tavsiyeniz icin teşekkürler :) nickimi cok seviyorum :) cok sevdigim dizilerdendi. bayaga kore fani var sanirim kk de. bunun için ayri bi topic açmak lazim :)))Eğer madden ve ruhen acil ihtiyacınız yoksa bence almayın.Sonuçta gündüzünzü değerlendirmek istemiştiniz ders vermekle direk ilgilenmiyorsunuz.Velinize de akşamları ders için uygun olmadığınızı gündüz düşünürlerse yardımcı olmaktan mutluluk duyacağınızı belirtebilirsiniz. Bu arada nickiniz beni maziye götürdü :) Çok sevdiğim bir karakterdi ayrıca Ji Sung da çok beğendiğim bir oyuncudur..
tavsiyeniz icin teşekkürler :) nickimi cok seviyorum :) cok sevdigim dizilerdendi. bayaga kore fani var sanirim kk de. bunun için ayri bi topic açmak lazim :)))
ooo Goblin de gelmis hosgelmis :) Korecanlar olarak nereye topic acsak ki? dizi önerileri filan yapar eski dizileri yaad ederiz :))Kore dediniz canimi yediniz <3
Oncelikle allah en kisa zamanda hayirlisi ile evlat nasip etsin :)
Hafta ici sabah saatlerinde ogrenci bulmak biraz zor olmaz mi? Malum okullar kurslar dershaneler oluyor 7'ye kadar. Esiniz bu duruma kesinlikle yanasmiyorsa baska ogrenci baksaniz?
yarın konuşayım en iyisi haklisinizVeli ile konuşup durumu aynen aktarın. Belki onlar da saati değiştirmeye karar verirler.
saat 6 ile 8 arasi. tam esimin işten gelip yemek yedigimiz saatlerAksam kac saat olacak haftada iki gunmus cok degil esin anlayis gosterse olmaz mi
Ben yapmazdım şahsen. Başka da öğrenci bulursunuz, hiç olmazsa seneye gelme ihtimali olan öğrenciler var. Sonuçta sizin uygun olmadığınız bir zamanda gelmek istiyor. Siz hayır derseniz onlar büyük ihtimah programlarına bir daha bakarlar diye düşünüyorum.saat 6 ile 8 arasi. tam esimin işten gelip yemek yedigimiz saatlerpek gönlü olmadi ama karari yine de bana bıraktı
Çalışan kadinlar olarak pek çok akşam eşimizle ailemizle yemek bile yiyemiyoruz. Siz de abartmissiniz tam eşimin eve gelip huzur bulacağı vakit öğrenci gelecek olayı nedir? Bence o öğrenciye yazık olur başka bir öğretmen bulsunlar.
ben zaten senelerce o sekilde calistim aksam 9lara 10lara kadar. bu evde olduğum ilk yil. ilk defa bu sene düzenli bi ev hayatim aile hayatim oldu o yuzden abartmis olabilirim :)Çalışan kadinlar olarak pek çok akşam eşimizle ailemizle yemek bile yiyemiyoruz. Siz de abartmissiniz tam eşimin eve gelip huzur bulacağı vakit öğrenci gelecek olayı nedir? Bence o öğrenciye yazık olur başka bir öğretmen bulsunlar.
6 sene o zihniyetle çalıştım zatenTabı çünkü biz öğretmenler sizlerin çocukları için yaşıyoruz. Hamile kalma gibi kararları bile sizin çocuklarınıza göre almalıyız değil ki eşiyle vakit geçirmek! Ne münasebet!
evet alıpta sonra olmuyor diye yarı yolda birakmak olmaz. ondan zaten tereddüte kaldim. biraz daha erken saatte olsa değil 2 gün 5 gün bile alırdım. yorumunuz icin tesekkurler :)haftada sadece 2 gün için fazla kasmışsınız bence. ben olsam alırdım. ama sonra alıp bırakma şansınız yok. iyi düşünün.
almayacaksanız da söylemenin yolu basit. o saat için uygun değilim dersiniz. kırılacak bişey yok bunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?