Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu nevresim takımı çok hoşuma gitti sizlerin yorumlarınızı da bekliyorum nasıl sizce fiyatı 86 tl karta 6 taksit vadesiz
çok güzell görünüyo tatlım güle güle kullan aldıysan eğer![]()
daha almadım canım düşünüyorum ama büyük ihtimalle alırım![]()
en yakın zamanda almalıyım bence de
almalısın bence güzel görünüyo e beğenmişsin de![]()
evet özdileğin internet sitesinde bu fiyat aslında özdilek hiç düşünmemiştim de kk de evim güzel evim bölümünde bi bayanarkadaşın yatağında seriliydi ve çok hoş görünüyordu orda aklımda kaldı![]()
bencede begendıysen al canım.yanlız sana bı sorum olucak özdılek dusunmemıstım yazmıssın sebebı nedır acaba...kalıtesı falan dersen bence suan unlu olan cok markadan daha ıyıdır ozdılek
İlk aldığım nevresim takımı. =) İlk görüşte de tamam bu olsun diye hayranlıkla almıştım.Netten gözüktüğünden daha güzel.Ben 70 liraya almıştım galiba indirimde olan bir yerden. =) Almanızı tavsiye ederim.
nerden almıştın canım 6 taksit yapıyolar ama 70 e bulursam tabi daha iyi olur
bu nevresim takımı çok hoşuma gitti sizlerin yorumlarınızı da bekliyorum nasıl sizce fiyatı 86 tl karta 6 taksit vadesiz
bu arada nevresim 69 a düşmüş ne kadar şanslıyım.bu arada bu takımın 4 mevsim set dedikleri şekli de var nasıl 4 mevsim set kullanışlı oluyormu
![]()