Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm bayanlar ben utanarak bişey sormak istiyorum ama iliskiden sonra hafif yanma oluyo nedendir bu doktorami gitmeliyim çünkü abartılı yanma olmuyo iliski bittikten sonra oluşuyo kasinti filan yok
Ne kadarlik evlisiniz?
Yaaa doktor iltihap var dedi ilc kullandim bidaha bakti geçmiş dedi gene olmusmudur cocuk düşünüyoruz bu engelmidirYanma normal değil , sıkıntı var belli ki , doktora gözükmen gerek gibi.
1.5 yıllık evliyiz regl olmustum bi hafta ardan ötürü olabilirmi genelde sık olmuuo
Ayy cok korkarim test yaptırsam cikar dimi saglik ocagina idrar testindeIltihap olabilir arkadasim, ya da mantar baslangici. Aman dikkat et kendine.. Gecmis olsun..
Aynen canım bende ara verip yaptigimda yada kuru olduğunda yanma oluyo ama genede iyi değil iltihap sanırımBnde de bazen oluyo vajinismstm yakin zamanda yendim
Ve enfeksyn kaptim ona bagli mi oluyodu cozemedm . Bi de diyom kuru olnca olyo off bnmde doktra gozukmem lazim
Ayy cok korkarim test yaptırsam cikar dimi saglik ocagina idrar testinde
Aynen canım bende ara verip yaptigimda yada kuru olduğunda yanma oluyo ama genede iyi değil iltihap sanırım
Tamam canım saol doktora gidiyim ben ozamn ilerlemedenKültür testi aliyorlar mantar icin. Vajinal akintindan bir kulak cubugu gibi bir seyle ornek aliyorlar. Ancak oyle belli olur. Ama doktora gidip sıkıntını soylesen zaten gerekli testleri yaparlar..
Bebek kalmasına engelmidirKültür testi aliyorlar mantar icin. Vajinal akintindan bir kulak cubugu gibi bir seyle ornek aliyorlar. Ancak oyle belli olur. Ama doktora gidip sıkıntını soylesen zaten gerekli testleri yaparlar..
Yurt dışındamisin bebek varmi canmHmm dogrudur ben doktora gidicem yakinda turkiyede
Bebek kalmasına engelmidir
Yurt dışındamisin bebek varmi canm
Bizde 1 bucuk yıldır bebek istiyoruz esim 1 ay önce ameliyat oldu varikoselden bekliyoruz inşallah olur bebeisBenim hicbir sorunum olmamasina ragmen bebegim olmuyor. Bazilari engel diyor bazilari degil diyor. Bilemiyorum. Her sey nasip..
Geçmiş olsun canim nekadarlik evlisinYurtdsndym bebek yk kasimda yendm vajinismusu