Bazı arkadaşlar bana önyargılı demişler. Ben anlamadım hangi anasinifi öğretmeni 5 yaş grubu olan ve bir daha belirtiyorum anaokulu değil anasınıfında çalışan bir öğretmen 3 yaşında çocuğu kabul eder. Biri bana bepten bahsetmiş . Bep in ne olduğunu ben gayet iyi biliyorum ama siz mesajları okuma gayretinde bulunsaydınız okula geldiği ilk gün olduğunu anlardınız. Kadın kaydını yaptırıp sınıfa getirmiş. Ben müdüre bu çocuğun anlamak istemeyenler için 3 YAŞINDA olduğunu anasınıfına uygun olmadığını yazdım. Uygun diyenler bence bir eğitici kimliklerini gözden geçirsinler çünkü anasinifi 48+ dir ve istememem çok normal. Kadının bana dediği o gün hocam benim isteğim akademik olarak değil sadece biraz normal çocuklarla vakit geçirsin demesi üzerine ilk gün çocuğa boyama vermem ve kadının beni çocuğa matematik yaptırmadım diye şikayet etmesi. Burda ki eğitimcilere şaşıyorum herhalde bir bizim okuldaki veliler sıkıntılı herkesin velisi mükemmel veli . Makas alıp koşturacak kadar fırsat dediginiz 10 sn gibi bir sürede yaşanıyor . Bir çocuğun makas alıp koşması dakikalar almaz merak etmeyin. Çocuklar makaslarını alırken kutudan alıp koşturmaya başlıyor bakınız max. 10 sn lik bir olayı sen sınıfta değil miydin denmesi? Şaka gibi ne diyeyim. Hee en büyük sorun şu herkes çocuğu istememişsin demişte ustemedigim zaman çocuğun 3 yaş olduğu hali. O konuda gayet de haklıyım bana ahkam kesmeyin . 5 yaş ile 4 yaş bile zorlanıyor ki 3 yaşında özel eğitimli bir çocuk mümkün değil . Kızdığım kadının tavırları ve başlığımda bu yönde. Bu kadınla nasıl konuşulur . Laftan sizden anlamıyor. Hee 15 cocugu nasıl idare edemezsin yazanların sınıflarını da çok merak ettim. Bakıyorum herkes çok idealist ama bir bize denk gelmedi herhalde böyleleri. Lütfen mantık.cercevesinde yorumlar yapın. Atıp tutarak öğretmeni kötüleyerek olmuyor bu işler . Burada benim kötü arak yaptığım ne var Onu da anlamıyorum. 3 yaş çocuğunu işte.edim diye kabahatli oldum ve bunu okuloncesi öğretmeni özel öğretim öğretmeni olduğunu söyleyenler yapıyor. Herhalde anasiniflarinizda 3 4 5 her yaş grubundan öğrenci barindiriyorsunuz ve hiç zorlanmiyorsunuz . Vay be ne diyeyim ben sizin kadar mükemmel olamadım kusura bakmayın ya. Şimdi bana gerçekten mantıklı bir çözüm üretecek arkadaşlarına soruyorum bu veliye ne söylenir?