- 8 Ekim 2017
- 415
- 500
- 33
- 30
- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Joh esiyim kesinlikle onermiyorum.Psikopatin onde gidenidir kendisi, gerci oncesinde de oyleydi ama bu meslege girince hepten psikojisi gitti, arkadaslarinin da evlilikleri hep skntili.Kızlar bi tanıdığım aracı oldu.. bi polisle ciddi evlilik maksatlı tanıştım..kendisi özel harekat polisiymiş.. ben yay burcuyum o Koç burcu..aynı yaştayız.. 30 yaş..ben atanamamış öğretmenim.. genel olarak çok iyi anlaşıyoruz Ama aklıma yatmayan şeyler var o yüzden burada konu açayım sizinle fikir alışverişi yapmak istedim ...damak tadımız, müzik zevkimiz, hareketli yapımız falan baya uyuyor.. Baya centilmence hareketleri var ve bu çok hoşuma gidiyor mesela gelip beni kapımdan alıyor her yeri geziyoruz hiçbir şekilde üşenmiyor sonra kapıma kadar bırakıyor.. ben eve girene kadar kapıdan ayrılmıyor.. bekliyor..ben çalışmıyorum ve bana bi kuruş bile para harcattırmıyor... fakat aşırı kıskanç birisi .. Ya anladığım kadarıyla baya muhafazakar Bir ailesi var kendisinin de ciddi muhafazakar tarafları var ..Hayatında daha önce bir erkek oldu mu dedi.. yani bir sevgilim oldu ama aramızda bir şey yaşanmadı dedim aslında yaşanmiştı... bugün bana kız kardeşinin çarşaflı olduğunu söyledi ve ben şok oldum . Mesela ben, annem ,ablalarım falan hepimiz açığız bikini giyeriz, açık giyeriz baya rahat insanlarız yani... tabii ki herkesin kendi tercihi Ama ben şimdiye kadar sokakta sağda solda çarşaflı insanları görünce çok garipsiyordum.. sonra benim İçin çok çok önemli bir şey var siyasi görüşümüz pek uymuyor açıkçası .. Ben çok modern bir kızım ve yaşıma kadar da gayet modern yaşadım modern giyindim .. bilmiyorum ya kafam karışık yani iki tane problem var şu an birincisi kız kardeşinin çarşaflı olması ikincisi siyasi görüşümüzün bu kadar zit olması sizce bunlar ilerde çok büyük sıkıntı yaratır mı ..??? Bir de bu meslekteki yani özel harekat polisi olmak sıkıntılı bir iş mi.. bugün bana diyor ki benim mesleğimi kaldırabilecek misin ben çoğu zaman görevde olacağım benimle olmak zordur gibilerinden şeyler söyledi.. aranızda sevgilisi ya da kocası bu meslekte olanlar var mı ? Gerçekten söylediği kadar zorlu mu ? Bilmiyorum kızları kafamda deli SORULAR .. yorumlarınızı bekliyorum ..sevgiler ..
Benim esim de tasir hep hic de sknti olmaz bi yerde silahi olmadi mi eksik hisseder kendini hattaYa konu dışı ama çok merak ettim. Peki alışveriş merkezlerine falan girerken sorun olmuyor mu ? Eşiniz polis olduğunu ispatlayınca silahla girişinize izin veriliyor mu ?
Ayni benim esimKonuyu okuyunca ben mı yazdım acaba dedim :)) benim eşim özel harekat polisi ailesi muhafazakar baya kardeşleri çarşaflı .. Biz 3 senelik sevgililikten sonra evlendik bu arada bende tesetturluyum ama sevgiliyken pantolon tunik tarzi giyiniyordum evlendikten sonra hep etek giymemi isfedi kabul ettim .. asiri kiskanc parfum makyaj hicbirini kullanmami istemedi perde bile actirmaz ki 8. Katta oturuyorum caddeye bakiyo evim.. meslegine gelince gercekten cok zor dogu gorevimizde gebeligimin 7. Ayina kadar yalnizfim butun muayenelerime yalniz gittim .. doguda ilce gorevleri il disi gorevleri cok fazla oluyo hatta birde yurtdisi gorevleri var benim esim 3 ay diye gitti bazi sebeplerden 6 aya uzadi bu gorevi
Kızlar bi tanıdığım aracı oldu.. bi polisle ciddi evlilik maksatlı tanıştım..kendisi özel harekat polisiymiş.. ben yay burcuyum o Koç burcu..aynı yaştayız.. 30 yaş..ben atanamamış öğretmenim.. genel olarak çok iyi anlaşıyoruz Ama aklıma yatmayan şeyler var o yüzden burada konu açayım sizinle fikir alışverişi yapmak istedim ...damak tadımız, müzik zevkimiz, hareketli yapımız falan baya uyuyor.. Baya centilmence hareketleri var ve bu çok hoşuma gidiyor mesela gelip beni kapımdan alıyor her yeri geziyoruz hiçbir şekilde üşenmiyor sonra kapıma kadar bırakıyor.. ben eve girene kadar kapıdan ayrılmıyor.. bekliyor..ben çalışmıyorum ve bana bi kuruş bile para harcattırmıyor... fakat aşırı kıskanç birisi .. Ya anladığım kadarıyla baya muhafazakar Bir ailesi var kendisinin de ciddi muhafazakar tarafları var ..Hayatında daha önce bir erkek oldu mu dedi.. yani bir sevgilim oldu ama aramızda bir şey yaşanmadı dedim aslında yaşanmiştı... bugün bana kız kardeşinin çarşaflı olduğunu söyledi ve ben şok oldum . Mesela ben, annem ,ablalarım falan hepimiz açığız bikini giyeriz, açık giyeriz baya rahat insanlarız yani... tabii ki herkesin kendi tercihi Ama ben şimdiye kadar sokakta sağda solda çarşaflı insanları görünce çok garipsiyordum.. sonra benim İçin çok çok önemli bir şey var siyasi görüşümüz pek uymuyor açıkçası .. Ben çok modern bir kızım ve yaşıma kadar da gayet modern yaşadım modern giyindim .. bilmiyorum ya kafam karışık yani iki tane problem var şu an birincisi kız kardeşinin çarşaflı olması ikincisi siyasi görüşümüzün bu kadar zit olması sizce bunlar ilerde çok büyük sıkıntı yaratır mı ..??? Bir de bu meslekteki yani özel harekat polisi olmak sıkıntılı bir iş mi.. bugün bana diyor ki benim mesleğimi kaldırabilecek misin ben çoğu zaman görevde olacağım benimle olmak zordur gibilerinden şeyler söyledi.. aranızda sevgilisi ya da kocası bu meslekte olanlar var mı ? Gerçekten söylediği kadar zorlu mu ? Bilmiyorum kızları kafamda deli SORULAR .. yorumlarınızı bekliyorum ..sevgiler ..
mesela bugün ablam alakasız konularda 3 saat boyunca bıdı bıdı konuştu durdu.. adamın el falına bakıyor falan.. o kadar kıskandım ki.. ya ablamın kötü bi niyeti olmayabilir ama hiç düşünmüyor çocuk acaba yanlış anlar mı diye..!! Bugün tanıştırdım ama ablamın tavırlarından dolayı açıkçası pişman oldum..!! Hiç demiyor elin adamı ben bunun el falı bakma için habire eline parmaklarına neden dokunayım.. o kadar bozuldum ki .. ablam da 50 yaşında boşanmış erkeksiz hayat başına mı vurdu nedir... bu benim kardeşimin ciddi düşündüğü adam deyip biraz mesafeli olması gerekirdi.. abuk sabuk tavırlarından oturduğum yerde ben utandım ya.. bilmiyorum kızlar sizce fazla mı tepki veriyorum bilemiyorum.. ne diyorsunuz?! ...
Bu sekilde bir kac garip olay daha vuku bulursa karar vermenize gerek kalmaz zaten.Kızlar bugün buluştuk kendisiyle.. ve ben burda yazdığım her şeyi tek tek sordum.. dedim bizim siyasi görüşümüz uymuyo farkında mısın senin o bayıldığın kişilerden ben hazmetmiyorumdedim... evet fark ettim dedi .. sonra kardeşin çarşaflı bundan ürktüm dedim.. babam çarşafa girdi diye onla 1 yıl konuşmadı dedi..tamamen kendi tercihi dedi.. sonra... bak asla giyim kuşamıma karışılmasını istemiyorum... ailenin aramızdaki hiç bişeye karışmasını istemiyorum dedim.. o da evet karıştırmicam.. her şeyi aşabiliriz dedi.. bu Arada bugün ablamla tanıştırdım.. oturduk bi çay içtik.. ablam beğendi.. çok efendi çocuk falan dedi...ama hala aklımda sorular., korkuyorum.. aslında çok hoşlanıyorum ama aşık değilim şu aşamada.. mesela bugün ablam alakasız konularda 3 saat boyunca bıdı bıdı konuştu durdu.. adamın el falına bakıyor falan.. o kadar kıskandım ki.. ya ablamın kötü bi niyeti olmayabilir ama hiç düşünmüyor çocuk acaba yanlış anlar mı diye..!! Bugün tanıştırdım ama ablamın tavırlarından dolayı açıkçası pişman oldum..!! Hiç demiyor elin adamı ben bunun el falı bakma için habire eline parmaklarına neden dokunayım.. o kadar bozuldum ki .. ablam da 50 yaşında boşanmış erkeksiz hayat başına mı vurdu nedir... bu benim kardeşimin ciddi düşündüğü adam deyip biraz mesafeli olması gerekirdi.. abuk sabuk tavırlarından oturduğum yerde ben utandım ya.. bilmiyorum kızlar sizce fazla mı tepki veriyorum bilemiyorum.. ne diyorsunuz?! ...
Kızlar bugün buluştuk kendisiyle.. ve ben burda yazdığım her şeyi tek tek sordum.. dedim bizim siyasi görüşümüz uymuyo farkında mısın senin o bayıldığın kişilerden ben hazmetmiyorumdedim... evet fark ettim dedi .. sonra kardeşin çarşaflı bundan ürktüm dedim.. babam çarşafa girdi diye onla 1 yıl konuşmadı dedi..tamamen kendi tercihi dedi.. sonra... bak asla giyim kuşamıma karışılmasını istemiyorum... ailenin aramızdaki hiç bişeye karışmasını istemiyorum dedim.. o da evet karıştırmicam.. her şeyi aşabiliriz dedi.. bu Arada bugün ablamla tanıştırdım.. oturduk bi çay içtik.. ablam beğendi.. çok efendi çocuk falan dedi...ama hala aklımda sorular., korkuyorum.. aslında çok hoşlanıyorum ama aşık değilim şu aşamada.. mesela bugün ablam alakasız konularda 3 saat boyunca bıdı bıdı konuştu durdu.. adamın el falına bakıyor falan.. o kadar kıskandım ki.. ya ablamın kötü bi niyeti olmayabilir ama hiç düşünmüyor çocuk acaba yanlış anlar mı diye..!! Bugün tanıştırdım ama ablamın tavırlarından dolayı açıkçası pişman oldum..!! Hiç demiyor elin adamı ben bunun el falı bakma için habire eline parmaklarına neden dokunayım.. o kadar bozuldum ki .. ablam da 50 yaşında boşanmış erkeksiz hayat başına mı vurdu nedir... bu benim kardeşimin ciddi düşündüğü adam deyip biraz mesafeli olması gerekirdi.. abuk sabuk tavırlarından oturduğum yerde ben utandım ya.. bilmiyorum kızlar sizce fazla mı tepki veriyorum bilemiyorum.. ne diyorsunuz?! ...
Ablamın tamamen yabacı, kardeşinin koca adayı bi erkeğin habire el falı bahanesiyle eline parmaklarına dokunup durmasından rahatsız oldum evet ve bu olay yaklaşık 1 saat sürdü.. en sonunda ciddi bir şekilde bu konu fazla uzadı.. kapatalım lütfen diye rica etmek zorunda kaldım.. kimse kusura bakmasın o kadar geniş bi tip değilim herkes duracağı yeri bilmelinasıl bir bakış açınız var sizin ya?
Ablanızdan mı kıskandınız sevgilinizi, doğru mu anladım?
Bozulduğum nokta şu karşıda genç bi adam var ve bu durumu yanlış anlayabilir..!! Mesele bu ..Ablam aynı şeyi yapsa ben de sanırım rahatsız olurdum ama daha çok fal gibi saçma bir şeyi konuşuyoruz diye utanırdım. Veya adam bunlar gerizekalı diyecek diye endişe ederdim. Ablan hakkında ne kadar ağır konuşmuşsun. Yüzüne söylesen ne kadar kırılır. Gerçekten ablan hakkında böyle mi düşünüyorsun? Bence bu düşüncelerin çok ayıp. Şu da var haklı olabilirsin. Ablan gerçekten falı bahane etmiş olabilir. Gelip senin onun hakkında, ona söz hakkı verilmeyen bir platformda, ondan habersiz bunları demen ayıp.
Sence ablam hakkında kötü düşünsen bugün onu orays götürür müydüm ??? Öyle düşünmediğim için tanıştırdım zaten ana sağolsun beni pişman ettiAblamın tamamen yabacı, kardeşinin koca adayı bi erkeğin habire el falı bahanesiyle eline parmaklarına dokunup durmasından rahatsız oldum evet ve bu olay yaklaşık 1 saat sürdü.. en sonunda ciddi bir şekilde bu konu fazla uzadı.. kapatalım lütfen diye rica etmek zorunda kaldım.. kimse kusura bakmasın o kadar geniş bi tip değilim herkes duracağı yeri bilmeli
Ablamın tamamen yabacı, kardeşinin koca adayı bi erkeğin habire el falı bahanesiyle eline parmaklarına dokunup durmasından rahatsız oldum evet ve bu olay yaklaşık 1 saat sürdü.. en sonunda ciddi bir şekilde bu konu fazla uzadı.. kapatalım lütfen diye rica etmek zorunda kaldım.. kimse kusura bakmasın o kadar geniş bi tip değilim herkes duracağı yeri bilmeli
Bu soruları neden karşı tarafa sormuyorsunuz?
Onun ailesinin ve siyasi görüşünün size nasıl yansıyacağının, alacağınız cevapların da ne kadarını kaldırabileceğinizi siz bilirsiniz.
[/QUOTE
Az önce yazdım.. bi kaç mesaj yukarı çıkarsan okuyabilirsin canımmm.. aklıma takılan her şeyi tek t
Bozulduğum nokta şu karşıda genç bi adam var ve bu durumu yanlış anlayabilir..!! Mesele bu ..
ablam da 50 yaşında boşanmış erkeksiz hayat başına mı vurdu nedir...
Kesin kendisi yaşamıştır cinsellik. Bir sürü muhafazakar erkek var cinsellik yaşayıp ahkam kesiyor.Bilmiyorum mesela beraberken oturup alkollü şeyler falan tüketiyoruz.. O konuda bir sıkıntımız yok sen neden içiyorsun falan demiyor ama anladığım kadarıyla bu cinsellik konusunda biraz muhafazakar ve siyasi görüşümüz çok farklı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?