ama senin ilk resimdeki özel yapım hemen bulamasan da yaptırırsın o da zor degil ;)
ayrıca mucevhere meraklıysan kendine iyi bir kuyumcu edinmeni oneririm. baska yerde yuzuk falan begenip ona yaptırabilirsin ya da farklı yerden aldıklarını guvendigin bir yere tadilata vermen her zaman iyidir. taşını calıp sentetik yerlestiriyorlar hic anlamıyorsun...

Aynen vallahi şu dakkadan sonra böyle bir yüzük görmeden evlenmyi düşünmüyorum erkek arkadaşımın babası kuyumcu ona göstercem ben de bakalım :)

sonucu bana da söyler misin yaptırabilir miymişiz yani onu falan :)

just bence tum linkleri toplayıp hangisi diye sor google aramalarından cıkan sonuclara gore...
simdilik gordugum kadarıyla ebay dakini begendim.

diger yuzuk tek tas oldugu icin oyle havalı gozukuyor ama cogu eski yuzukte yapılan bir isleme o. benim bile elmas olmasa da yakut-zumrut yuzugum var.
otantik seyleri seviyorum diye annemin işleri işte. neyse yadigar dedik koyduk bir köşese duruyor.

demek istedigim bu tip yuzukleri bulmak zor degil, ama senin ilk resimdeki özel yapım hemen bulamasan da yaptırırsın o da zor degil ;)
ayrıca mucevhere meraklıysan kendine iyi bir kuyumcu edinmeni oneririm. baska yerde yuzuk falan begenip ona yaptırabilirsin ya da farklı yerden aldıklarını guvendigin bir yere tadilata vermen her zaman iyidir. taşını calıp sentetik yerlestiriyorlar hic anlamıyorsun...

özel yapımı sorduktan sonra yaparım canım
bir de artık boynum acıdı bakmaktan burada yarın falan bakarım :1:

gerçekten mi ya :53: biz anlamayız ki tabi onu kuyumcu değiliz :53: ama sahtekarlık yazık ya onca paraya

uyarın için de ayrıca teşekkür ederim :54:

gerçekten güzelmiş.konuyu açarken ne kadar değişik olabilir demiştim ki vazgeçtmşu an.süper ötesi. benimkininde başı yancak galibası.:)

$IMG_8915.webpŞöyle bişey buldum kızlarr

ınstagramda ' aryadiamond ' diye arayın hemde bunun atom taşlı

fiyatı 690 mış şaşırdımm :52:

imalatçıymış bi görüş belki yapar diğerinide :)

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten güzel yüzük ama bende takamayanlardanım helede bi yüzüğe 15bin falan vermek çılgınlık bence :53: tabi çok zenginsem o ayrı takmasamda alırdım tabi :27:

Çok güzel :17::17:

bende istiyorum:16: tüm kk bayanları hepimiz alıp foto koyalım :60:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X