• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv pozitif + tip 66

kolkoskopi kaçıncı evrede olduğunun bilgisini verir ben en basindaymisim. eşimle ilgili sorduğumda ona bir sıkıntı olmayacağını söyledi. Yani olumsuz etkilemedi
smear temiz olduğu zaman kolposkopi de temiz gelmez mi hpv varsa illa bir evrede olmak zorunda mıyım mesela,erkek arkadaşımla ilişki yaşamaya korkar oldum siğilleri geçtikten sonra ilişki yaşayabilir miyiz yoksa pinpon etkisiyle iyileşme sürecimiz mi zorlaşır tabii ki korunarak

smear temiz olduğu zaman kolposkopi de temiz gelmez mi hpv varsa illa bir evrede olmak zorunda mıyım mesela,erkek arkadaşımla ilişki yaşamaya korkar oldum siğilleri geçtikten sonra ilişki yaşayabilir miyiz yoksa pinpon etkisiyle iyileşme sürecimiz mi zorlaşır tabii ki korunarak

yani en azından cin1 falan oluyo sanırım doktor muayene ile görünmeyen lezyonlar olabilir demişti. eşimde bende sigil yok sanırım ondan dedi bir sıkıntı olmaz diye senin erkek arkadaşında mi vardı ondan mı geçti bu virüs

Back