- 18 Temmuz 2016
- 4.563
- 12.632
götürmek istemis ama ben gitmek istememisim, cünkü dedemi bekliyordum, yakalanmakdan korktu icin abimi sadece almis
Dönerken , sadece abimi almis, beni birakmis (bunun nedenleri var).
bu sorun deyil, cünkü annesi, ebeviyen diyorsunuz siz galiba. tatile cikarmaz mi bir anne veya baba?koskoca abd den eş izni olmadan çocuk yurtdışına nasıl çıkarılıyor yahu?
ben türkce kursuna gittim, ayrica cabuk lisan ögrenen kisiyim, ilerlettim yani4 yasindan beri Amerikada yasayip bu kadar guzel bi Turkce anlatim tarzinizin olmasi sasirtti beni acikcasi oncelikle bunu soyleyeyim. Anneniz konusundada doguran degil buyutendir anne der susarim.
bu sorun deyil, cünkü annesi, ebeviyen diyorsunuz siz galiba. tatile cikarmaz mi bir anne veya baba?
bizim burda o izni evli olunca, daha evelden, yani tatil planlamadan önce verebilirsin, acikcasi bilmiyorum bizimkiler nasil yapti bu konu hic konu olmadi. babam annnemi hic kötülemedi bana ve halende kötülemiyoredediyen..
tabi çıkarır ancak anne ile yurtdışına gidiyorsa baba izni baba ile gidiyorsa anne izni gerekir.
çocuk kaçırmaların önüne geçmek için.
hukukçuyum demişsiniz araştırın.
babanız ne diyor bu konuda?
bizim burda o izni evli olunca, daha evelden, yani tatil planlamadan önce verebilirsin, acikcasi bilmiyorum bizimkiler nasil yapti bu konu hic konu olmadi. babam annnemi hic kötülemedi bana ve halende kötülemiyor
beni büyüten annem, aslen mekisali, ailesile eknomik nedenle dolayi, amerikaya gelmis. türkiye konusuna gelince maalesef karasizim. ama suan turkiyede deylim. aralikda gelcem ama baska konu icin. annemide görürüm bu aradaSize bakan anne nereliydi merak ettim ? Amerikalı mı? Pırlanta gibi demişsiniz ya maşallah ona tebrik ettim doğrusu.bu arada Türkiye ye aliştinizmi?eğer zorlanmiyorsaniz Türkiye de kalın ama annenizle aynı çatı altında değil.cok sağlıklı hareket etmiyor anneniz maalesef.
bosanmayi annem türkiyeye gelmeden avukata veriyor, annem gittikden sora babama o keatlar elline geciyor. yani arada bir gün zamanla galiba. bu arada türkcem süper deyil, bazi kelimeleri yanlis yazarim, bazen de anlamayabilirim yazdiniz bazi kelimeleritamam işte babana sor.
eksik bir şeyler var.
boşanma nerede gerçekleşmiş?
türkiyeye gelince mi?
niye sonradan türkce ögrenilmez mi??? isterseniz ilk actim konuya bakin ve burdada yazdim, türkiyede bir süre durdum ben.Siz bu sekilde turkceyi nerden ogrendiniz?
Baba amerikali uvey anne meksikali oz anne ortada yok.
Neyse ..
sizin fikrinizi anliyorum ama insan o durumda oldumu napar bilmezAnnen önce anne olmayı öğrensin, annelik dogrup bırakıp gitmek deyil, tamam baban hata yapmis, ama senin suçun neydi?
Baban en azından sana sahip çıkmış ve senin annenden kat kat üstün bir anne getirmiş.
Ben üç tane çocuğumu okadar eşimle sorun oldu birini birakip gitmem ve gitmedimde.
Senin esaz annen Amerika'da ona minnettar olmalısın. İlk açtın konuyu okudum için biliyorum, sevdin adam annenin laflarindan kaçtı.fazla hayatına müdahale etmesine izin verme. İşine gücüne bak .