Oyuncakta subliminal (25.kare) mesajı

Butun cizgifilmlerde ask var ,kusme,opusme gibi olumsuz hersey var.cocuklara zaten izlenilmesi gereken herseyi seyrettiriyoruz .gunduz kusaginda izlenilen programlarda korkufilm turunde zaten onlarin yaninda ne izledigimize dikkat etmiyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle katiliyorum ozellikle son cumlenize..hersey gozonunde oluyor ve bilgiye ulasmak cok kolay artik okuzun altinda buzagi aramaya gerek kalmiyor

Ben bu konuyu çoktandır araştırıyorum ve öğrendiğim seyler gerçekten şaşkınlık içinde bırakıyor benı. biz anlamasakta 25. kare tekniğiyle beynimiz onu aklımıza sokuyor . Ah ah birbirimizi uyarmalıyız öğretmeliyiz zaman çok kötü dikkatli olmalıyız. benım takip ettiğim bi blog var sizede vereyim onu okuyun güzel seyler yazıyor bu konular hakkında...

http://lenagravel.blogspot.com.tr/

niye herkes birbirine düşüncesini kabul ettirmeye calisiyor?

İnanan varsa inanmayan da olacaktir elbet

Tesekkurler link için.
Eminem'i ele almış.Ben michael jackson'ın 3 partlık belgeselini izlemiştim youtube'da michael öldürüldü diye.
Kafamda soru işaretleri vardı o belgeselle oturdu herşey.
Hele sonradan bunlara ithafen yaptıgı 2 sarkı ve cektıgı klıplerle herşey oturuyor.

Uyarınca, anlatmaya çalışınca git öğrende gel deniliyor maalesef.. Birazdan size de aynı şeyler olabilir..

30 yasindayim ve benim cocuklugum surekli birbirini doven kovalayan tom jerry tweetiyle..birbirlerini mutemadiyyen dudaktan open cizgi film kahramanlarini izleyerek gecti..ben 5 yas civarinda 4 yasindaki kiz kardesimle o cizgi fipmlerin etkisiyle dudaktan opusmeye baslamistim..yasim buyudukce yanlis oldugunu anladi..simdi durup dusundugumde cevremde hic opusen birini gormemustim ve beni hic bir buyugum bu sekilde opmemisken kucucuk aklimiz ne sapikca islenmis..simdi kizima asla tom jerry seyrettirmem..scoobi duu mu ne aptal bir kopek var sahipleri ask yasiyir falan.onlari da yasakladim..cartoon network cok sakincali bir kanal..sunger bob cizgi filmi de zira oyle...
abartiliyor diyen arkadaslara sasirdim dogrsu..basit bir olaysa neden ugrasilsin ozellikle bi yerlere sokusturulsun ki bu yazi ve resimler ?

Iste bu aslinda. Sorun orda arkalarda yazan sex yazisi ya da minnie nin elbisesinin penis seklinde olmasi degil. Bilincalti bizim algilayamadigimizi algilamaz. Opusme sevisme sahnesinden cocuk tabiki etkilenir bunlar acik mesajlar ve izletilmemeli bu tarz seyler zaten. ama burda gizli yazilardan bahsediliyor.

çokta abartmamak lazım diyenlerden biride ben olduğum için cevap yazma gereği duydum.

Öncelikle bilinçaltı çok önemli heleki gellişim çağındaki çocuk için dahada önemli bunu burada herkes söyledi zaten.

Ama ben diyorum ki biliç üstü yaşanan olaylar bilincimizle algıladığımız olayların bilinçaltımızda yarattığı etki şuradaki okuma yazma bilmeyen bir çocuğun gördüğü resimden çok daha fazla. Bu yüzden abartmamak lazım diyoruz. Bilinçli olarak algılanan olayları bilinçaltı ne kadar kötü şekle sokabiliyorken algılanmamış bir olayı biliç altını gün güzüne çıkarması daha zordur. bu yüzden bunu abartmayalım diyoruz ve bu 25. kare olayı yasaklanan birşey. Şimdi buluttan kuştan böekten nem kapıp garip garip yazılar çıkartmak abartmak oluyor. Çünkü bu algıda seçiciliktir. Orada o konsa bile algıda seçicilikle anlar biliç ve altı. normal doğadaki bulutlara bile bakıp bu tarz anlamlar çıkarabiliriz. onu oraya kim koydu peki? Bizim beynimiz koyuyor. Bu yüzden abartı geliyor bazı şeyler

Dediğiniz çizgi filmleri bizde izleyerek büyüdük ama bizde böyle bir etki yapmadı. Ama tabikide doğru çizgifilmler değil. Şiddet var ve sapıkça şeyler içerisinde hemde bilinçaltına atılan bir mesajla değil direk ayen beyan ortada.

Ama çocuklar yanlışı görmeli ki yanlış olduğunu algılayıp yapmasın. Bu demek değil hergün çocuğa şiddet içeren hırsızlık içerek şeyler gösterelim böyle hergün görürse normal sanar. Ama bir insan yanlışı görmeden yanlış olduğunu bilemez. İşte yanlışı gören çocuklarada yanlış olduğunu anlatacak merci ailesidir. Çocuğunu aile gözlemlemeli çocuğunu etkileyen şeylere dikkat etmeli ama bu önce bilincin algıladığı şeyler olmalı. bu 25. kareye gelene kadar çocuklar nelere maruz kalıyor bu yüzden bunu abartmayın diyoruz.

Acaba muneye söylesem şu minnienin resmini siler mi?

vallahi pişman oldum ya.

Tek Eminem yok ki değişik tarihlerde anlatımları var sayfayı kurcalarsanız bulursunuz :) Aynen öyle bi klibinde açık açık amblemini gösterip sarkısında bi cok sey söylüyor Daha neler neler var ya..

niye pişman olacaksın,nette olan resim

evet var da yani alay edici şekilde yorum atmak başka
ben inanmıyorum doğru değil demek başka.

şimdi genel olarak yorumlar da o resim üzerinden yapılınca rahatsız oldum ne bileyim

evet var da yani alay edici şekilde yorum atmak başka
ben inanmıyorum doğru değil demek başka.

şimdi genel olarak yorumlar da o resim üzerinden yapılınca rahatsız oldum ne bileyim

rahatsız olacak bir durum yok,ben resmin üzerinde oynandığını düşünüyorum

Evet ben asla kola içmem ama çok fazla reklamda görünce gidiyorum alıyorum.

Subliminal mesaj senin de dediğin gibi anlaşılamamış tam. Buluttaki sex yazısını hiçbir çocuk anlamaz. Çocuk okuma bilmez, bilse ingilizce anlamaz, anlasa bile sexin ne demek olduğunu bilmez, sex isteği oluşmaz. Bilinçaltı o kadar zeki bir şey değil beynin bilmediğini algılamaz. Bilinçaltı aptaldır. Beynin bilip de reddettiği şeyleri hafızaya atar, gerekli gereksiz her şeyi depolar. İyi ve kötüyü ayırt edemez. Ama bilinmeyeni depolamaz. Hele ki okuma yazma bilmeyen ingilizce bilmeyen hayatında sex yapan birini görmemiş bir çocuk o yazıya bakarak sapık hiç olmaz.

bilinç altı herşeyi alır , mesela subliminal mesaj içeren bir müzik dinlersiniz aslında müziğin arkasında sesler veya konuşmalar vardır bunu kulağınız duymaz yani müziğin arkasındaki konuşmaları kulak duymaz ama beyniniz gizli mesajları alır ...
mesela telkinler de bu şekilde yapılır .. telkinlerde sadece müzik duyarsınız ama arkasında konuşmalar vardır aslında..
bunun için bilin altını bilmek lazım
o yüzden anlamsız geliyor insanlara, zaten farkında olduğumuz şeyler bilinçtir , farkında olmadığımız şeylerde bilinç altı dır ...

Uyarınca, anlatmaya çalışınca git öğrende gel deniliyor maalesef.. Birazdan size de aynı şeyler olabilir..
Kimseyle bu gibi konularda polemiğe giremem açıkçası .. Çünkü ben bildiklerimi söylerim onlar ister inansın ister inanmasınlar. Ama şöylede bişey var ben etrafımdakilere anlatıyorum böyle böyle masonlar var illimunati üyeleri felan bildiğim şeyleri paylaşıyorum genelde pek ilgilenmiyolar konuyla yada inanmıyolar ne alaka sen demesen anlamazdım felan. Tabi ki anlamazsın bu kadar açık açık kim oynatırkı senı?

Ama simdilerde yavaş yavaş herkes ögreniyo masonluğu felan. Yaa diyorum ben diyince inanmıyodunuz Herkesin gözünü açması lazım Müslümanlıgı yok etmeye çalışıyorlar. Hiçbişey yapamasak karsı duramasak bile bilmeyenleri bu konularda bilinçlendirmemiz lazım.

Ki bu zamanda en ufak bi örnek; tv izlerken öpüşen cift gördükmü kanal değiştirilirdi. Ama simdi tek öpüşmek olsaydı keskee .. İşte bunların taktikleri özendiriyolar, normal olağan şeyler gibi gösteriyolar. gençler bilmez ne bilsinler hele çocuklar .. Ah ah daha bi cok örnek var ama işte buraya yazsam yetmez bile

Bilinçaltı aptaldır bilinmeyeni almaz. Zihnimizde bulunan ama farkında olmadıklarımızı veya reddettiklerimizi kaydeder. Doğruyu yanlışı ayırt edemez. Yanlış şeyleri depo ederek bizim yapmak istemediğimiz şeylere bizi yönlendirebilir. Tv de pizza yerken kola içen birini devamlı görürsek her pizza yediğimizde kola isteriz ama ben pizzanın yanında aslında ayran içmeyi daha çok seviyorum gibi.

Sexin anlamını veya okuma bilmeyen çocuğun bilinçaltının bunu almasına imkan yoktur.

Telkinlere ve bilinçaltıyla öğrenme tekniklerine hiç inanmıyorum. Sahtekarlık bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…