Öz Annem konusunda kararsiz kaldim

götürmek istemis ama ben gitmek istememisim, cünkü dedemi bekliyordum, yakalanmakdan korktu icin abimi sadece almis

yalan. anne olunca anlayacaksin. dünya dursa yinede insan cocugunu birakip gitmez. annen seni istememis ondan birakmis.
isteseydi yillar sonra baban abin icin iletisime gectiginde annende kizimi görmek istiyorum derdi.

annen seni istememis birakmis. birak kim yardim ediyorsa etsin ama sen uzak dur.

Amerika’da kal ve artık kendi hayatına bak. Herkes seçimleri ile yaşar ve onların sonuçlarına katlanır. Sen zaten annene gereken şansları vermişsin. Bir insan annesine bile gerektiği kadar taviz ve özveride bulunmalı. Daha fazlası kendine ve geleceğine zarar olur. Artık kendi geleceğini şekillendirmeye konsantre olmalısın. Bu arada gerçek bir anne önce evlatlarını düşünür , ama anladığım kadarı ile anneniz son derece bencil ve yaptığı yanlış seçimlerin bedellerini size ödetiyor bu şekilde rahatlıyor . Lütfen mantığınız ile hareket edin ve önce kendi mutluluğunuzu düşünün . Ben olsam gerçekten yaşamıma odaklanırdım

4 yasindan beri Amerikada yasayip bu kadar guzel bi Turkce anlatim tarzinizin olmasi sasirtti beni acikcasi oncelikle bunu soyleyeyim. Anneniz konusundada doguran degil buyutendir anne der susarim.
ben türkce kursuna gittim, ayrica cabuk lisan ögrenen kisiyim, ilerlettim yani

bu sorun deyil, cünkü annesi, ebeviyen diyorsunuz siz galiba. tatile cikarmaz mi bir anne veya baba?

edediyen..
tabi çıkarır ancak anne ile yurtdışına gidiyorsa baba izni baba ile gidiyorsa anne izni gerekir.
çocuk kaçırmaların önüne geçmek için.
hukukçuyum demişsiniz araştırın.
babanız ne diyor bu konuda?

bizim burda o izni evli olunca, daha evelden, yani tatil planlamadan önce verebilirsin, acikcasi bilmiyorum bizimkiler nasil yapti bu konu hic konu olmadi. babam annnemi hic kötülemedi bana ve halende kötülemiyor

• 18 Yaşından Küçük ve Tek Ebeveynle Gidiyorsanız: Sadece anne ya da babanız ile yurtdışına çıkma durumunuz varsa, yine yanınızda olmayan ebeveynden noter onaylı bir muvafakatname şarttır. Aksi durumda, çıkışınızı gerçekleştiremezsiniz.

buyur.

Size bakan anne nereliydi merak ettim ? Amerikalı mı? Pırlanta gibi demişsiniz ya maşallah ona tebrik ettim doğrusu.bu arada Türkiye ye aliştinizmi?eğer zorlanmiyorsaniz Türkiye de kalın ama annenizle aynı çatı altında değil.cok sağlıklı hareket etmiyor anneniz maalesef.

bizim burda o izni evli olunca, daha evelden, yani tatil planlamadan önce verebilirsin, acikcasi bilmiyorum bizimkiler nasil yapti bu konu hic konu olmadi. babam annnemi hic kötülemedi bana ve halende kötülemiyor

tamam işte babana sor.
eksik bir şeyler var.
boşanma nerede gerçekleşmiş?
türkiyeye gelince mi?

beni büyüten annem, aslen mekisali, ailesile eknomik nedenle dolayi, amerikaya gelmis. türkiye konusuna gelince maalesef karasizim. ama suan turkiyede deylim. aralikda gelcem ama baska konu icin. annemide görürüm bu arada

Annenizle telefondan ve tatillerde gide gele iletişim kurabilirsiniz. Fazlasına gerek yok. Annenizin sizi kendi mutsuzluğuna çekmesine izin vermeyin. Hayatınıza bakın aynı abinizin yaptığı gibi siz de düzeniniz kurun.

tamam işte babana sor.
eksik bir şeyler var.
boşanma nerede gerçekleşmiş?
türkiyeye gelince mi?
bosanmayi annem türkiyeye gelmeden avukata veriyor, annem gittikden sora babama o keatlar elline geciyor. yani arada bir gün zamanla galiba. bu arada türkcem süper deyil, bazi kelimeleri yanlis yazarim, bazen de anlamayabilirim yazdiniz bazi kelimeleri

Ne iyi niyetli bir insansınız, ne güzel. Bence kurulan düzeni bozmayın, affetmekle en güzelini yapmışsınız ama düzen değiştirmek, ülke değiştirmek fazla olur şu durumda. Çok yalnız kalırsa gelir yanınıza, varmış o imkanı da. İnanmayın derim, fark etmiş hassas olduğunuzu duygu sömürüsü yapıyor.
Arayın sorun, görüntülü arayın zaman zaman o şekilde gönlünü alın. Türkiye gelinecek gibi değil zaten...

Annen abini alip gitmiş, yıllarca seni arayip sormamış bence vicdan azabı çekmeni gerektirecek bir durum yok. Oradaki düzenini bozma.

Tahminimce şöyle olmuş. Türklerin bazısında erkek çocukları daha kıymetlidir. Bence abini erkek olduğu almış. Yaşlanınca da bana bakar diye düşünmüş ama umduğu gibi olmamış. O yüzden Şimdi de seni arıyor.

Annen önce anne olmayı öğrensin, annelik dogrup bırakıp gitmek deyil, tamam baban hata yapmis, ama senin suçun neydi?
Baban en azından sana sahip çıkmış ve senin annenden kat kat üstün bir anne getirmiş.
Ben üç tane çocuğumu okadar eşimle sorun oldu birini birakip gitmem ve gitmedimde.
Senin esaz annen Amerika'da ona minnettar olmalısın. İlk açtın konuyu okudum için biliyorum, sevdin adam annenin laflarindan kaçtı.fazla hayatına müdahale etmesine izin verme. İşine gücüne bak .

sizin fikrinizi anliyorum ama insan o durumda oldumu napar bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…