- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
slm güzel kız model çok güzel ve minyon tipli birine yani sana yakışır üzerindeki sırf güpür değil boncuk işlemesi var bu gelinlik sana satın almak istersen işçilik dahil yaklaşık 900 ytl ye malolur model olduğu gibi uygulanmalı ilave hiçbir aksesuar kullandırma bozulur tatlım mutluluklar
mrb asya canım ankarayı bilmem ama ben dikerim bu modeli nasıl dikicek yer olmaz ya bu çok basit bi model canım
slm ben ufak tefek bir bayanım yazın da düğünüm var ince askılı,sade bir gelınlık istiyorum bana yakışır mı bir de kabarık mı olsun düz mu karar veremedım???
slm canım ben 160 boyunda 60 kıloyum omuzzlarım cok genız deıl kucuk yapılı bıryım derlı topluyum :) neyse benım gogusler bıraz buyuk hayalımdakı gelınlık tek askılı tek parca bır model sımdı resmını koycam bunu dıktırmek ıstıyorum kısmetse sımdı sen resme bak acaba bu benım gıbı kısa bıraz kılolu ve goguslerı buyuk olan bırı ıcın olurmu olmaz mı sole ıstersen resmımıde koyayım boydan onada bakarsın ben sade ve tek parca bır gelınlıgın benı daha zayıf gostercegını ve uzun gostercegıne ınanıyorum sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?