Özel harekat polisi

Çok haklısın yanlış anlayabilir. Sonuçta sizi tanımaz bilmez. Beni rahatsız eden hatta bizi diyelim, bunu ifade etme şeklin.
Evet yani birazcık kırgınım ve kızgınım adama karşı duruşundan dolayı o yüzden birazcık öfkeli ifade etmiş olabilirim ... kendisi benim karşıma sevgisini, arkadaşını getirmiş olsa emin olun ben bu şekilde davranmazdım adama karşı mesafemi korurdum ..!!Neden bu şekilde davrandı onu da anlayabilmiş değilim yani yaptığı şeyin yanlış olduğunun farkına varması gerekirdi...çocuk değil orada 1 saat adamın eline parmaklarına dokunup fal bakmak nedir?!?!

Ablanız 50 yaşında 30 yaşındaki sevgilinize el falı baktı, 1 saat elini tuttu. Siz hem kıskandınız hemde erkek arkadaşınız yanlış anlar diye düşündünüz. Kafanız nasılda pırıl pırıl ama kalbinizi pis gördüm...

Fazla mı tepki veriyorum sizce ?!? Bence bu ülkedeki kadınların %99’u böyle bir şey sorun eder .. konuşmaya gelince herkes Relax bir başına gelsin bir görelim bakalım neler hissediliyor ..!!

Fazla mı tepki veriyorum sizce ?!? Bence bu ülkedeki kadınların %99’u böyle bir şey sorun eder .. konuşmaya gelince herkes Relax bir başına gelsin bir görelim bakalım neler hissediliyor ..!!
Ablam 50 yaşındaysa az çok tanımışımdır, şüphe edilcek biriyse zaten böyle bir tanıştırma yapmam, yaptıysam da el tutmasından aklıma böyle şeyler getirmem. Ablanız gereksiz bir samimiyet kurmuş sadece. Rahat olmakla alakası yok yani.siz bu adama abayı yapmışsınız gibi, imkansız olduğundan çekiyor herhalde. Siyasi görüş, kültür uyumu, dini anlayış, yaşam tarzı. Bunlar önemli değilse neye dikkat edeceğiz başka. Neredeyse ortak özelliğiniz yok gibi. Bu site evlilik öncesi ailem bize müdahale edemez, izin vermem diyen erkeklerin mağdur ettiği kadınların konularıyla dolu keşke öyle birşey gerçek olsa.

B Brunello Cicinelli :)

Polis eşi hanımı olan arkadaşım daha kocasının gül yuzuyle tanisamadi

Ayrıca ikiniz farklı gorusteyseniz bu iş olmaz yani ilerde çok zorlanirsiniz iki taraf olarak
Anaa evliydim dimi Ross'um ben hatırlatmasan unutmuşum
Konu sahibi;
Polis olmasından daha büyük sorunlarınız var; o da bu kadar ayrı karakterler olmanız..
Bu iş yaş gibi geldi bana ama hakkında hayırlısı.

Kk da senelerdir okudugum en sahane yorum

Hayatımmm ablamı tanıyorum.zaten az önce kendisine ablama söyledim..ben onu oraya götürdüm ki adam hakkında muhabbet dönsün diye....dedim akşam neden tamamen alakasız abuk sabuk bi konuda bi buçuk saat boyunca konuştun.. kimseyi konuşturmadın dedim.ağzımı açıyorum konuyu değiştirecem susturuyor falan..ne bana ne adama 2 kelime ettirmedi...dünkü buluşmamızdan sonra aynı filmi tekrar izlemiş gibi hissettim kendimi ama insanoğlu unutkan ben gibi maalesef.. Onu en son iki sene önce bi arkadaş ortamıma sokmuştum yine beni böyle mahcup etmişti.. Ben kendi kendime bir daha bunu hiç bir arkadaş ortama sokmayacam kimseyle tanıştırmiycem diye söz vermiştim ... ama işte unutkan insan beyni iki senede bunu unuttu !!.. burada bir kaç arkadaş bana saldırıp durdu bu konuda..!! tanımadan etmeden olayı yaşamadan nasıl böyle konuşabiliyorlar ben de onu anlamıyorum ... biraz tane tane okunduğunda aslında olayın ne kadar absürt oldu apaçık ortada zaten .. o kişi senin senin erkek kardeşin mi kuzenin yok çok samimi erkek arkadaşın mı yok değil..... ilk defa karşına çıkmış bir erkek ilk defa ... ablamın yaşı 50 ama nerde nasıl konuşması davranması gerektiğini bilmiyor bunu bi kere daha tecrübe etmiş oldum.. yok anacım bu bana ders oldu.. önden tanıştırmayacam bi daha.. herkes gibi gelsin düğünde görsün nokta..!!

Yazdıklarınızdan irrite oldum açıkçası, ablanız için erkeksiz hayat başına mı vurdu demeniz ne demektir? Buradan bakınca tam tersi sizin böyle olduğunuz görünüyor.. Ablanız bunları duysa yüzünüze bakmasa yeridir, parmaklarına dokundu da ne oldu hemen aşık mı oldu değerli ve hayattaki tek erkek olan sevgilinize (!), kardeşi gibi görmüştür art niyet düşünmemiştir. Belki ilk tanışma diye ortam yumuşasın, arkadaşınız kendisini rahat hissetsin diye böyle davranmıştır.
Ayrıca bunun geniş olup olmamakla alakası yok bu arada, kusura bakmayın ama kalbiniz kötü biraz...

yuh.

siz su sey tiplerdensiniz galiba, vasat alti gormemis turk erkegi (mentalite olarak) hani olur ya tanisan karsi cinsler, haha hihi iki muhabbetin beli kirsa, kesin kadin adama asiliyodur. adam da mutlaka aklindan "hee bu kadinla bi seyler olur mu yav acaba" diye dusunecek. ozellikle bosanmis bi kadinsa keeesiin gerdan kiriyodur. erkeksizlik zor tabii. erkek yav.

valla eksi sozlukte takilin siz en iyisi orda istediginiz yorumlari bulursunuz.

bu mukemmel es adayi erkekinizle de evlenin. iki gun sonra adam size hayati zindan ettiginde o kiskandiginiz ablanizdan yardim istersiniz

Ay kusura bakmayın da mide bulandırıcısınız. 50 yaşında erkeksiz hayat başına vurdu diye insan ablasına nasıl der ya.

Benim esim evde biraktigi silahini gelip çaldılar. Evde bırakmamaları gerekiyo ya da her hangi bi yerde. Alisveris yaparken arabada bıraktıkları silahı çalındı bi arkadaşında. Silah gidiyo soruşturma aciliyo vs vs. Yani yanında olması daha mantıklı

Adamın görüşlerini sorgulamadan önce bi kendinize bakın yau

Evet bu mesajla düşüncem kesinleşti. .

Eş adayınızdan önce siz evlilik için olgun değilsiniz. Ablanız için dedikleriniz size hiç yakışmadı. Erkek bulmak çok zor değil...
Kıskançlık başka bir şey sizin düşündükleriniz başka bir şey. Erkeklerle arkadaş olunur, eline koluna da dokunulur sohbet de edilir karşı cinsten ziyade insan olarak görüp tavır takınılır. Sizi çözemedim ben. Son olarak erkekler bu dönemde sizin duymak istediğnizi söylerler.

. Sizin modernizminiz hak getire yani.
Gelip kizkardeşinin çarsafindan ürküp durdunuz? Cok rahatim kuuulum relax hayatim dediniz ablaniz malum arkadasinizn eline faaal bakti mesafe? Hayat ne garip?.
Onca laf bide. Amaciniz ney sahi?
Saygiya layik bir tek sizmisiniz acaba.. kiyafeti ne olursa olsun insan vasfina girmek herhangi bi belgeyemi dayali? Ya da insan olabilmek icin belli fizikleremi sahip olmamiz gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…