• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Günleri Unutan Eş

Bir keresinde çok saçma bir konudan ilk öpüşme konusu geçmişti ve eşim o an ilk nerede öpüştüğümüzü hatırlamadı. Ben çok alındım bozuldum arkadaşıma anlatınca hatırlamıyorsa tekrar öpsün ne var yahu demişti 😂 o geldi aklıma nedense 😂 adam unutmus ama gönlünü almış uzatma bence :)) sevgisini normal zamanda hissetiriyorsa gerisi hiç önemli değil.

Çoğunluk özünde iyiyse boşver önemseme demiş ama ben böyle düşünmüyorum.

Sizi dün tanımadı, özel günleri önemsediğinizi biliyor. O önemsemiyor olabilir ama siz önemsiyorsunuz. Siz önemsediğiniz için, sizi önemsediği için değerlerinize değer vermeliydi.

Sizi mutlu etmek için günler öncesinden plan program yapıp, yarım elma gönül alma bütçesine göre hediyesini almalıydı. Hiç olmazsa bir yemek organize edip iki çift güzel söz etmek de zor değil ya, hiç mi içinden gelmemiş gerçekten, ruhunuzu okşamak bu kadar mı zor gelmiş?
Ben olsam çok bozulurdum ve sanırım dayanamaz onu da bozardım.

Esimin doğum gününü bir tek ben hatırlamıştım ve kök ailesi unutmuştu. Kök ailesine sitem etmişti. Evet önemsemiyor ama o da hatırlanmak istiyor. Insanlık hali diyorum elbette ona da konuyu açmıyorum. Sadece beklenti içine girmek istemiyorum. Evlilik yıldönümünde de aynisi olacak ve ben üzüleceğim. Yine unutacak eminim. O sebeple sürekli hatırlatıyorum. Beraber deniz kenarında piknik yapalim diye aktivite bile önerdim. Plânı beraber yapalım istedim.

Kök ailesi ne ola ki?

OBiz UOTE="Birkadiningunlugu, post: 64786171, member: 1003018"]
Eşim hiçbir zaman özel günleri önemsemedi. Ben ise her zaman bir doğum günün kutlu olsun demesini bekledim. Bir söz bekledim ilgi bekledim her eş gibi.
1.senemizi dolduracağız ve ilk doğum günümdü ve eşim unuttu. Hediye beklememiştim sadece bir doğum günün kutlu olsun diyip sarılmasını istemiştim. Akşam eve geldi yemek yiyecektik. Tatlının hepsini neden yedin dedi bana. Ben de doğum günü pastası niyetine yedim dedim. Orda bi şok oldu çünkü unuttuğunu hatırladı. Ya bak süprizi bozdun işte ben seni yemeğe götürecektim falan dedi. Ama yalan söylediğini anladım. Çünkü aksama ne yapacaksın diye önceden konuşmuştuk. Ardından dışarı gitmek istedi. Hava karardı sen şimdi pasta almaya gidiyorsun ama ben pasta istemiyorum unuttuğun için öyle söyledim dedim. Söz almayacağım dedi. Profiterol almış üzerine mumlar yakmış. Gerçekten unuttum tarihe bakmak hiç aklıma gelmedi falan dedi. Sarıldı bana. Ben de kendimi suçladım keşke hiç söylemeseydim de gidip almasaydı diye düşündüm. Sonuçta içinden gelse, önceden plan yapsa ya da alarm kursa unutmazdı. Haftaya evlilik yıldönumumuz var ve benim içimden hicbir yere gitmek gelmiyor. Eşime de söyledim evde duralım dedim. Artık beklentiye girmek istemiyorum. Çünkü beklentim hatırlanmak ama o da olmayınca üzülüyorum. Bana değer vermediğini düşünüyorum.
[/QUOTE]
Bizde de durum aynı 5 senedir evliyiz her sene normal sıradan bir günmüş gibi gelip geçiyor ne doğumgünümü hatırlar ne de evlilik yıldönümünü

Çoğunluk özünde iyiyse boşver önemseme demiş ama ben böyle düşünmüyorum.

Sizi dün tanımadı, özel günleri önemsediğinizi biliyor. O önemsemiyor olabilir ama siz önemsiyorsunuz. Siz önemsediğiniz için, sizi önemsediği için değerlerinize değer vermeliydi.

Sizi mutlu etmek için günler öncesinden plan program yapıp, yarım elma gönül alma bütçesine göre hediyesini almalıydı. Hiç olmazsa bir yemek organize edip iki çift güzel söz etmek de zor değil ya, hiç mi içinden gelmemiş gerçekten, ruhunuzu okşamak bu kadar mı zor gelmiş?
Ben olsam çok bozulurdum ve sanırım dayanamaz onu da bozardım.

Ben de bozuldum ve gerçekten hatırlanmak istedim. Sadece doğum günün kutlu olsun demesini istedim. Onu bile demedi. Şimdiden sonra beklenti içine girmeyeceğim ben de unutacağım

Eşim hiçbir zaman özel günleri önemsemedi. Ben ise her zaman bir doğum günün kutlu olsun demesini bekledim. Bir söz bekledim ilgi bekledim her eş gibi.
1.senemizi dolduracağız ve ilk doğum günümdü ve eşim unuttu. Hediye beklememiştim sadece bir doğum günün kutlu olsun diyip sarılmasını istemiştim. Akşam eve geldi yemek yiyecektik. Tatlının hepsini neden yedin dedi bana. Ben de doğum günü pastası niyetine yedim dedim. Orda bi şok oldu çünkü unuttuğunu hatırladı. Ya bak süprizi bozdun işte ben seni yemeğe götürecektim falan dedi. Ama yalan söylediğini anladım. Çünkü aksama ne yapacaksın diye önceden konuşmuştuk. Ardından dışarı gitmek istedi. Hava karardı sen şimdi pasta almaya gidiyorsun ama ben pasta istemiyorum unuttuğun için öyle söyledim dedim. Söz almayacağım dedi. Profiterol almış üzerine mumlar yakmış. Gerçekten unuttum tarihe bakmak hiç aklıma gelmedi falan dedi. Sarıldı bana. Ben de kendimi suçladım keşke hiç söylemeseydim de gidip almasaydı diye düşündüm. Sonuçta içinden gelse, önceden plan yapsa ya da alarm kursa unutmazdı. Haftaya evlilik yıldönumumuz var ve benim içimden hicbir yere gitmek gelmiyor. Eşime de söyledim evde duralım dedim. Artık beklentiye girmek istemiyorum. Çünkü beklentim hatırlanmak ama o da olmayınca üzülüyorum. Bana değer vermediğini düşünüyorum.
364 günü hatırlıyorsa kalan bir günü problem etmeyin.

Böyle böyle tanıyacaksınız birbirinizi.

Ne güzel telafi etmeye çalışmış , sizde adımına karşılık verin ki bir dahakine daha çok onemsesin.

Bugüne kizdiniz diye bir hafta sonraki evlilik yıldönümünü konusmaniz hoş olmamış.

Bi şekilde hiçbir şey yapmamaya alistirirsiniz onu.

Böyle böyle tanıyacaksınız birbirinizi.

Ne güzel telafi etmeye çalışmış , sizde adımına karşılık verin ki bir dahakine daha çok onemsesin.

Bugüne kizdiniz diye bir hafta sonraki evlilik yıldönümünü konusmaniz hoş olmamış.

Bi şekilde hiçbir şey yapmamaya alistirirsiniz onu.

Yapmayacağını biliyorum çünkü tanıdım eşimi :/ en azından beraber plan yapalım hayal kırıklığına uğramayayım diyorum

Benimkine öyle hiç birşey olmadığı bir gün bugün günlerden ne diyerek yüzüne baksam 2 saniye; bugün ne bişeyin gününü mü unuttum diye panik oluyor bende tarih sormamaya çalışıyorum özel günleri hatırlatır gibi yapmayayım diye 😄

Kimileri için önemlidir kimileri için değil.. ayrıca gerçekten unuttuysa yapacak birşey yok.. bende eşimin doğul gününü unuttum hatrlamaya çalışıyorum bir türlü gelmiyor aklıma 😒😒 Soramıyorum da mesela ne edim.. 😒 Önem vermediğim anlamına gelmiyor çocuk falan derken tarihini unuttum 😂😂
Kimliğine bakın?

Ben de 5 yıldır beraberim erkek arkadaşımla, 9 şubat doğum günü ama biz hep 8’inin akşamından, 9’un ilk saatlerinden kutladığımız için karıştırıyordum. Facebook’una baktım 1-2 kez :D Şimdi takvimimde ve rehberimde kayıtlı doğum günü.

Benim eşim de özel günleri hiç önemsemez, kendi aile içlerinde de öyleler o şekilde alışmış. Kendi doğumgününün kutlanmasını da istemez. Benim doğumgünlerimde istiyorsam birşeyler yapmak programı ben yaparım, kendi hediyemi kendim seçerim😐 ne istersem o şekilde olur. Normal zamanlarda da sevilip sayıldığımı hep hissettirir o nedenle trip atmıyorum ama isterdim ki o da özensin planlar yapsın ama hamurunda yok adamın, ha ben de onun için bir şey yapmıyorum beklentisi zaten yok,
Zamanla alışılıyor sanırım, bakalım benim de doğum günüm yakında bu sefer benim de plan yapasım yok, boş boş geçecek sanırım bu doğum günüm😐

Hatırlasın istemiştim. Hatırlanmak istemiştim. Nişanliyken de unutmuştu
seni üzmek istemem ama maalesef öyle gidiyor canım. Değişir mi sanmam. Aynı numuneden bende de var. Artık ben önemsememeye başladım. Kırılıyor insan, ben de çok kırıldım. ama odun aynı odun. Bu sene gittim hediyemi kendin aldım, ondan da bir güzel parasını aldım. Mesele hediye değil biliyorum. Bir mesaj, bir sarılma yeterli ama o ruh olmayınca zor.

Back