özdilek nevresim takımı

hamincera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
361
61
118
Ordu
bu nevresim takımı çok hoşuma gitti sizlerin yorumlarınızı da bekliyorum nasıl sizce fiyatı 86 tl karta 6 taksit vadesiz

Eklentiler

• $8697353247583_1_s.jpg
    $8697353247583_1_s.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
evet özdileğin internet sitesinde bu fiyat aslında özdilek hiç düşünmemiştim de kk de evim güzel evim bölümünde bi bayanarkadaşın yatağında seriliydi ve çok hoş görünüyordu orda aklımda kaldı:69:

evet özdileğin internet sitesinde bu fiyat aslında özdilek hiç düşünmemiştim de kk de evim güzel evim bölümünde bi bayanarkadaşın yatağında seriliydi ve çok hoş görünüyordu orda aklımda kaldı:69:

bencede begendıysen al canım.yanlız sana bı sorum olucak özdılek dusunmemıstım yazmıssın sebebı nedır acaba...kalıtesı falan dersen bence suan unlu olan cok markadan daha ıyıdır ozdılek

bencede begendıysen al canım.yanlız sana bı sorum olucak özdılek dusunmemıstım yazmıssın sebebı nedır acaba...kalıtesı falan dersen bence suan unlu olan cok markadan daha ıyıdır ozdılek

özdileğin daha çok havlu ile ilgili oldugunu düşünüyordum ben ama nevresimleri de çok hoşmuş aslında :66::66::66:

İlk aldığım nevresim takımı. =) İlk görüşte de tamam bu olsun diye hayranlıkla almıştım.Netten gözüktüğünden daha güzel.Ben 70 liraya almıştım galiba indirimde olan bir yerden. =) Almanızı tavsiye ederim.​

İlk aldığım nevresim takımı. =) İlk görüşte de tamam bu olsun diye hayranlıkla almıştım.Netten gözüktüğünden daha güzel.Ben 70 liraya almıştım galiba indirimde olan bir yerden. =) Almanızı tavsiye ederim.​

nerden almıştın canım 6 taksit yapıyolar ama 70 e bulursam tabi daha iyi olur

nerden almıştın canım 6 taksit yapıyolar ama 70 e bulursam tabi daha iyi olur

Ben Kocaelideyim.By Çavuşoğlu diye bir yer var ve orası genelde indirimler yapan bir yer.O dönem özdilek nevresim takımlarını indirime sokmuşlardı şu an days ın coloursun nevresimleri indirimde.O yüzden bulabilir misiniz bilmiyorum ki. :26:

BEN SAMSUNDAYIM NEYSE HAFTA SONU Bİ ARAŞTIRICAM PİYASA DA AYNIYSA HAFTA SONU ALIRIM ne yapalım veririz biraz fazla gözüm gönlüm açılır şöyle kalpli kalpli çok hoşşşşşşşş:21::21::21:

bu arada nevresim 69 a düşmüş ne kadar şanslıyım:9::9::8::8:.bu arada bu takımın 4 mevsim set dedikleri şekli de var nasıl 4 mevsim set kullanışlı oluyormu:40::40:

bu arada nevresim 69 a düşmüş ne kadar şanslıyım:9::9::8::8:.bu arada bu takımın 4 mevsim set dedikleri şekli de var nasıl 4 mevsim set kullanışlı oluyormu:40::40:

cnm ben de 4 mevsım setlerden bı tane ceyızıme aldım benımkıde ozdılek cnm hatta resmını de eklerım ben kullanıslı olacagını dusundugum ıcın aldım cnku kısın ıcıne yorgan koyup kullandıgın da normal nevresımden pek bı farkı olmucak hatta daha sıcak tutma ıhtımalı bıle olabılır yazında aynı setı ıcındekı yorganı cıkarıp pıke takımı olarak kullanabılecegımı dusundugum ıcın bı tane ceyıze attım bende

benımkıde bu
$1559_buyuk.jpg

:79:evet sonunda karar verdin ve piyasada bulamadığım için internet sitesinden sipariş ettim geldi.çok çok güzel renkleri nettekinden daha parlak.

Back