Maddi durumum kotu bir iste calissam ödeyemez miyim gerçi part çalışanlara ne kadar verdiklerine de bağlı.Biz ne diyebiliriz ki maddi durumunu en iyi sen bilirsin
Sanmiyorum o kadar vereceklerini. Birazda yaptigin ise bagliMaddi durumum kotu bir iste calissam ödeyemez miyim gerçi part çalışanlara ne kadar verdiklerine de bağlı.
Araştirmak gerek. Teşekkür ederim :-/Sanmiyorum o kadar vereceklerini. Birazda yaptigin ise bagli
Herkese iyi akşamlar belki duymuşsunuzdur Dikey Geçiş Sinavi sonuclari aciklandi bir sene boyunca mimarlik için hazirlandim fakat devlet univ. Gelmiyor sizce özel üniversite yazsam taksitlerini odeyebilir miyimnet arastirmadim fakat %75 burslu olduğunda senelik 6000-7000 istiyolarmis 10 ay taksit yapsalar ayda 600 verebilir miyim bilmiyorum. Ailem destek cikamaz, mimarlik zor bi bolum. ayriyaten en geç aksam 5 de okuldan cikarim part çalışanlara veriyolar mi o kadar bilmiyorum kafam çok karisik sinava 2.girişimdi bi kere daha sinava hazirlanmak istemiyorum özel üniversiteyi de parasini odeyememekten korkuyorum siz ne dersiniz
Hevesim çok kirildi özelde mimarlık okuyan arkadaslarim bu bölümde hem okuyup hem calismak imkansiz diyorlar tek çözüm bi sene daha hazırlanmak gibiKendine güven birde nerde okuyacaksın ona bakmak lazım şehrine göre değişir özel
İstanbulda yasiyorum600 lira ayda çokta fazla değil bence
Satış danışmanlığı yaparsanız avmlere falan başvurun haftasonu full hafta içi part time asgari ucrete çalışırsınız bence
tercihlerden önce gidin iş imkanlarını araştırın sorun soruşturun
istanbuldaysanız gelirinizin 2 katı gideriniz olucak ama unutmayın
Ailem destek cikamayacagina gore mecbur bi sene daha hazirlanacagimParttime satış danışmanlığı vs yapsan bile 600 tl kazanman zor. Başka giderlerinde olur sonuçta. Ya ailen destek çıkacak ya da bir sene daha hazırlanacaksın.
Tesekkur ederim yorumunuz için görüşmek gerek öyle burs veren firma bulabilsem iyi olurdu calismakla olmaz çünküCanım ailen filan destek olmuyorsa çok zor. Okul ücretinin yanında mimarlık baya masraflı bölüm. Ha bir de 10 taksit hiç duymadım 2 taksitte ödeniyor biliyorum.
Canım burs araştır derim. Sor soruştur. Büyük mimarlık firmalarına git anlat durumunu.okuldan sonra çıkar çıkmaz gelir burda çalışırım de.
Aynen herkes öyle söylüyorHiç bulaşma bence.