Özel harekat polisi

Joh esiyim kesinlikle onermiyorum.Psikopatin onde gidenidir kendisi, gerci oncesinde de oyleydi ama bu meslege girince hepten psikojisi gitti, arkadaslarinin da evlilikleri hep skntili.

Ya konu dışı ama çok merak ettim. Peki alışveriş merkezlerine falan girerken sorun olmuyor mu ? Eşiniz polis olduğunu ispatlayınca silahla girişinize izin veriliyor mu ?
Benim esim de tasir hep hic de sknti olmaz bi yerde silahi olmadi mi eksik hisseder kendini hatta

Ayni benim esim

Kızlar bugün buluştuk kendisiyle.. ve ben burda yazdığım her şeyi tek tek sordum.. dedim bizim siyasi görüşümüz uymuyo farkında mısın senin o bayıldığın kişilerden ben hazmetmiyorumdedim... evet fark ettim dedi .. sonra kardeşin çarşaflı bundan ürktüm dedim.. babam çarşafa girdi diye onla 1 yıl konuşmadı dedi..tamamen kendi tercihi dedi.. sonra... bak asla giyim kuşamıma karışılmasını istemiyorum... ailenin aramızdaki hiç bişeye karışmasını istemiyorum dedim.. o da evet karıştırmicam.. her şeyi aşabiliriz dedi.. bu Arada bugün ablamla tanıştırdım.. oturduk bi çay içtik.. ablam beğendi.. çok efendi çocuk falan dedi...ama hala aklımda sorular., korkuyorum.. aslında çok hoşlanıyorum ama aşık değilim şu aşamada.. mesela bugün ablam alakasız konularda 3 saat boyunca bıdı bıdı konuştu durdu.. adamın el falına bakıyor falan.. o kadar kıskandım ki.. ya ablamın kötü bi niyeti olmayabilir ama hiç düşünmüyor çocuk acaba yanlış anlar mı diye..!! Bugün tanıştırdım ama ablamın tavırlarından dolayı açıkçası pişman oldum..!! Hiç demiyor elin adamı ben bunun el falı bakma için habire eline parmaklarına neden dokunayım.. o kadar bozuldum ki .. ablam da 50 yaşında boşanmış erkeksiz hayat başına mı vurdu nedir... bu benim kardeşimin ciddi düşündüğü adam deyip biraz mesafeli olması gerekirdi.. abuk sabuk tavırlarından oturduğum yerde ben utandım ya.. bilmiyorum kızlar sizce fazla mı tepki veriyorum bilemiyorum.. ne diyorsunuz?! ...

Ailesi değil de kendi muahafazakar düşünceleri ile kapanmanızı ister mi ilerde? Bu arada evet zor bir meslek , psikolojiyi bozmaya müsait bir meslek kendi açısından. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Bir de daha önce birşey yaşamadım erkek arkadaşımla demişsiniz ya bu ortaya çıkınca da sıkıntı olur gibime geliyor. Kardeşinin çarşaflı olması şu açıdan sıkıntı olabilir onlar sizi kabul edebilir mi yoksa kapalı gelin mi isterler ailece ?

nasıl bir bakış açınız var sizin ya?
Ablanızdan mı kıskandınız sevgilinizi, doğru mu anladım?

Bu sekilde bir kac garip olay daha vuku bulursa karar vermenize gerek kalmaz zaten.

Ablam aynı şeyi yapsa ben de sanırım rahatsız olurdum ama daha çok fal gibi saçma bir şeyi konuşuyoruz diye utanırdım. Veya adam bunlar gerizekalı diyecek diye endişe ederdim. Ablan hakkında ne kadar ağır konuşmuşsun. Yüzüne söylesen ne kadar kırılır. Gerçekten ablan hakkında böyle mi düşünüyorsun? Bence bu düşüncelerin çok ayıp. Şu da var haklı olabilirsin. Ablan gerçekten falı bahane etmiş olabilir. Gelip senin onun hakkında, ona söz hakkı verilmeyen bir platformda, ondan habersiz bunları demen ayıp.

nasıl bir bakış açınız var sizin ya?
Ablanızdan mı kıskandınız sevgilinizi, doğru mu anladım?
Ablamın tamamen yabacı, kardeşinin koca adayı bi erkeğin habire el falı bahanesiyle eline parmaklarına dokunup durmasından rahatsız oldum evet ve bu olay yaklaşık 1 saat sürdü.. en sonunda ciddi bir şekilde bu konu fazla uzadı.. kapatalım lütfen diye rica etmek zorunda kaldım.. kimse kusura bakmasın o kadar geniş bi tip değilim herkes duracağı yeri bilmeli

Bozulduğum nokta şu karşıda genç bi adam var ve bu durumu yanlış anlayabilir..!! Mesele bu ..

Sence ablam hakkında kötü düşünsen bugün onu orays götürür müydüm ??? Öyle düşünmediğim için tanıştırdım zaten ana sağolsun beni pişman etti

yine bir yaşıma daha girdim bu forumda, neresinden tutsam bu konu elimde kalır, ne desem banlanırım. En iyisi çekileyim ben usulca. Allah mutlu etsin.

Bu soruları neden karşı tarafa sormuyorsunuz?
Onun ailesinin ve siyasi görüşünün size nasıl yansıyacağının, alacağınız cevapların da ne kadarını kaldırabileceğinizi siz bilirsiniz.

Kesin kendisi yaşamıştır cinsellik. Bir sürü muhafazakar erkek var cinsellik yaşayıp ahkam kesiyor.

Evet geniş değilsiniz çok dar bir bakış açınız olduğunu anladık. Boşandı, erkeksiz hayat başına mı vurmuş ablanızın? Siz herkesi ablanız dahil kendiniz gibi sanıyorsunuz galiba. 30 yaşındasınız sırf evli mertebesine erişmek için kafa yapınıza, ailenize tamamen zıt biriyle tanıştırılıyorsunuz, sevgiliniz yazanları eş adayım diye düzeltiyorsunuz, kardeşinin koca adayı diye özellikle belirtiyorsunuz, sırf elinizden kaçmasın diye cinsel birliktelik gibi bir konuda adama yalan söylüyorsunuz burdan bakınca erkeksizlik sizin başınıza vurmuşsa benziyor.

Ayrılın. Biz eşimle iki zıt partinin koyu savunucularıyızdır. Ama seçim zamanı geldiğinde hala mı aynı kafadasın diye birbirimize güleriz. Hatta o dönem her gün hararetli münazaralar yaparız sabahlara kadar birbirimizi ikna etmek için ama “kırmadan”. Ben çarşaflı görsem yadırgamam herkezin yaşayış şeklidir. Siz bundan irite olmuş gözüküyosunuz. Ayrıca ben çağdaşım ben şuyum buyum diyen insanlar beni irite ediyor.Çağdaşlık açık giyinmek alkol almak veya x partizanı olmak değildir. Sizin konunuz tamamen kültür farkı aile muhafazakarsa mümkünü yok yapamazsınız onlar sizden hoşnut olmaz siz onlardan. Baştan yalan falan da girmiş aranıza zaten çok bağlanmadan ayrılın herkez dengini bulsun. Ha beyefendi de muhafazakar bir bayan arıyor ise bakımlı alkol alan kızlara yanaşmasın bir zahmet. Baştan beğenirler sonrada sen şu sun sen bu sun derler bu tipler giyiminizden oturuşunuza kadar sorun çıkarırlar. Birde görev adamıymış paranoyalarıyla yer sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…