Yardimci ogretmen olmamasi cok kotu olmus. Tuvalete de mi gidemeyeceksiniz? Cidden zor bir durum. Ama soyle ki bu sene ogrenci sizin sinifiniza ram'in yonlendirmesiyle butun sartlara uyarak gelmis. Anasinifinda agir engeli olan ogrencilerin de kabul edilmesi kuralmis, dayanagi nedir bilmiyorum konu hakkinda bilgim yok. Yonetmelikte mi acik var yoksa kural mi bu bilmiyorum. Ama yani bu sartlarda yapabileceginiz tek sey elinizden gelenin en iyisini yapmak yani. Yasal olarak ogrenci bu sinifta olmaz deme sansiniz yok. Yardimci ogretmen icin diretin bence ama anladigima gore o da zor.
Ne yazik ki butun isler bazen bu sekilde asiri verici olmamizi gerektiriyor. Ben de su aralar haftanin alti gunu gecelere kadar calisiyorum. Isler asla yetismiyor. Isyerimizde dort korona pozitif cikti. Hicbirimiz test bile olmadik. Aynen devam ediyoruz. Sikis tepis araclarla kampa gidiyoruz. Bulundugumuz yerde bazen maske bitiyor. Risk grubunda olan calisanlar bile calisiyor. Isin su anki aciliyeti geregi. Sesimizi cikaramiyoruz. Sizin de sartlariniz zor ama yapilacak sey idareye cimere yazmak yardimci ogretmen istemek olabilir. Bunun disinda pozitif olup elinizden geleni yapmak en iyi sekilde.
Veliye ya sen gel ya bu cocuk burda olmaz derseniz veli sikayetinde hakli olur. Cunku kaynastirma egitime kabul almis cocuk. Yani oyle tahmin ediyorum ben meb veliye hak verir Gibi geldi bana.