• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel sektörün eşime yaptığı hainlik

why_be

varken yok gibi
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.330
73
318
Diğer
meraba arkadaşlar,
sorun eşimin çalıştığı şirketle ilgili. biraz uzun kusura bakmayın lütfen
eşim maden mühendisi 2 yıldır bu şirkette çalışıyo. 1 ay öncesine kadar denizli şubesindeki müdür eşimdi. ama sonra başka birini getirdiler gelen adam da emekli olmuş yaşını başını almış bi adam . onu müdür yaptılar eşim kıdem kaybetti. o adam daha tecrübeli diye getirdiler onu diyerek bunu doğal karşıladı.

maden mühendisi arkadaşlar varsa aramızda bilirler belki nezaretçi ataması için yapılan bi sınav var eşim o sınava girmemişti.girip kazansaydı şirkette sabitlenmiş gibi olacaktı.
bu hafta başında da şirketin ortaklarından biri eşimi aradı seni bu sınava girmiş kazanmış gibi gösterelim ve seni atayalım ama önce şimdiki vazifenden(baş mühendislik) istifa etmen gerekiyo dediler eşim de istifasını etti aynı şeyi eşimin en yakın arkadaşına da söylemişler aynı şekilde o da istifa etti
dün akşam toplantıda müdür bey 15 şubata kadar bizimle çalışın isitifa etmişsiniz zaten sonra çeker gidersiniz demiş..

resmen eşim kendi kendini işten çıkarmış gibi göründü ama bunu isteyen şirketin sahipleriydi eşim aradı sahiplerini cevap vermiyolar anliicanız 15 şubattan sonra eşim işsiz kalacak.. hiç beklemiyoduk sağ gösterip sol vurdular eşim çok uyumludur sessizdir saygıda kusur etmez 2 yıl önce şirket yeni yeni kuruluyodu bütün işlerinde eşim koşturdu hep şimdi onu gönderiyolar :a015:
gece gözünü bile kırpmadı hiç sabah tek kelime etmeden gitti işe.. çok üzgün bende daha çok üzgünüm. onu hiç böyle görmemiştim çok üzülüyorum..

6 ay oldu evleneli düğünden kalan borçlarımız var hamileyim ve seneye eşim askere gidecek. eşim iş bulamazsa yandık. burası çok küçük bi ilçe bende iş bulamıyorum burda senağlama allahım sen bize yardım et

İçerik nedeniyle konunuz”.İş ve Kariyer”bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

Allah yardımcınız olsun canım böyle bi olay benim bi arkadaşımın başınada geldi küçük ev aletleri satıyodu firma çoğu elemanına istifa dilekçesi gibi bişi imzalatmış artık nedediler tam bilemicemde kız rahatsızlandı yataklara düştü tazminatını alamadı 3-4 yılda çalışmış o firmada dünya gittikçe kötüleşiyo Allah ım herkesin hepimizin yardımcısı olsun canım üzülme sen eminim eşin burdan çok daha iyi bi bulacaktır mesleği var elinde bebeğinizi düşün canım bereketiyle şimdiden gelsin inşallah

Canim kimsenin yaptigi kimseye kalmaz. Esin de kurtulmus o firmdan. insallah daha iyi is bulur. madem isten cikmis bari askere gitsin. bu kriz de bitmis olur gelesiye.hem askerligini yapmis adam daha rahat is bulur.

canım aynı şey yani benzeri eşiminde başına geldi..bizde yenievliyiz,borçlarımız var ve işsi kalınca bayağıda çoğaldılar..neyse işe girdi ama o borçlar bakalım nasıl ödenecek..bende iş bakıyorum ve dün salak bir adamla kavga ettim..konumda var..:((sinirliyim

Canım Allah yardımcınız olsun. İşyeri gerçekten çok haksızlık yapmış ne demek bu ya ama kimsenin hakkın kimsede kalmaz.

işde özel sektör böle nankördür resmen tongaya düşürmüşler ama çıkar acısı onlardan ilahi adalet elvet yerini bulur
eşin vakit kaybetneden başka işe baksın canım anlışılan o ki ordan fayda deil zarar var

Back