- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi Safir Taht
-
haklısınız sapkınlıklar sapıklıklar var ama her devirde vardı. bunu bu kadar duymamızın sebebi teknolojinin artması diye düşünüyorum. Şimdi evimizden televizyonumuzdan japonyadaki sapıklıkları bile duyuyoruz ama eskiden duyamıyorduk. Ve bu sapkınlıkların sebebide yine teknolojinin bu kadar ilerlemiş olması elimizin altında her türlü şey var gençler internetten hasta ruhlu insanlarla konuşup onlardan akıl alabiliyor misal annesini öldürücek sosyal medya hesabına yazıyor. intihar edicek oradan yeni teknikler bakıyor vs. Ve birazda insanların dinden uzaklaşması müslümanlık demiyorum her dinde tecavüz insan öldürme yasaktır ne hristiyanlar ne yahudiler veya budistler vs bu kadar insana zarar verilmesine izin vermiyor. ama teknolojiyle elinin altındaki imkanlarla doyma noktasına gelen insanlar yeni arayışlar içerisine giriyorlar. Bu yüzden günümüzde bu biliçaltı mesajlarının çok önemi kalmadı bence bu kadar biliç üstü mesajı varken
Ben bu konuyu çoktandır araştırıyorum ve öğrendiğim seyler gerçekten şaşkınlık içinde bırakıyor benı. biz anlamasakta 25. kare tekniğiyle beynimiz onu aklımıza sokuyor . Ah ah birbirimizi uyarmalıyız öğretmeliyiz zaman çok kötü dikkatli olmalıyız. benım takip ettiğim bi blog var sizede vereyim onu okuyun güzel seyler yazıyor bu konular hakkında...
http://lenagravel.blogspot.com.tr/
Ben bu konuyu çoktandır araştırıyorum ve öğrendiğim seyler gerçekten şaşkınlık içinde bırakıyor benı. biz anlamasakta 25. kare tekniğiyle beynimiz onu aklımıza sokuyor . Ah ah birbirimizi uyarmalıyız öğretmeliyiz zaman çok kötü dikkatli olmalıyız. benım takip ettiğim bi blog var sizede vereyim onu okuyun güzel seyler yazıyor bu konular hakkında...
http://lenagravel.blogspot.com.tr/
Sizin ile fazla polemige girmiyecegim. Beyin bir inanç degildir.
Iyi günler
30 yasindayim ve benim cocuklugum surekli birbirini doven kovalayan tom jerry tweetiyle..birbirlerini mutemadiyyen dudaktan open cizgi film kahramanlarini izleyerek gecti..ben 5 yas civarinda 4 yasindaki kiz kardesimle o cizgi fipmlerin etkisiyle dudaktan opusmeye baslamistim..yasim buyudukce yanlis oldugunu anladi..simdi durup dusundugumde cevremde hic opusen birini gormemustim ve beni hic bir buyugum bu sekilde opmemisken kucucuk aklimiz ne sapikca islenmis..simdi kizima asla tom jerry seyrettirmem..scoobi duu mu ne aptal bir kopek var sahipleri ask yasiyir falan.onlari da yasakladim..cartoon network cok sakincali bir kanal..sunger bob cizgi filmi de zira oyle...
abartiliyor diyen arkadaslara sasirdim dogrsu..basit bir olaysa neden ugrasilsin ozellikle bi yerlere sokusturulsun ki bu yazi ve resimler ?
30 yasindayim ve benim cocuklugum surekli birbirini doven kovalayan tom jerry tweetiyle..birbirlerini mutemadiyyen dudaktan open cizgi film kahramanlarini izleyerek gecti..ben 5 yas civarinda 4 yasindaki kiz kardesimle o cizgi fipmlerin etkisiyle dudaktan opusmeye baslamistim..yasim buyudukce yanlis oldugunu anladi..simdi durup dusundugumde cevremde hic opusen birini gormemustim ve beni hic bir buyugum bu sekilde opmemisken kucucuk aklimiz ne sapikca islenmis..simdi kizima asla tom jerry seyrettirmem..scoobi duu mu ne aptal bir kopek var sahipleri ask yasiyir falan.onlari da yasakladim..cartoon network cok sakincali bir kanal..sunger bob cizgi filmi de zira oyle...
abartiliyor diyen arkadaslara sasirdim dogrsu..basit bir olaysa neden ugrasilsin ozellikle bi yerlere sokusturulsun ki bu yazi ve resimler ?
Acaba muneye söylesem şu minnienin resmini siler mi?
vallahi pişman oldum ya.
Tek Eminem yok ki değişik tarihlerde anlatımları var sayfayı kurcalarsanız bulursunuz :) Aynen öyle bi klibinde açık açık amblemini gösterip sarkısında bi cok sey söylüyorTesekkurler link için.
Eminem'i ele almış.Ben michael jackson'ın 3 partlık belgeselini izlemiştim youtube'da michael öldürüldü diye.
Kafamda soru işaretleri vardı o belgeselle oturdu herşey.
Hele sonradan bunlara ithafen yaptıgı 2 sarkı ve cektıgı klıplerle herşey oturuyor.
niye pişman olacaksın,nette olan resim
evet var da yani alay edici şekilde yorum atmak başka
ben inanmıyorum doğru değil demek başka.
şimdi genel olarak yorumlar da o resim üzerinden yapılınca rahatsız oldum ne bileyim
Evet, biz bile etkileniyoruz. Geçenlerde bu forumda kinder markasinin bir ürünü için reklam yapilmisti.
Gerçekten bir kaç gün sonra benim canim acaip o seyi yemek istemisti.
Hani birseyi çok sik ve net gördügünde daha çok etkili oluyor.
Ayrica yanilmiyorsam coca cola testi tekrar yapildiginda ayni sonuçlara varilmamisti.
Yani asil bu subliminal messaj denilen sey ne kadar etkili bilmiyorum.
Bence normal reklamlar daha etkili gibime geliyor.
Iste bu aslinda. Sorun orda arkalarda yazan sex yazisi ya da minnie nin elbisesinin penis seklinde olmasi degil. Bilincalti bizim algilayamadigimizi algilamaz. Opusme sevisme sahnesinden cocuk tabiki etkilenir bunlar acik mesajlar ve izletilmemeli bu tarz seyler zaten. ama burda gizli yazilardan bahsediliyor.
Kimseyle bu gibi konularda polemiğe giremem açıkçası .. Çünkü ben bildiklerimi söylerim onlar ister inansın ister inanmasınlar. Ama şöylede bişey var ben etrafımdakilere anlatıyorum böyle böyle masonlar var illimunati üyeleri felan bildiğim şeyleri paylaşıyorum genelde pek ilgilenmiyolar konuyla yada inanmıyolar ne alaka sen demesen anlamazdım felan. Tabi ki anlamazsın bu kadar açık açık kim oynatırkı senı?Uyarınca, anlatmaya çalışınca git öğrende gel deniliyormaalesef.. Birazdan size de aynı şeyler olabilir..
bilinç altı herşeyi alır , mesela subliminal mesaj içeren bir müzik dinlersiniz aslında müziğin arkasında sesler veya konuşmalar vardır bunu kulağınız duymaz yani müziğin arkasındaki konuşmaları kulak duymaz ama beyniniz gizli mesajları alır ...
mesela telkinler de bu şekilde yapılır .. telkinlerde sadece müzik duyarsınız ama arkasında konuşmalar vardır aslında..
bunun için bilin altını bilmek lazım
o yüzden anlamsız geliyor insanlara, zaten farkında olduğumuz şeyler bilinçtir , farkında olmadığımız şeylerde bilinç altı dır ...
rahatsız olacak bir durum yok,ben resmin üzerinde oynandığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?