Ya üzüldüm gerçekten durumunuza. Annenizi kafanızda aklamaya çalışıyorsunuz. Anne kavramı böyle bir şey işte evlatların kafasında; sevgi dolu, düşünceli, fedakar, sarıp sarmalayan... Ama sizin annenizde bunlar yok ki. Anneniz hep önce "ben" demiş. 4 yaşındaki kuzusunu gözü görmeyecek kadar "ben" demiş. Ve hala öyle yapıyor. Kendi yanlış seçimlerinin, mutsuz hayatının faturasını size kesmeye çalışıyor. Yerinizde olsam, madem psikolojisinin normal olmadığına bu kadar eminim, tedavi olması için ısrarcı olurdum ve özlüyorsam da ara sıra elbette gidip ziyaret ederdim. Ama daha fazlası gereksiz ve saçma. Kendi hayatınıza bakın, kendi hayatınızı yaşayın.yok siddet yokdu, ona eminim, babam kadin dövmez asla
gercekten rahatsiz, abimlde konustum, oda aynisini dedi. ama kendisi rahatsiz oldunu kabul etmiyorYa üzüldüm gerçekten durumunuza. Annenizi kafanızda aklamaya çalışıyorsunuz. Anne kavramı böyle bir şey işte evlatların kafasında; sevgi dolu, düşünceli, fedakar, sarıp sarmalayan... Ama sizin annenizde bunlar yok ki. Anneniz hep önce "ben" demiş. 4 yaşındaki kuzusunu gözü görmeyecek kadar "ben" demiş. Ve hala öyle yapıyor. Kendi yanlış seçimlerinin, mutsuz hayatının faturasını size kesmeye çalışıyor. Yerinizde olsam, madem psikolojisinin normal olmadığına bu kadar eminim, tedavi olması için ısrarcı olurdum ve özlüyorsam da ara sıra elbette gidip ziyaret ederdim. Ama daha fazlası gereksiz ve saçma. Kendi hayatınıza bakın, kendi hayatınızı yaşayın.
edediyen..
tabi çıkarır ancak anne ile yurtdışına gidiyorsa baba izni baba ile gidiyorsa anne izni gerekir.
çocuk kaçırmaların önüne geçmek için.
hukukçuyum demişsiniz araştırın.
babanız ne diyor bu konuda?
kanunlar her ülkede farkli
- 18 Yaşından Küçük ve Tek Ebeveynle Gidiyorsanız: Sadece anne ya da babanız ile yurtdışına çıkma durumunuz varsa, yine yanınızda olmayan ebeveynden noter onaylı bir muvafakatname şarttır. Aksi durumda, çıkışınızı gerçekleştiremezsiniz.
buyur.
tr de olabilir ama mesela almanyada da yok öyle birsey. sadece soy isimleri farkliysa kim bu cocuk diye sorarlar dogum belgesini gösterince o sorunda kalmiyor.
kanunlar her ülkede farkli
aa enteresan ben şimdi çocuğumla eşimin muvakkatnamesi olmadan elimi kolumu sallaya sallaya yurtdışına çıkabilirim yani almanya da olsam öyle mi?
inanma, mükembel yazdimi düsünmüyorum.O değil de 4 yaşında türk annenle yollarınız bir şekilde ayrıldı ve amerikan babanla büyüdün. Amerikada hem de. Ve bu kadar iyi türkçe biliyorsun. Bir ben mi inanamıyorum buna!? Yeme bizi ya.
Benim eşimde oğlumuzu götürmüştü almanyadan türkiyeye o zaman 2 yaşındaydı sorun olmadı.aa enteresan ben şimdi çocuğumla eşimin muvakkatnamesi olmadan elimi kolumu sallaya sallaya yurtdışına çıkabilirim yani almanya da olsam öyle mi?
türkiyede okullarda inglizceyi kac senede ögreniyorlar merak edittimHerkes Türkçesine takılıp kalmış da, konu sahibi annesiyle iletişime geçtiğinde 19 yaşındaymış ve şuan profilindeki yaş doğruysa 30yaşında.Yani 11 yıllık bir süreçten bahsediyoruz. 11 yılda 11 dil öğrenirsiniz yahu =)
evet profildeki yas dogru.Herkes Türkçesine takılıp kalmış da, konu sahibi annesiyle iletişime geçtiğinde 19 yaşındaymış ve şuan profilindeki yaş doğruysa 30yaşında.Yani 11 yıllık bir süreçten bahsediyoruz. 11 yılda 11 dil öğrenirsiniz yahu =)
Herkes Türkçesine takılıp kalmış da, konu sahibi annesiyle iletişime geçtiğinde 19 yaşındaymış ve şuan profilindeki yaş doğruysa 30yaşında.Yani 11 yıllık bir süreçten bahsediyoruz. 11 yılda 11 dil öğrenirsiniz yahu =)
türkceyi bir sene icerinde bukadar ögrenebildim, özür dilerim daha fazla iyi yazamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?