• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel yapım yüzük :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canım İstanbul muhakkak vardır özel el yapımı altın ve gerdanlık yapıyorlar ama yüzük de vardır muhakkak ama biraz tuzlu olabilir :34:

Ben de göremedim resmi :17:

cahilliğimi mazur gör kapalıçarşıya nasıl gidiliyor? :1:

Ya aslında yaptrilir ama çok pahalidir hani taslari imitasyon olsun desek adam uğraşmak istemez buna imitasyon için çok zor duruyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

artık tuzundan buzundan geçtim gönlümden geçti fazlasıyla yani 1 yıldır açıp açıp bakıyorum :)) yoksa eşim de belki ne gereği var diye düşünebilirdi ama gözlerimi görseniz parıldak parıldak :1: bu arada mobilde olduğunuz için görünmğyordur belki yüzük :44:

cahilliğimi mazur gör kapalıçarşıya nasıl gidiliyor? :1:

artık tuzundan buzundan geçtim gönlümden geçti fazlasıyla yani 1 yıldır açıp açıp bakıyorum :)) yoksa eşim de belki ne gereği var diye düşünebilirdi ama gözlerimi görseniz parıldak parıldak :1: bu arada mobilde olduğunuz için görünmğyordur belki yüzük :44:

Nereden nasıl gidiliyor ? İstanbulun neresini bildiğini söylersen ona göre tarif edebilirim canım :49:

Takı seven bir insan değilimdir ama hayran kaldım yüzüğe. Pek emin değilim ama Karaköy, Galata civarındaki takı tasarımcılarıyla bir görüşseniz belki onlar tasarlatabilir. Bir de orjinal pırlanta olmayacak sanırım. Bayağı maliyetli olur öyle, üstündeki tüm pırlantalara bakınca.

ben seninkinide merak ettim
koysana kendi yüzüğünüde
valla güzel hakketen.sıradışı. tıpkısı olmasada benzeride idare eder diye düşündüm bi an

ben sana özelden atayım onu bunun ardından utandım :9:
olmaz aynısı olsun :23:

Canım seni yanlış yönlendirmek üzmek istemem ama babam bu işlerin içinde çalışıyor( emekli olduktan sonra ) bunların kalıbı oluyor canım , ölçüleri vs.. onlarsız yapmıyorlar yapamıyorlar demiyorum yapmıyorlar , çünkü bunu tasarlayanın telif hakkı olayı var , kimse bu riski göze almıyor, benim erkek arkadaşım yüzük tasarladı bana kalıbıyla falan ama malesef onu bile yaptıramadık :(

Nereden nasıl gidiliyor ? İstanbulun neresini bildiğini söylersen ona göre tarif edebilirim canım :49:

hiçbir yerini aslında :1:

Takı seven bir insan değilimdir ama hayran kaldım yüzüğe. Pek emin değilim ama Karaköy, Galata civarındaki takı tasarımcılarıyla bir görüşseniz belki onlar tasarlatabilir. Bir de orjinal pırlanta olmayacak sanırım. Bayağı maliyetli olur öyle, üstündeki tüm pırlantalara bakınca.

işte ben de takıdan çok çabuk sıkılan daralan bir insanımdır ama hayran kaldım. varsa zaten kesin İstanbulda vardır. orijinal fiyatını bir öğrenelim de önce :1:

Canım seni yanlış yönlendirmek üzmek istemem ama babam bu işlerin içinde çalışıyor( emekli olduktan sonra ) bunların kalıbı oluyor canım , ölçüleri vs.. onlarsız yapmıyorlar yapamıyorlar demiyorum yapmıyorlar , çünkü bunu tasarlayanın telif hakkı olayı var , kimse bu riski göze almıyor, benim erkek arkadaşım yüzük tasarladı bana kalıbıyla falan ama malesef onu bile yaptıramadık :(

ya hıh bilen biri çıktı çok heyecanlandım yazının başını okuyunca da sonunda biraz söndüm nasıl yani
ya belki de böyle bir yüzükten bir tane var dünyada bilemiyorum peki telif hakkına nasıl ulaşıcaz
ben internette aratıyorum taratıyorum sadece bloglarda paylaşılmış bir de türkiyede birkaç yerde alyans önerisi var ama isim cisim yok??

baban yapıyosa yaptıralım kız lütfen :1: kaç para biçer acaba :52:

bi sn. derin nefes alıp geliyorum.

hayır çığlık atmıcam.

ay tutamıyorum kendimi ya :52:

Ya Allah razı olsun senden üstelik fiyatı hesaplıyorum en fazla 3bin yapar ya benim tektaşımdan daha ucuz

sevinçten ağlıcam şimdi hemen sipariş etmek istiyorum :52:

ay nasıl teşekkür etsem gerçekten bilemiyorum ya sizin için yapabileceğim bir şey var mı :9:

799 $ = 1708 TL yani normal bence az bile..

bunun yanında bi dandirik tek taşa veriyoruz 2000 / 2500 TL

of kesinlikle ya eşim görünce daha neler diyecek benimkisi çok daha pahalıya gelmişti üstelik klasik dümdüz bir şey ya
biz 15-16binden aşağı gelmez diyoduk hemen siteye giriş yapıyorum bi bakalım stokta var mı kontrol edeyim üye olup

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X