Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya demeyin öyleGülsem mi ağlasam mıbence bidaha ilişki yaşamayın adam korkağın önde gideni
![]()
Neden öyle dedm erkek bunu diyorsa biseyden şüphe duyuyordur çünkü erkke bilir nereye bosaldigini siz anlamazsıniz
Napam amaYa demeyin öyle![]()
Açıkçası biraz da bilmediğinden öyle diyor. İçimiz rahat olsun ne bileyim filan dedi.Neden öyle dedm erkek bunu diyorsa biseyden şüphe duyuyordur çünkü erkke bilir nereye bosaldigini siz anlamazsıniz
O kadar da değil yahuNapam ama![]()
baya değişik sevgiliniz var. Neyse ona şükür. İlişkiye girerken nasıl gireceğini dusunmediyse oda iy
![]()
Yok sağlam markaydı. Birde afedersiniz Özür diliyorum ama geri çekildikten biraz sonra boşaldı . Bence ihtimal yokMarket markası prezervatiflerinden değilse sıkıntı olmaz.
Kesinlikle sağolunMümkün değil. Rahat olun. Ama kondomsuz asla ilişkiyr girmeyin.
Ne olacağı bilinmez şüpheye düştü ise bişey hissetmiş olabilirHerkese merhaba ,
biraz özel bir soru olacak affınıza sığınarak. erkek arkadaşımla ilişki yaşadık. Prezervatif kullandı + geri çekildi.
Prezervatif olmasa geri çekilmeye zaten güvenmem ama ya tam zamanında geri çekilemediysem ya yırtıldı da anlamadıysam filan deyip duruyor.
Zamanında geri çekilmediyse bile sonuçta prezervatif vardı. Bu durumda ertesi gün hapı içmem gerekir mi ?
Adetim zaten çok düzensiz boş yere o zararlı hapı içmekte istemiyorum ama eczanede kapandı sokağa çıkma yasağı da var akşam akşam durduk yere İçime kurt düşürdü.
Benimde içimi daralttı vallaAy yırtılan bi prezervatif anlamayacak mı?
Zamanında yada sonra geri çekilmesini kalmış... Prezervatif kullanmış...
Ay icim daraldı.
Keşke eskisi gibi hamile kalmak kolay olsa...