• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel konu bi bakarmisiniz

yarada olabılır benimde oluyordu acıyla karışık yanma böyle bızde cocuk düşünüyoruz 2 aydır olmadıydı kontrole gittim yara cıktı bence doktora git bazıları sperm öldürücü etkisi olabılıyormuş
Geçmiş olsun canim benim öle aşırı yanma değil iliskiden sonra ortaya çıkıyo büyük ihtimal iltihap var sogan suyu içmeyi düşünüyorum bakalım

Slm bayanlar ben utanarak bişey sormak istiyorum ama iliskiden sonra hafif yanma oluyo nedendir bu doktorami gitmeliyim çünkü abartılı yanma olmuyo iliski bittikten sonra oluşuyo kasinti filan yok
Geçmiş olsun canım, bende de öyle oluyordu ben önce pek önemsemedim dediğin gibi akıntı yoktu bazen çok hafif yanma oluyordu. Dr a gittiğimde enfeksiyon ve yara ver dedi. Ama dondurma yapıldı öyle geçti benimki, Yalnız enfksiyon bebek olmasına tam engel olmasa da girişte enfeksiyon olması spermlerin bir kısmına zarar veriyormuş. Ancak bu şekilde gebe kalan da çok var. Ama ihmal etmeden dr a gitmeni öneririm

Slm bayanlar ben utanarak bişey sormak istiyorum ama iliskiden sonra hafif yanma oluyo nedendir bu doktorami gitmeliyim çünkü abartılı yanma olmuyo iliski bittikten sonra oluşuyo kasinti filan yok
vajina kuruluğu olabilir iltihap kurutucu bi ilaç kullanıyosanız ondan olabilir

Back