- 20 Ocak 2008
- 15.220
- 32.048
- 1.123
- Konu Sahibi Safir Taht
-
Burdaki pek çok insan subliminal mesaj diye bir şey olduğuna inanıyor zaten. Sorun şurdaki penis şekli burdaki sex yazısı olaylarının aslında subliminal mesaj olup olmadığı. Yani sex yazısı çocuklarımızı sapık yapacak mı sorunsalı. Yoksa evet subliminal mesaj diye bir şey var.
Zihin kontrolü sadece subliminal mesajla da bitmiyor.
İlk yorumumda bahsetmiştim illimunati'den.
En basitinden Michael Jackson'un bu tarikat tarafından öldürüldüğü gündemde...
Katy Perry'nin şu anda bu sistemin avcunda oldugu Lady Gaga,Rıhanna...
Bu isimlerin hepsi seçilmiş ve amaç yaşam tarzlarında,şarkı ve kliplerinde şiddet,ihtiras,sex'i gençliğe aşılamak.
Emellerine ulaşıyorlar mı evet.
Keza 11 Eylül,japonya depremi vs vs bu konulara girersek çıkamayız zaten
orda saçmalamışmıyım ki benbenim paylaştığım resme bakın bir önce ki sayfada o zaman farkedersiniz
arkadaşın kırmızı ile işaretlediği resim değil siz benim kine bakın
Evet! Ve daha önce belirtigim gibi, subliminal message bir kaç sefer bakara, baskalarin özel göstermesi ile ancak anlayabilmek olan birsey degil. Alaraey'in çiçegi en fazla göz illusyona benziyor, aynen söyle gibi
Eki Görüntüle 1079565
Ki bu illusyon bilerek yapildi, Alaraeyinki bilinçli yapildigi bile bilinmiyor. Ve daha önce yazdigim mesajlarda belirtigim gibi, bu subliminal message degilki. Insanlar önce bi subliminal message ne oldugunu arastirsalar çok daha iyi olur.
Ve subliminal message alaraey'in dediginden ibaret olsa bile yine haklisiniz. Orda güya saatlerce baktiktan sonra "sex" kelimisine görünce ne oluyor? Dedigin gibi, çoçuklar derhal cinsellikmi istiyor? Yada ilimunati için çalismakmi istiyor? Elbette ebeveyn olarak çoçuklarimi korumak ile hukumlüyüz fakat korumak ve abartmak arasinda bir fark var.
Cocuklari seker kola cips reklamlarindan tuhaf kiyafetlerden korumak daha zor bence. Bu konu cok gereksiz..
merak edenler için gazete haberi
http://www.milliyet.com.tr/subliminal-mesajlar-cocuklarin-cocugum-1768269/
Kesinlikle katılıyorum. ben 25. kare tekniği yoktur demiyorum ama birçok resim sonradan oynanıyor. kaldı ki herkes burada çocuğu için endişeleniyor. E bu bahsettikleri çizgi filmleri bizler de izledik. Bizler.. Yani şunu çocuklarımız izlesin, bunu izlemesin diyen bizler işte. Var mı kendinizde bir tuhaflık? Hani cinsel konulara eğilim falan? Varsa itiraf edelim, olanlar üzerinden konuşalım. Çocuklarımızdan önce kendimiz için endişelenelim önce.
orda saçmalamışmıyım ki benhiç çiçeğe benzemiyor o bildiğin haç :/
bize biri bakın burda bişey var deyince biz görmek için o yazıyı saatlerce uğraşabiliriz evet, ama bilinçaltımız o resme baktığımız anda o yazıyı alıp kaydetmiş oluyor, evet biz ne yazdığını göremiyoruz belki ama bilinçaltımız görüyor.
Bunun sex ile bir ilgisi yok, ha o amaçla yapılanda vardır bilmiyorum ama oyuncak ve çizgi filmlerdeki şeyler bağımlılık yaratmak için yapılıyor. Çocuklar gitsin sevişsin diye değil. Ben izlediğim ve okuduğum şeylerden bunu anladım.
Ha birde çiçek resminde sex yazısının olabiliyor olmasını nasıl abartılmayacak bişey gibi görüyorsunuz bunun anlamıyorum. Bir arkadaş nedir bu korku diye yazmış. Bunun sexten korkmakla bir ilgisi yok. Bir çizgi filmde o mesajların ne işi var diye düşünmek gerek.
Herşey başka tarafa çekilmemeli.
Bakın ilimünatinin(!) Rihanna klibiyle gençlere kötü örnek olmasını anlayabiliyorum, anlamadığım falanca şeklin üzerindeki ilimünati gözünün biliçaltıma ne yapacağı. Bir noktadan sonra komplo teorileri insanın hayatını mahveder.
Bu bilinçalti ne güçli birseymis. Senin görmedigin, beyinin sinyal almadigi seyi bile isliyebiliyormus!
Siz iyimisiniz? Bilinçaltinin, subliminal mesajin ne oldugunu önce bir arasitirirsaniz iyi olur.
Canim tvdeki olumsuz habrleri gormuyormuyuz daha 5 sene once 2 yasindaki o guzel kiz cocuguna tecavuz edip icorganlarini parcalamislardi,bu aralar olanlar da ve daha yuzlercesi var.hepimiz bu olaylari duyunca demiyirmuyuz noluyor bu insan olamaZ vs..buradada bisuru anormal iliskili konular aciliyor?ben ilgili olsugunu dusunuyorum zaman cok kotu suclar ve sapkinliklar cok artti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haberi okudum. haberdede yasaklandığından bahsediyor. Ktü birşey olabilir evet ama belkide hiç etkisini göstermeyecek birşey. Öyle bir zaman gelicekki o aldığımız mesaj biliçaltından etki edip bizim bilincimizi etkiliyecek gibi birşey oluşucak bu tehlikeli ama bundan daha tehlikeli olanlar bilinçsel mesajlar. Bir arkadaşta demiş çocukları cipsten çikolatadan nasıl koruyacağız diye. Veya çocukları saldırganlıktan nasıl koruyacağız ve bunlar bilincin algıladığı düzeyde etrafta filmlerde hatta çizgifilmlerde. özelli animelerin çoğu şiddet içeriyor eve 3 yaşındaki çocuk izlemiyor ama 9 yaşındaki 10 yaşındaki çocuk izliyor. hatta bizlerde dizilerde şiddeti cinselliği açık seçik gizli olmayan mesajlarla görüyoruzki bize çokta normal gelmeye başladı. herkes birbirine sıra beklerken bile saldırgan davranmaya başladı. bunun sebebi bilinçaltı mesajları değil bence direk bilincin etkilendiği mesajlar
Hı hı evet öyleymiş ne garip değil mi? Ben gayet iyiyim hanımefendi ama rahatsız oluyorsanız evet buna inanan kişiler kültürsüz bilinçsiz ve hiçbirşey bilmeyen insanlar ve olmayan şeylerden bahsedip ortalığı karıştırıyorlar:). Umarım yeterli olmuştur. Ek olarak benim neyi araştırıp araştırmadığımı da bilemezsiniz. Siz kendiniz neye inanmak istiyorsanız inanırsınız herkes serbest sonuçta.
tabi ki etraftaki herşeyden etkileniyoruz bunu kimse inkar edemez ..
ama kişiliğimizin daha çok 0-6 yaş arasında oluşur yani freud öyle söyler...
mesela bende korku filmi izlerim hemde sık sık özelllikle cinayetli felan ama bir karıncayı bile inciltemem
benim etkilenmeme nedenim belki de geçmiş yaşantılarımdır yani bilinç altımdır ..az öncede yazdım bilinç altı anlamlı anlamsız alır ve yaşantılarla anlam yüklermiş...
Sizin ile fazla polemige girmiyecegim. Beyin bir inanç degildir.
Iyi günler
İllimunatı gözünü sadece o gözle sınırlandırmayalım.Daha birçok şekil,mesaj.
Gönderdiğim linkte de vardı en basitinden en masumundan ele alacak olursak.
Fedex uluslarası kargo şirketi.
Bu da logosu.
ex'in içinde ok işareti var.Bu da istediğin yöne yola gider anlamı taşıyor.Diğeri de arapça reklamı fedex'in sağdan sola yazıldıgı içinde ok sola dogru.
Bunun gibi işte.
Eki Görüntüle 1079576
Eki Görüntüle 1079577
Eki Görüntüle 1079578
Ben mesela ordaki ok'u hiç farketmemiştim.
evet bilinç altı önemli ve dediğiniz yaş aralığıda çok önemli ama bunun için işi paranoya derecesine getirmemek lazım. siz öyle yapıyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın. ama mesela yakın zamanda ağrıda yaşanan olayda adam askerdeyken tecavüze uğradığını ve sonrada o çocuğa yapmak istediğini söylemiş. Adam gelmiş 20 yaşına yani hangi yaşta olursak olalım başa gelen olumsuz şeyler insanı sonradanda değiştirebiliyor. yinede herşeye dikkat etmek lazım ama abartmadan.
yani ben o oku farketsem de bunun bir reklam harikası olduğunu düşünürüm, amazonun gülen yüz ifade etmesi de öyle. Logo tasarımı açısından bunlar olmazsa olmaz zaten. Ordaki ok bana subliminal mesaj gibi gelmiyor. Öyleyse de reklam başarısı bence.
Gönderdiğiniz linkte çok saçma şeylerde var.(Paranın üzerinde palmiyelrde sex yazıyo ya da adamın çenesinde çizmeden anlayamayacağım penis şekli) Bazı doğru olabilecek ama subliminal olmayacak şeyler de.(Bacaklarınızı çok seviyoruz, hosteslerimize para teklif etmeyin) Yani sikkofield amcam bu işin gurusu, uzmanı ya da bilirkişisi değil. O da hepimiz gibi fikrini belirtip kaynak paylaşmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?