meraba arkadaşlar,
sorun eşimin çalıştığı şirketle ilgili. biraz uzun kusura bakmayın lütfen
eşim maden mühendisi 2 yıldır bu şirkette çalışıyo. 1 ay öncesine kadar denizli şubesindeki müdür eşimdi. ama sonra başka birini getirdiler gelen adam da emekli olmuş yaşını başını almış bi adam . onu müdür yaptılar eşim kıdem kaybetti. o adam daha tecrübeli diye getirdiler onu diyerek bunu doğal karşıladı.
maden mühendisi arkadaşlar varsa aramızda bilirler belki nezaretçi ataması için yapılan bi sınav var eşim o sınava girmemişti.girip kazansaydı şirkette sabitlenmiş gibi olacaktı.
bu hafta başında da şirketin ortaklarından biri eşimi aradı seni bu sınava girmiş kazanmış gibi gösterelim ve seni atayalım ama önce şimdiki vazifenden(baş mühendislik) istifa etmen gerekiyo dediler eşim de istifasını etti aynı şeyi eşimin en yakın arkadaşına da söylemişler aynı şekilde o da istifa etti
dün akşam toplantıda müdür bey 15 şubata kadar bizimle çalışın isitifa etmişsiniz zaten sonra çeker gidersiniz demiş..
resmen eşim kendi kendini işten çıkarmış gibi göründü ama bunu isteyen şirketin sahipleriydi eşim aradı sahiplerini cevap vermiyolar anliicanız 15 şubattan sonra eşim işsiz kalacak.. hiç beklemiyoduk sağ gösterip sol vurdular eşim çok uyumludur sessizdir saygıda kusur etmez 2 yıl önce şirket yeni yeni kuruluyodu bütün işlerinde eşim koşturdu hep şimdi onu gönderiyolar :a015:
gece gözünü bile kırpmadı hiç sabah tek kelime etmeden gitti işe.. çok üzgün bende daha çok üzgünüm. onu hiç böyle görmemiştim çok üzülüyorum..
6 ay oldu evleneli düğünden kalan borçlarımız var hamileyim ve seneye eşim askere gidecek. eşim iş bulamazsa yandık. burası çok küçük bi ilçe bende iş bulamıyorum burda senağlama allahım sen bize yardım et