Oyuncak yüzünden yaşanan kıskançlık krizi!

Herhangi bir kız derken gerçekten işin içine 14 yaşındaki görümce kız da girmiş ama yaptığınız dandik yemeğe, dünyanın en güzel yemeği demesini kabulleniyorsanız, kendisinin sahibi olduğu bir şey için doğal olarak neden atacakmışım yaee? demesini de kabul etmeniz gerekir. Bu onun olay çıkartması değil ki? Sizinki olay çıkartmak. Kız överken iyiydi de sizin istemediğiniz bir şey yapınca mı kötü oldu da soğudunuz? Bunu o yapsa anlarım yaşının küçüklüğüne veririm ama siz yapınca gerçekten garip duruyor.

Haklısın yalnız yemeklerim gerçekten berbattir. Mümkün olduğunca yapmam o yüzden, sadece beni sevdiği için böyle söylediğini biliyodum. Ahanda ne güzel yapmışım demek ki kafasına girmedigim için yine aynı şekilde yaklasicagini ummustum. Gerci atılması fikri benim değil erkek arkadaşımın zaten. Kendisi bana kardeşine teklif ettiğini onunda kabul etmediğini öğrenince bozulduM. Biliyorum gerçekten cok saçma. Bi kaç mantıklı yorum alıp içimi rahatlatmak adına da konuyu açtım işte.

Seninki sadece kiskanclik degil . baskicisinda sirf sen istedin diye 14 yasindaki cocuk oyuncagini atmak zorunda degil ..

Ister atar , ister saklar bu seni ilgilendirmez sonucta ..
Ve neden milletin evinin tozunu sen aliyosun anliyamadim..

:) ay lütfen yorumlara da göz gezdirin bininci kez açıklamak durumunda kalıyorum, elalemin evinin tozunu ben almak zorunda kalıyorum çünkü ilişkimiz esnasında anne babası boşandı, evde geriye kalan baba oğul ve küçük kız. Anne gitti çünkü. Bu sebeple evi bi noktadan sonra b.k götürmeye başlayınca işin ucundan tutmak kacinilmaz oldu. Ayrıca atılması fikri benden değil sevgilimden çıktı, ben sonradan sevgilim böyle bişey teklif ettiği halde kız kardeşinin asla kabul etmediğini öğrendim. Buna da bozuldum çünkü annesi gittikten sonra biz nerdeyse gerçekten abla kardes gibi olduk, beni uzmemek adına kabul ediceginE inanırDim. Durum bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın yalnız yemeklerim gerçekten berbattir. Mümkün olduğunca yapmam o yüzden, sadece beni sevdiği için böyle söylediğini biliyodum. Ahanda ne güzel yapmışım demek ki kafasına girmedigim için yine aynı şekilde yaklasicagini ummustum. Gerci atılması fikri benim değil erkek arkadaşımın zaten. Kendisi bana kardeşine teklif ettiğini onunda kabul etmediğini öğrenince bozulduM. Biliyorum gerçekten cok saçma. Bi kaç mantıklı yorum alıp içimi rahatlatmak adına da konuyu açtım işte.

Yani ahhh ahh diye dandirik oyuncağa bakıp, gitti o ağabeyimin exi, ne kadar hariga bir bir insandı, beni prensesler gibi yaşatır hediyemi eksik etmezdi triplerine girseydi, doğal olarak mesafe koyun, ağır ergenmiş derdim :KK70: Ama bu haliyle ı-ıhh

Yani ahhh ahh diye dandirik oyuncağa bakıp, gitti o ağabeyimin exi, ne kadar hariga bir bir insandı, beni prensesler gibi yaşatır hediyemi eksik etmezdi triplerine girseydi, doğal olarak mesafe koyun, ağır ergenmiş derdim :KK70: Ama bu haliyle ı-ıhh

Hahaha :KK70: yok kızın adını bile hatirlayamadi Allahtan baya dusundukten sonra söyledi, hatta baya dediğim konu öğlen konusuldu isim gece yatmadan önce filan geldi. Ay bide öyle olsa ne yapardım tövbeler olsun kiiiiiz :KK70: :KK70: Bak şimdi ölümü gösterip sıtma ya razi ettin beni suan varolasin :KK70:

:) ay lütfen yorumlara da göz gezdirin bininci kez açıklamak durumunda kalıyorum, elalemin evinin tozunu ben almak zorunda kalıyorum çünkü ilişkimiz esnasında anne babası boşandı, evde geriye kalan baba oğul ve küçük kız. Anne gitti çünkü. Bu sebeple evi bi noktadan sonra bok götürmeye başlayınca işin ucundan tutmak kacinilmaz oldu. Ayrıca atılması fikri benden değil sevgilimden çıktı, ben sonradan sevgilim böyle bişey teklif ettiği halde kız kardeşinin asla kabul etmediğini öğrendim. Buna da bozuldum çünkü annesi gittikten sonra biz nerdeyse gerçekten abla kardes gibi olduk, beni uzmemek adına kabul ediceginE inanırDim. Durum bu.

Daha 14 yasinda bir cocuktan bahs ediyoruz , oyuncagi atmadi diye seni sevmiyor anlamina gelmiyor.
Seni yine bir Abla olarak seviyordur , ama oyuncaginida atmak istememistir .. cocuk akli iste..
Bence ozaman buna takilmamalisin , sen yinede eskisi gibi ol kiza karsi ..

Yorumlari okumamistim onun icin neden toz felan aldigini sordum.
Kusura bakma...

Yani şöyle düşün, diyelim senin kardeşinin sevgilisi sana bir hediye alıyor. Sonra ayrılıyorlar ve kardeşinin hayatına yeni biri giriyor, kardeşin senden o hediyeyi atmanı istiyor. Normal şartlarda sen de kabul etmezsin o yüzden kafacığını o konuya yorma. Mevzu hediyeyi veren değil mevzu hediye...

- Oyuncak kıza hediye edilmiş sevgiline değil

- Sen de sevgilinin yalan söylemesine değil gidip oyuncağa takmışsın, enteresan gör yani oyuncağı ne olur

Daha 14 yasinda bir cocuktan bahs ediyoruz , oyuncagi atmadi diye seni sevmiyor anlamina gelmiyor.
Seni yine bir Abla olarak seviyordur , ama oyuncaginida atmak istememistir .. cocuk akli iste..
Bence ozaman buna takilmamalisin , sen yinede eskisi gibi ol kiza karsi ..

Yorumlari okumamistim onun icin neden toz felan aldigini sordum.
Kusura bakma...

Rica ederim önemli değil. Evet bu da gayet mantıklı bi bakış açısı oldu suan. Teşekkür ederim

Sanane kızın oyuncağından seni nr ilgilendirir ki o eski sevgilisiyle kızın arasında bişey

Sanane kızın oyuncağından seni nr ilgilendirir ki o eski sevgilisiyle kızın arasında bişey
Kimle kimleee? Yani pardon da o kız sevgilimin eski sevgilisiyle görüsse ben sevgilimden ayrılır kız kardeşi olmayan adayları degerlendiririm resmen şu an çok boş konuştun. Çok küçükken alınmış bir hediye ne ikisinin arasında olmasından bahsediyosun? Kusura bakma canım gencim güzelim ne görümce ne kaynana derdi çekerim nede çektiren sevgiliyi yanımda beslerim çok sukurrr. Ayrıca hediyeyi de ben at demedim erkek arkadaşım kız kardeşine böyle bi teklifte bulunmuş. Bu kadar bananeyse koyarım abisini kapıya, bakalım sonra yürekleri dayanicakmi abisinin ayrılık acisina. Saçma sapan konusmayin kisaCasi. Hayret yani yoruma bak. Bide dön diğer insanlara verdiğim cevaplara bak. Hadsiz.

Hahaha o hediyeyle yaşamak zorunda mıyım deyince güldüm. :) duyan da hediye senin evinin ortasında sanır. Sevgilinin evini gereğinden fazla benimsemişsin. O hediyeyle yaşamak istemiyorsan o eve gitmezsin. Kız kardeş haklı. Sen kıskandın diye kaç yıllık hediyeyi niye atsın ya? Hem sen niye o evi temizliyorsun, sanane elalemin evinden yahu? Neresinden tutsam elimde kaldı. Şaka gibi konu. :)
kesinlikle erkek arkadaşın evinden sanane yahu niye temizliyorsun
sonra bunu alıştırınca evlendikleri vakit aynı sistem devam etsin deyip hiç bir işe el atmıyorlar
ayrıca sevgiline değil kız kardeşe alınmış hediye benimsemiş atılmaz
ister odasına koyar ister koridora isterse dış kapıya bu böyle
henüz evin değil eşin olsa bile büyük ihtimal orası senin evin olmayacak başka yere taşınacaksın bundan kriz çıkarma

:) Teşekkür ederim ama yorumları atlamissiniz galiba. Atılması gerektiği ile ilgili tek kelime ben etmedim. Doğrusu aklıma da gelmedi. Benim kizdigimi görünce erkek arkadaşım sonradan Gözde üzüldü atalım demiş. O da kabul etmemiş. Oyuncakta hala duruyor tabi ki. Ben sadece diyorum ki ne kadar uzulucegimi bilir kız kardeşi, ısrarla o yaşta birinin oyuncak kalsın demesi anormal geldi. Yoksa kızın elinden oyuncağıni alıp dışarı firlatmadim. Niyeyse böyle hukmeder bi tavrim varmış gibi anlaşıldı yine sizin gibi bir kaç kişi tarafından, belkide konuyu yazarken yanlış kelimeler mi seçtim de böyle anlaşıldı oda olabilir bilemiyorum. Sadece diyorum ki abla kardes gibi olmuştuk, bana daha çok değer vericegini tahmin etmiştim yanilmisim. Peki oyuncagi umursamam doğru birsey mi? konunun asıl sorusu budur. Bu arada, kıskançlık konusunda problemli bir kızım, böyle insanlarida anlayabiliyorum. Kim bilir belki ayrilirsak bizde, beni anlayabilicek insanların içine duserim? Ya da abinizin eski sevgilisi daha iyisini bulmuştur? Olamaz mı? Olabilir :) Nihayetinde kendi akrabalarimda bunların örnekleri var, kıskanç bir yenge, yenge üzülmesin diye sürekli oğlunu uyaran kiskanicagi bişey yapmamasini söyleyen, hatta oğlunu ya kıskanır üzülürse diye gelininin yanında oglooooommmm diye aşkla sevmemeye özen göstermeye kadar giden insanlar. Bunlar güzel insanlar :) Darısı başına.
Yorumlari okumamistim evet kusura bakmayin ozaman asil sorunun cevabi bence umursamayin onemli olan sevdiginiz adamin deger vermesi degilmi kardesinede at oyuncagi demis sallamiyo belliki..

kesinlikle erkek arkadaşın evinden sanane yahu niye temizliyorsun
sonra bunu alıştırınca evlendikleri vakit aynı sistem devam etsin deyip hiç bir işe el atmıyorlar
ayrıca sevgiline değil kız kardeşe alınmış hediye benimsemiş atılmaz
ister odasına koyar ister koridora isterse dış kapıya bu böyle
henüz evin değil eşin olsa bile büyük ihtimal orası senin evin olmayacak başka yere taşınacaksın bundan kriz çıkarma

Temizliyorum çünkü annesiyle babası boşandı evde yaşayan baba oğul ve küçük kız kaldı Cunku anne gitti.Hiç kimsenin elinden bir iş gelmediği için artık ev toz duman karisinca el atmak zorunda kalıyorum. Evi sahiplenme konusunda haklı olabilirsin, aslında benim hissettiğim tam olarak evi değil kardeşi sahiplenmek Ama bilmiyorum genel olarak öyle anlaşıldı. Bilemedim.

Herkes topa tutmus ama ben hakli buldum konu sahibini bence kiskanmak icin yeterli bi sebep simdi burdan modern kadini oynamayin kizlar hergun onlarca sevgilim bilmem kime bakti bilmem kimjn profiline bakti konusu okuyoruz. Ki burda sanmiyorum sevgilisinin eski sevgilisine dair bi aniyla yasamak zorunda olmak isteyen biri olsun. Kiz atmak istememis okey zorla attiracak degiller ama o zaman soylemeseydi ergenligine ver bence.

Herkes topa tutmus ama ben hakli buldum konu sahibini bence kiskanmak icin yeterli bi sebep simdi burdan modern kadini oynamayin kizlar hergun onlarca sevgilim bilmem kime bakti bilmem kimjn profiline bakti konusu okuyoruz. Ki burda sanmiyorum sevgilisinin eski sevgilisine dair bi aniyla yasamak zorunda olmak isteyen biri olsun. Kiz atmak istememis okey zorla attiracak degiller ama o zaman soylemeseydi ergenligine ver bence.

Ay canimsin suan da. Bide benim olayım kardesinide çok sahiplenmek. Resmen düşündüğüm gibi bi bağ kuramadigimizi görmüş olmaninda üzüntüsü. Artı olarak gerçekten görmek istemiyorum yani hiç kimsenin bişeyini evde ama zorla da attiricak halim yok tabiki. Sağol canım :*

iyiki bi toz almış,taşlayan taşlayana.cidden deli oluyorum artık her konuda bir cümleyi cımbızla çekip sadece o cümleye odaklanıp konu sahibini taşlayanlara,konu saptıranlara..

bi oyuncak için aranıza soğukluk yaratmaya değmez canım.seni sevmeseyli o oyuncağı atmamasını sakın bağdaştırma.karşındaki kız daha çocuk.ben bunu desem darılır mı yanlış anlar mı diye düşünecek yaşta değil.bu yüzden ciddiye alma

Erkekler boyle seyleri takmaz onemsemezki, benim kardesimde kiz arkadaslarindan ayrilir onlarin sldigi hediyeler herhangi bi esya gibi durur oyle..erkekler bizim gibi mana yuklemiyorlar, bakip iclenmiyorlar cogu boyle, sorun etmeseydinde o kiz bunu ne diye anlatir asil orasi tartisilacak konu

iyiki bi toz almış,taşlayan taşlayana.cidden deli oluyorum artık her konuda bir cümleyi cımbızla çekip sadece o cümleye odaklanıp konu sahibini taşlayanlara,konu saptıranlara..

bi oyuncak için aranıza soğukluk yaratmaya değmez canım.seni sevmeseyli o oyuncağı atmamasını sakın bağdaştırma.karşındaki kız daha çocuk.ben bunu desem darılır mı yanlış anlar mı diye düşünecek yaşta değil.bu yüzden ciddiye alma

Teşekkür ederim :)

ben varım senin kadar takıntılı kıskanc berbat bir kişiligim. yahu gecen evınde takılıyorduk bır baktım masanın bır ucunda altın rengı hedıye kutusu kurdelalı falan ufak bırsey bu ne dedım hangı kızdan gelmıs bu hedıye dedm askım ıcınde kol dugmesı var ne kızı allah ıcın ya dedı. ee bır kız bır erkege edebılecegı hedıye kol dugmesı ve kravat tarzı seylerdır zaten dedım. ya erkek hedıye edemezmı ne alaka dedı. bende bak uydurma bu kutu yakın tarıhte bır bayan tarafından gelmiş hdiyeye benziyor dedm. erkek kol dugmesı hedıye etse bıle bı poşete koyar getırır kutusuna vs bu kadar özenmez ve hangi erekmiş bu bu kadar düşünceli sana deger veren dedm. ya kuzenım ıste dedı. hadı ya önce arkadas sımdıde kuzen oldu demı dedm. tabı gulerek mal mal kafa bulr tarzda konusyor benle. gevsek . evet bayan bı kuzenım dedı. bak durust ol yoksa omru bılah takacam buna ıcımı rahatlat su an lutfen dedm. ya ıste o gecmıste eskı bır kız arkadstan geldı. 3 yıllık hedıye eskı sevglınn hedıyesı kullanılmaz mı ne vr bunda vs dıyo bak yalan söyleme o hedıye gıcır gıcır kutsu dedm. ya ne var bunda hergun kullanmıyorum zaten ıs yemklerıne vs gıttgmde kullanıyorm gerı kutusuna kouyorm vs dedı. ben anlamam ben eskı sevglmın hedıyesını kullanmıyorum sende kullanma dedm. ee ben nerden bılcem kullanmadgnı dedı. belkı uzerındekı kıyafetı o almstır ben bununerden bılcem dedı. ben sadıgm ıster gguven ıster guvenme dedm. ya dogru dusunmuyosun soncta ben o hedıyeyı kullanırken aklıma hıc o kısı gemıyor hıcbırsy hısstmıyorum bı orunda gormyorum o yzden buyutme falan dedı ama hala taktım. yıne bulstugmda kavga cıkarıcam. it köpek yalancı pislik.

X