• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel konu bi bakarmisiniz

ozalaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
529
265
123
34
Denizli
Slm bayanlar ben utanarak bişey sormak istiyorum ama iliskiden sonra hafif yanma oluyo nedendir bu doktorami gitmeliyim çünkü abartılı yanma olmuyo iliski bittikten sonra oluşuyo kasinti filan yok

Slm bayanlar ben utanarak bişey sormak istiyorum ama iliskiden sonra hafif yanma oluyo nedendir bu doktorami gitmeliyim çünkü abartılı yanma olmuyo iliski bittikten sonra oluşuyo kasinti filan yok

Ne kadarlik evlisiniz?

Yanma normal değil , sıkıntı var belli ki , doktora gözükmen gerek gibi.

1.5 yıllık evliyiz regl olmustum bi hafta ardan ötürü olabilirmi genelde sık olmuuo

Bnde de bazen oluyo vajinismstm yakin zamanda yendim
Ve enfeksyn kaptim ona bagli mi oluyodu cozemedm . Bi de diyom kuru olnca olyo off bnmde doktra gozukmem lazim

Bnde de bazen oluyo vajinismstm yakin zamanda yendim
Ve enfeksyn kaptim ona bagli mi oluyodu cozemedm . Bi de diyom kuru olnca olyo off bnmde doktra gozukmem lazim
Aynen canım bende ara verip yaptigimda yada kuru olduğunda yanma oluyo ama genede iyi değil iltihap sanırım :(

Ayy cok korkarim test yaptırsam cikar dimi saglik ocagina idrar testinde

Kültür testi aliyorlar mantar icin. Vajinal akintindan bir kulak cubugu gibi bir seyle ornek aliyorlar. Ancak oyle belli olur. Ama doktora gidip sıkıntını soylesen zaten gerekli testleri yaparlar..

Kültür testi aliyorlar mantar icin. Vajinal akintindan bir kulak cubugu gibi bir seyle ornek aliyorlar. Ancak oyle belli olur. Ama doktora gidip sıkıntını soylesen zaten gerekli testleri yaparlar..
Tamam canım saol doktora gidiyim ben ozamn ilerlemeden

yarada olabılır benimde oluyordu acıyla karışık yanma böyle bızde cocuk düşünüyoruz 2 aydır olmadıydı kontrole gittim yara cıktı bence doktora git bazıları sperm öldürücü etkisi olabılıyormuş

Back