Özel Üniversite

Amin...çok sağolun... Küçüklükten bu yana hayalimdi mimar olmak. Dersler kotu olunca lisede sözel seçtim . univde eşit agirlik bolumu okudum simdi de sayisal bi bölüme gececegim inşallah. Hayallerim için bi sene daha çalışmaya değer ...
hayalin gerçek olur inşallah güzel bir meslek bir sene inan hiçbirşey değil sen yeter ki kendini ver bu işe

Bende özelde okuyacağım ama bursluyum. bence 6 bin lira çok bir para değil. ama üniversitelerin çoğu elden senet yapmaz banka onlara peşin öder sen bankaya borçlanırsın. senet yapılırsa da fark alıyorlar. % 5 kadar
bence yapabilirsin günlük tanıtım işleri iyi para veriyor. sen eğitim giderini tamamlasan ailende belki araç gereç kısmını halleder. yinede devlet için tercihte bulun bakarsın gelir. en sona da en makul olan üniversiteyi yaz
bende hem okul hem staj hem kpss bulabilirsem part time. kaça bölünücem bilmiyorum. ama azmedersek neden olmasın. yalnız benim okulda ortam yapma vs gibi hayallerim yok eğer bunları dert edecek biriysen bu biraz zorlayabilir seni

ve ek olarak 6 bine şartlama sakın kendini özeller yıl zam yapıyor ve sene uzatırsan bursunu karşılamıyor.
Çok tesekkur ederim tavsiyelerini için hlbu yol zor gibi görünüyor hem para biriktirip hem de Sinava hazirlanacagim en azindan seneye birikimim olmuş olur boyle parasiz pulsuz çok zor.

Çok tesekkur ederim tavsiyelerini için hlbu yol zor gibi görünüyor hem para biriktirip hem de Sinava hazirlanacagim en azindan seneye birikimim olmuş olur boyle parasiz pulsuz çok zor.
İnşallah istediğin bir yer olur. Özellerde dgs sıkıntı oluyor cidden çünkü devlette aldığın derslerin kredisiyle özelinki birbirini tutmuyor haybeye tekrar aldırırlar falan baya çetrefilli. sen bu yıl mezun olduğun alandan güzel bir iş ara o sürede dgs ygs falan hazırlan ancak bu şekilde olur canım

X