Özel Üniversite

Part time asgari ücret vermezler.

Tesekkur ederim bilginiz için taksit yapiyorlar saniyordum tek çare bi yil daha hazirlanip devlet Üniv kazanmak. Nerden baksam tutulur yani yok . hem calisip hem okumak çok zor

Hevesim çok kirildi özelde mimarlık okuyan arkadaslarim bu bölümde hem okuyup hem calismak imkansiz diyorlar tek çözüm bi sene daha hazırlanmak gibi
Ben de özel bir üniversitede burslu okuyorum. Bizim okulda taksitler 10 aya bölünebiliyor, diğerlerinde de vardır bence. Arayıp bilgi alabilirsiniz.
Diğer arkadaşların da dediği gibi çok masraflı bir bölüm

Tesekkur ederim bilginiz için taksit yapiyorlar saniyordum tek çare bi yil daha hazirlanip devlet Üniv kazanmak. Nerden baksam tutulur yani yok . hem calisip hem okumak çok zor
Kredi kartına olur diye biliyorum.

Kesinlikle sadece okul taksidiyle de bitmiyor altından kalkabilecegime hic inanmıyorum. En mantiklisi bi sene daha hazirlanmak. Keşke bu yil olsaydi kismet değilmiş demek ki. Umarim dilediğiniz bölüme yerlesirsiniz benim bu sene olmadi

Dgs ye tekrar calis derim. Mimarlik zor bir bolum hem calisip hem okuman biraz zor olur. Benim mimarlik okuyan arkadaslarim haftalar boyu sabahlayip proje yetistiriyorlardi. Bu tempo birde calisma temposu kaldıramazsın.

özel ünide okumak devlette okumaktan daha zor ailende destek olmayacak .nasıl ödeyeceksin taksitleri ayrıca ortamın farklı olacak gençsin sende arkadaşların gibi yaşamak gezip tozmak isteyeceksin çok zor .benim kardeşimde okuyor okul taksitleri dahil aylık 4 bin rahat gidiyor

Çok doğru soyluyorsunuz bi sene daha hazirlanip devleti kazanacagim

birde dgs ya 1. sınıftan başlatıyorlar sanırım. bir ara bende denemiştim. dgsyi denedim ozaman 276 puan almıştım bilgisayar mühendislikleri uçuk olduğu için yazamadım... işletme de bitmek üzereydi çalıştığım ders ile alesten 72 aldım yüksek lisans yaptım iyi mi

dgsye çok sıkı çalış. sadece derslerine odaklanırsın

Çok doğru soyluyorsunuz bi sene daha hazirlanip devleti kazanacagim
Anadolu Üniversitesinden sınavsız olarak.kamu yönetimi. Isletme bölümü. Iktisat Maliye Çeko uluslararası ilişkiler gibi bölümlere 3.siniftan baslarsiniz. Bu bölümlerde diplomanda acikogretim yazmıyor. Eylül de başlar kayıtları.sonra yüksek lisans ta yaparsın.Yine istersen dgs hazırlanırsin.

3 ten basliyor diye biliyorum.

maddi durumun iyi değilse hiç girme..
sanırım artık sadece 2 sene de okunmuyor daha fazla okuman gerek

Bazı arkadaşlar senede 2 taksit şeklinde ödeniyor demiş ama sanırım bu okuldan okula fark gösteriyor. Kızkardeşimde özel üniversitede %50 burslu olarak okudu ama taksitleri 10 aya bölünerek ödeme yaptık biz.Önce üniversitelerin ödeme planını araştırabilirsin belki ona göre ayağını yorganına göre uzatırsın . Ayrıca devletten öğrenim kredisi almak gibi bir imkanınız varsa ? o da çok yardımcı olur diye düşünüyorum, en son aylık 300 TL veriyolardı her yıl 20 TL zamda konuluyor diye biliyorum. Okul bittikten 2 yıl sonra ödeme başlıyor zaten o zamana kadar da iş hayatına atılmış olursunuz hem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…