- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 865
- 168
- 33
O anlarda kendinden emindi sonradan bi pimpiriklik geldiboyle sacma sekilde kafaya takacaksa neden yasiyorsunuz iliskiyi? tadini cikarmak icin yapilir. sizinki eziyet olmus..
gercekten sacma bir pimpiriklilik..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O anlarda kendinden emindi sonradan bi pimpiriklik geldiboyle sacma sekilde kafaya takacaksa neden yasiyorsunuz iliskiyi? tadini cikarmak icin yapilir. sizinki eziyet olmus..
gercekten sacma bir pimpiriklilik..
Dalga geçmeyin kızlar yaÇok korkuyorsa eğer kondomun üstüne yün çorap giysin
Ona hiç dikkat etmemiştim bide korunma yöntemi uyguladık ya kafam rahattıBu kadar korkuyorsanız keşke döngünüzün daha risksiz bir gününde birlikte olsaydınız.
E ne diyem kurban olduğum adam çok endişeli hem kondom her geri çekilmeDalga geçmeyin kızlar ya![]()
Evet bunu düşüneceğim. Zaten ben rahattım o birden pimpiriklendi. Durumlar tam tersi oldu yaniBir şey olmaz ama bence ilk adetinden itibaren doğum kontrol hapı kullanmaya başla. Hem hap, hem kondom, hem de içine bosalmazsa endişe edecek bir şey kalmaz, size de pişman olmadan birşeyler yaşamak kalır.
Yoksa böyle böyle düşünerek ömür gecmez
Yavrucum onun yırtık olup olmadığını kontrol edecek beceriye sahip değil ama .....Yani yırtılsa anlarsın görürsün yani. Biraz fazla pimpirik yaptı ilk diye sanırım
Vallahi ya sinirlendim artık en sonE ne diyem kurban olduğum adam çok endişeli hem kondom her geri çekilme
Bi daha evlenene kadar vermesin bacım vallahi habire evham yapa yapa deli eder seni :)))
Birde yetmedi gidip hemen duşumu da aldım yani . Daha ne yapmalıydıkBu ihtimale göre sağa sola bulaşan sperm varsa deri yoluyla emilebilir falan![]()
Yeniden içim rahatldı yorumlar sayesindeBu kadar kafaya takana kadar prezervatif delik mi diye test etseymiş bari sonradan. =))
İyi markaların patlak çıkma ihtimali yok denecek kadar az. Öyle prezervatif taktık ama hamile kaldım diyenlerin büyük çoğunluğu ilişkinin başında takmıyor o meredi. Bence boşuna evham yapmayın.
İnşallah değildirspermler 10 ninja kuvvetinde değilse bişey olmaz![]()
![]()
Hiç bir koruyuculugun yüz de yüz olmadığını biliyorsunuz dimiHerkese merhaba ,
biraz özel bir soru olacak affınıza sığınarak. erkek arkadaşımla ilişki yaşadık. Prezervatif kullandı + geri çekildi.
Prezervatif olmasa geri çekilmeye zaten güvenmem ama ya tam zamanında geri çekilemediysem ya yırtıldı da anlamadıysam filan deyip duruyor.
Zamanında geri çekilmediyse bile sonuçta prezervatif vardı. Bu durumda ertesi gün hapı içmem gerekir mi ?
Adetim zaten çok düzensiz boş yere o zararlı hapı içmekte istemiyorum ama eczanede kapandı sokağa çıkma yasağı da var akşam akşam durduk yere İçime kurt düşürdü.
Değil mii :)) gelin birde hastanelerde görün milyonlarca insan ilk gece hamile kalıyor bir çok evli korunmayı bıraktığı ay hamile kalır. Yüzlerce insan. Spiral kondom a ragmen hamile kalmıştır.ay çok tatlı ya tecrübesiz olması
valla korkmayın hamile kalmak öyle kolay değil kuzum![]()
Elbette değil ama prezervatif üzerine geri çekilme sonrası olması çok çok düşük bir ihtimal gibiHiç bir koruyuculugun yüz de yüz olmadığını biliyorsunuz dimi
İnşallahElbette değil ama prezervatif üzerine geri çekilme sonrası olması çok çok düşük bir ihtimal gibi