Oyuncakta subliminal (25.kare) mesajı

Zihin kontrolü sadece subliminal mesajla da bitmiyor.
İlk yorumumda bahsetmiştim illimunati'den.
En basitinden Michael Jackson'un bu tarikat tarafından öldürüldüğü gündemde...
Katy Perry'nin şu anda bu sistemin avcunda oldugu Lady Gaga,Rıhanna...
Bu isimlerin hepsi seçilmiş ve amaç yaşam tarzlarında,şarkı ve kliplerinde şiddet,ihtiras,sex'i gençliğe aşılamak.
Emellerine ulaşıyorlar mı evet.
Keza 11 Eylül,japonya depremi vs vs bu konulara girersek çıkamayız zaten

Bakın ilimünatinin(!) Rihanna klibiyle gençlere kötü örnek olmasını anlayabiliyorum, anlamadığım falanca şeklin üzerindeki ilimünati gözünün biliçaltıma ne yapacağı. Bir noktadan sonra komplo teorileri insanın hayatını mahveder.

benim paylaştığım resme bakın bir önce ki sayfada o zaman farkedersiniz
arkadaşın kırmızı ile işaretlediği resim değil siz benim kine bakın
orda saçmalamışmıyım ki ben hiç çiçeğe benzemiyor o bildiğin haç :/

bize biri bakın burda bişey var deyince biz görmek için o yazıyı saatlerce uğraşabiliriz evet, ama bilinçaltımız o resme baktığımız anda o yazıyı alıp kaydetmiş oluyor, evet biz ne yazdığını göremiyoruz belki ama bilinçaltımız görüyor.

Bunun sex ile bir ilgisi yok, ha o amaçla yapılanda vardır bilmiyorum ama oyuncak ve çizgi filmlerdeki şeyler bağımlılık yaratmak için yapılıyor. Çocuklar gitsin sevişsin diye değil. Ben izlediğim ve okuduğum şeylerden bunu anladım.

Ha birde çiçek resminde sex yazısının olabiliyor olmasını nasıl abartılmayacak bişey gibi görüyorsunuz bunun anlamıyorum. Bir arkadaş nedir bu korku diye yazmış. Bunun sexten korkmakla bir ilgisi yok. Bir çizgi filmde o mesajların ne işi var diye düşünmek gerek.
Herşey başka tarafa çekilmemeli.

Son düzenleme:
Cocuklari seker kola cips reklamlarindan tuhaf kiyafetlerden korumak daha zor bence. Bu konu cok gereksiz..

Evet, biz bile etkileniyoruz. Geçenlerde bu forumda kinder markasinin bir ürünü için reklam yapilmisti.
Gerçekten bir kaç gün sonra benim canim acaip o seyi yemek istemisti.
Hani birseyi çok sik ve net gördügünde daha çok etkili oluyor.

Ayrica yanilmiyorsam coca cola testi tekrar yapildiginda ayni sonuçlara varilmamisti.
Yani asil bu subliminal messaj denilen sey ne kadar etkili bilmiyorum.
Bence normal reklamlar daha etkili gibime geliyor.

haberi okudum. haberdede yasaklandığından bahsediyor. Ktü birşey olabilir evet ama belkide hiç etkisini göstermeyecek birşey. Öyle bir zaman gelicekki o aldığımız mesaj biliçaltından etki edip bizim bilincimizi etkiliyecek gibi birşey oluşucak bu tehlikeli ama bundan daha tehlikeli olanlar bilinçsel mesajlar. Bir arkadaşta demiş çocukları cipsten çikolatadan nasıl koruyacağız diye. Veya çocukları saldırganlıktan nasıl koruyacağız ve bunlar bilincin algıladığı düzeyde etrafta filmlerde hatta çizgifilmlerde. özelli animelerin çoğu şiddet içeriyor eve 3 yaşındaki çocuk izlemiyor ama 9 yaşındaki 10 yaşındaki çocuk izliyor. hatta bizlerde dizilerde şiddeti cinselliği açık seçik gizli olmayan mesajlarla görüyoruzki bize çokta normal gelmeye başladı. herkes birbirine sıra beklerken bile saldırgan davranmaya başladı. bunun sebebi bilinçaltı mesajları değil bence direk bilincin etkilendiği mesajlar

Canim tvdeki olumsuz habrleri gormuyormuyuz daha 5 sene once 2 yasindaki o guzel kiz cocuguna tecavuz edip icorganlarini parcalamislardi,bu aralar olanlar da ve daha yuzlercesi var.hepimiz bu olaylari duyunca demiyirmuyuz noluyor bu insan olamaZ vs..buradada bisuru anormal iliskili konular aciliyor?ben ilgili olsugunu dusunuyorum zaman cok kotu suclar ve sapkinliklar cok artti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sex ingilizce bir kelime. benim çocuğum ingilizce bilmiyor ki bilinç altı onu anlasın. sen şuraya japonca en pis küfürleri yazsan bana da burada seni seviyorum yazıyor desen ben onu öyle algılarım, bilinç altım da hiç bir şey çakmaz. şekil resim bir nevi de bu yazı işi saçma..

Bu bilinçalti ne güçli birseymis. Senin görmedigin, beyinin sinyal almadigi seyi bile isliyebiliyormus!

Siz iyimisiniz? Bilinçaltinin, subliminal mesajin ne oldugunu önce bir arasitirirsaniz iyi olur.

İllimunatı gözünü sadece o gözle sınırlandırmayalım.Daha birçok şekil,mesaj.
Gönderdiğim linkte de vardı en basitinden en masumundan ele alacak olursak.

Fedex uluslarası kargo şirketi.
Bu da logosu.
ex'in içinde ok işareti var.Bu da istediğin yöne yola gider anlamı taşıyor.Diğeri de arapça reklamı fedex'in sağdan sola yazıldıgı içinde ok sola dogru.
Bunun gibi işte.

Ben mesela ordaki ok'u hiç farketmemiştim.

Bu bilinçalti ne güçli birseymis. Senin görmedigin, beyinin sinyal almadigi seyi bile isliyebiliyormus!

Siz iyimisiniz? Bilinçaltinin, subliminal mesajin ne oldugunu önce bir arasitirirsaniz iyi olur.

Hı hı evet öyleymiş ne garip değil mi? Ben gayet iyiyim hanımefendi ama rahatsız oluyorsanız evet buna inanan kişiler kültürsüz bilinçsiz ve hiçbirşey bilmeyen insanlar ve olmayan şeylerden bahsedip ortalığı karıştırıyorlar:). Umarım yeterli olmuştur. Ek olarak benim neyi araştırıp araştırmadığımı da bilemezsiniz. Siz kendiniz neye inanmak istiyorsanız inanırsınız herkes serbest sonuçta.

haklısınız sapkınlıklar sapıklıklar var ama her devirde vardı. bunu bu kadar duymamızın sebebi teknolojinin artması diye düşünüyorum. Şimdi evimizden televizyonumuzdan japonyadaki sapıklıkları bile duyuyoruz ama eskiden duyamıyorduk. Ve bu sapkınlıkların sebebide yine teknolojinin bu kadar ilerlemiş olması elimizin altında her türlü şey var gençler internetten hasta ruhlu insanlarla konuşup onlardan akıl alabiliyor misal annesini öldürücek sosyal medya hesabına yazıyor. intihar edicek oradan yeni teknikler bakıyor vs. Ve birazda insanların dinden uzaklaşması müslümanlık demiyorum her dinde tecavüz insan öldürme yasaktır ne hristiyanlar ne yahudiler veya budistler vs bu kadar insana zarar verilmesine izin vermiyor. ama teknolojiyle elinin altındaki imkanlarla doyma noktasına gelen insanlar yeni arayışlar içerisine giriyorlar. Bu yüzden günümüzde bu biliçaltı mesajlarının çok önemi kalmadı bence bu kadar biliç üstü mesajı varken

tabi ki etraftaki herşeyden etkileniyoruz bunu kimse inkar edemez ..
ama kişiliğimizin daha çok 0-6 yaş arasında oluşur yani freud öyle söyler...
mesela bende korku filmi izlerim hemde sık sık özelllikle cinayetli felan ama bir karıncayı bile inciltemem
benim etkilenmeme nedenim belki de geçmiş yaşantılarımdır yani bilinç altımdır ..az öncede yazdım bilinç altı anlamlı anlamsız alır ve yaşantılarla anlam yüklermiş...

Sizin ile fazla polemige girmiyecegim. Beyin bir inanç degildir.

Iyi günler

evet bilinç altı önemli ve dediğiniz yaş aralığıda çok önemli ama bunun için işi paranoya derecesine getirmemek lazım. siz öyle yapıyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın. ama mesela yakın zamanda ağrıda yaşanan olayda adam askerdeyken tecavüze uğradığını ve sonrada o çocuğa yapmak istediğini söylemiş. Adam gelmiş 20 yaşına yani hangi yaşta olursak olalım başa gelen olumsuz şeyler insanı sonradanda değiştirebiliyor. yinede herşeye dikkat etmek lazım ama abartmadan.

illuminati gözü deyince kafam karıştı,şimdi bizim göz şeklindeki nazarlıklarımız da illuminatiyi mi temsil ediyor:44:

yani ben o oku farketsem de bunun bir reklam harikası olduğunu düşünürüm, amazonun gülen yüz ifade etmesi de öyle. Logo tasarımı açısından bunlar olmazsa olmaz zaten. Ordaki ok bana subliminal mesaj gibi gelmiyor. Öyleyse de reklam başarısı bence.

Gönderdiğiniz linkte çok saçma şeylerde var.(Paranın üzerinde palmiyelrde sex yazıyo ya da adamın çenesinde çizmeden anlayamayacağım penis şekli) Bazı doğru olabilecek ama subliminal olmayacak şeyler de.(Bacaklarınızı çok seviyoruz, hosteslerimize para teklif etmeyin) Yani sikkofield amcam bu işin gurusu, uzmanı ya da bilirkişisi değil. O da hepimiz gibi fikrini belirtip kaynak paylaşmış.

Yani illa kimse size inanın demiyor ki neden anlaşmazlıklar cıktı ki bu kadar?

Son düzenleme:

yok est. yanlış anlamam ...
evet o tecavüz olayı öyle olmuş , insanlar sonradan da değişebilir elbette ..
ama işte bunu yapanlar çocukluk çağların önemini ve kişiliğin etkilendiğini bilerek yapıyorlar ...
tabi ki abartmamak lazım dikkati de elden bırakmamak lazım ..

Neyse zaten bu konuda subliminal mesaj vardır bak sunu gorsen inanırsın gibi bir durum olamaz.
İnananlar ve ınanmayanlar olacaktır.
Bir ara fazla okuyor ve ızlıyordum yabancı kaynaklı videolar.
Bu yenı dunya duzenı denen olaya ben inanıyorum.
Bilirkişisi değildir ama hepimiz gibi de oldugunu sanmıyorum.Türkiye'de onun kadar bu konuya vakıf olan belki bir elin parmagını geçmez.

Hatırlatma:Sıccofıeld'in İzmir Kitap Fuarında kitabının tanıtımı var.Kendisi de standta olacakmış.Herkesleri bekliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…