Oyuncak yüzünden yaşanan kıskançlık krizi!

Aynen, ben merak ettiğimden sordum. Hani erkek arkadaşı kardeşi ile mi yaşıyor diye. Ben bırak sevgiliyi kankamın evini bile temizliyordum. 4 erkek yaşıyordu o evde, gündelikçi olduğumdan değil sevdiğimden.

bende bu tür şeylerde hiç gocunan bir insan değilimdir..
çok temizlik , düzen hastası bir insan da değilimdir aslında üşengeç yanımda vardır...

yine de elime yapışmayacak ya derim...
temiz otursun, temiz kaplarda yesin içsin,kıyafetleri buruşmadan dursun vs diye yardımcı olurum..

zor da gelmez..

bahsettiğiniz gibi, bunlar sevgiden kaynaklı şeyler...

herkes bir olamıyor...

şu sevgilinin evinde yapılan işleri de gündelikçiye benzetenleri anlamıyorum...
bazı kadınlar için iş yapmak neden bu kadar ayıplanacak bir davranış?

konu sahibi durumunu belirtmiş, anneleri yokmuş... ne var bunda?

benimde nişanlım bekar evinde yaşıyor, bende gittiğim zamanlarda mutlaka sağını solunu toplardım..
bunda ne gibi sakınca var ki?
neden aşağılanacak bir hareket olarak görülüyor?

işte bu kadınlar zaten eşlerine bir bardak su vermeyi kölelik olarak gören,
ama her gün patronunun etrafında fır dönen , kendi ayakları üzerinde duran , son derece eğitimli kadınlar...

pehhh....

Anladigim kadariyla herkes sadece konumu okuyarak yorum yapıyor yorumlara göz gezdirillmedigi için herkes aynı tepkiyi vermiş. Aslına bakarsanız evde annesi olsa sadece çaya kahveye gittiğim için bardaklari makineye diziyodum sadece Ayıp olmasın diye. ama şimdi şartlar değişti anne olmayinca kimseninde elinden bi iş gelmiyo hala hiç bişey yokmuş gibi çay kahve içip çıkıp gitmek ne mümkün. Son 1bucuk yıldır bu şekilde devam etmek zorunda kaldık. Gocunmuyorum gerçi yaparım yani mesele yok, daha fazlası elimden gelse onuda yapardım. Bi de insanlar mahçup oluyor yaptıkça babası yorma kendini bırak boşver diyip duruyo denk geldikçe. Ama öyle bi ihtimal yok tabiki. Nihayet anlayan 1-2 kişi çıktı Teşekkürler. Gerçi konumuz bu bile Değil ama insanların sacmaliklari sağolsun. Belkide konumu yazarken not olarak bunu da belirtmeliydim ama kadınların böyle bişeyi anormal bulucagi aklıma bile gelmedi. Hayret doğrusu.

Cücelerle oynarsa hiç büyümeyeceğini söyleyerek korkutun :KK53::KK53::KK53:

Ay ben Bu yorumu yeni gördüm çok güldüm Allah iyiliğini versin :KK70: :KK70: :KK70: Bunca mantiksizligin içinde bunu da söylesem abes kacmazmis iyi fikir hahaha :KK70: yaaa güzeldi gerçekten yorumuna sağlık hala gülüyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Abimin eski nisanlisini gördüm bi an. Oda Takardı böyle şeylere bize hükmedebilceğini sanarak kıskancım ayagına herseye karısırdı.sonucu söyliyim abim suan baskasıyla evleniyor:)

Temizlik yemek vs giriştiğinizden olsa gerek evi sahiplenmişsiniz ama sizin eviniz değil orası.
14 yaş çok büyük bir yaş değil , size anlayış göstermek için, atmak istemiyorsa atmaz. Büyütülecek bir durum göremedim, çocuk boşboğazlık etmiş, samimi görmüş paylaşmış yada , ama siz gereksiz yere tepki vermişsiniz.

Ah bunu bilmek gerçekten suan iyi geldi :KK70: bu arada yorumlarimda yazdım ama yinede sizede belirtiyim, erkek arkadaşımın annesi ve babası ilişkimiz surecinde boşandilar, evde kaldı bi baba bi oğul bide küçük kız. Artık belli bi noktadan sonra evi bok göturmeye başlayınca alıyorum elime süpürge ve toz bezini. Yemek filan yapmayida bilmem çünkü bari bi noktadan Hayrim dokunsun diye yani.
Canim sen hic kafana takma erkekler kadinlar gibi değil muhtemelen o oyuncağı unutup gitmiştir. Siz soyleyincede bi guzel hatirlamistir .Kendini üzme boş yere.

Abimin eski nisanlisini gördüm bi an. Oda Takardı böyle şeylere bize hükmedebilceğini sanarak kıskancım ayagına herseye karısırdı.sonucu söyliyim abim suan baskasıyla evleniyor:)

:) Teşekkür ederim ama yorumları atlamissiniz galiba. Atılması gerektiği ile ilgili tek kelime ben etmedim. Doğrusu aklıma da gelmedi. Benim kizdigimi görünce erkek arkadaşım sonradan Gözde üzüldü atalım demiş. O da kabul etmemiş. Oyuncakta hala duruyor tabi ki. Ben sadece diyorum ki ne kadar uzulucegimi bilir kız kardeşi, ısrarla o yaşta birinin oyuncak kalsın demesi anormal geldi. Yoksa kızın elinden oyuncağıni alıp dışarı firlatmadim. Niyeyse böyle hukmeder bi tavrim varmış gibi anlaşıldı yine sizin gibi bir kaç kişi tarafından, belkide konuyu yazarken yanlış kelimeler mi seçtim de böyle anlaşıldı oda olabilir bilemiyorum. Sadece diyorum ki abla kardes gibi olmuştuk, bana daha çok değer vericegini tahmin etmiştim yanilmisim. Peki oyuncagi umursamam doğru birsey mi? konunun asıl sorusu budur. Bu arada, kıskançlık konusunda problemli bir kızım, böyle insanlarida anlayabiliyorum. Kim bilir belki ayrilirsak bizde, beni anlayabilicek insanların içine duserim? Ya da abinizin eski sevgilisi daha iyisini bulmuştur? Olamaz mı? Olabilir :) Nihayetinde kendi akrabalarimda bunların örnekleri var, kıskanç bir yenge, yenge üzülmesin diye sürekli oğlunu uyaran kiskanicagi bişey yapmamasini söyleyen, hatta oğlunu ya kıskanır üzülürse diye gelininin yanında oglooooommmm diye aşkla sevmemeye özen göstermeye kadar giden insanlar. Bunlar güzel insanlar :) Darısı başına.

Ben çok kıskancım herkes bilir diye böbürlene böbürlene söylemek de neyin nesi? Kıskançlık güvensizlikten kaynaklanır sevgiden falan değil. Bunu güzel bir şey olarak algılamak da algı bozukluğu bana göre.

Bilmemkaç yıl önce yaşanmış bir şey, sevgiliye bile değil kardeşine alınmış bir hediye, ortalığı bu kadar birbirine katan yetişkin bir kadın. Komik, hatta trajikomik bir durum bence.

Olabilir belki de soz konusu erkek arkadaşım olunca özgüven eksikliği yasiyorumdur. Genel olarak karakterimde gözlenen bir durum olmamakla birlikte Sayet iliskimde ozguvensizligin adını kıskançlık koyuyorsam bundan rahatsız olmam. Dürüst olmak adına söyledim ovunulucek bişey olmadığının farkındayım, yine söylüyorum ne yazık ki takicak şeyleri kolay bulurum. Benzer Konular yüzünden yine başım çok agrimistir. Keşke böyle olmasaydı tabi ama, oluyor işte :)

Şaşırdım ben seni mantıklı bir kız bilirdim :))

Yok yaa, gerçekten bu tür konularda yani erkek arkadaşım ve herhangi bir kız kelimesinin cümle içerisinde geçtiği konularda beynimi çıkarıp masaya koyarak hareket ettiğim gerçeği mevcut :) Vallahi bende böyle olsun istemezdim başıma da çok dert acmisligi vardır ama yok yani değişemiyorum. Laf arasında sevgilim bilmem kime "Hee o eczanedeki kız bilmemkimin baldizi" dediğinde bile vay sen nerden biliyorsun diye Saçmalığı ele almisligim bile vardır. can çıkar huy çıkmaz. Ay acaba ozguvensizimde hakkaten haberimmi yok :KK70: :KK70:

Bir cogunuza saçma gelebilir ama evet kabul ediyorum oldukça kıskanç bir insanım. Durduk yere sorun cikarmadigima inanmakla birlikte tepki verilecek hiç bir konuya amaaan diyip geçemiyorum.Yine böyle durumlardan birtanesi, sevgilimin 14 yaşında bir kız kardeşi var.Gayet iyi anlasiyoruz aslında, hatta beni çok sevdiğini dusunurdum yaptığım en dandik yemeğe bile dünyanın en güzel yemeği bence filan der öyle De bir durum.Herneyse yine günlerden birgün kız kardeşi ile abla kardes ayağına sohbet ederken bana "Abimin lisedeyken bi sevgilisi vardı, hatta yukarida cam kenarında duran bilmemhangi bibloyuda doğum günümde o bana almıştı" tarzı bir konu anlattı. Bibloda değil böyle peluş ayicik boylarinda tüyden yunden bir cüce figürü. Artı olarak ben erkek arkadasimin lisede bir sevgilisi olduğunu dahi bilmiyordum bana ilk sevgilim dediği kişi olduğumu soylemisti. Her neyse 3 yıllık ilişkim boyunca eski sevgili hediyesini indirip kaldırarak etrafın tozunu aldığımı öğrenince tabi sinirlerim gerildi. Akşam erkek arkadaşım gelince oyuncağı alıp "Bunun neden eski sevgilinin kardeşine doğum gününde hediye ettiğini söylemedin ayrıca 3 yıldır mal gibi ben eski sevgilinin bu hediyesine bakarak mi yaşıyorum gidip geliyorum bu evede" dedim. O da salladı bir sürü yok eski sevgilim değildi ismini bile hatırlamıyorum onun aldığını bile bilmiyorum filan bişeyler neyse sonuç olarak ben gittikten sonra kardeşine demiş ki Gözde üzüldü bunun burda olmasından dolayı atalım biz bunu başka alırız sana.Kızda olay çıkarmış ben o oyuncagimi seviyorum niye aticakmisim diye. ay ben bi bozul öğrenince. Bi keyfim kaç. Kıza karşı bir soğukluk hissi. Biliyorsun yani ne kadar kıskanç olduğumu, herkes biliyo aslına bakarsan. Bari bana soylemeseydin o kadar kiymetliyse yada madem o kadar seviyodun niye odanda değilde koridorda duruyo öyle. Ben eski sevgili hediyesiyle yaşamak zorundamiyim acaba. Taktım resmen. çok mu haksizim yok mu yani benden başka eski sevgili hediyesinin ne işi var ulen burda diye düşünen birileri? Sabır...
Gerçekten kaç yaşında olduğunuzu bende merak ettim kusura bakmayın ama konunuza gülüp geçiyorum

Yok yaa, gerçekten bu tür konularda yani erkek arkadaşım ve herhangi bir kız kelimesinin cümle içerisinde geçtiği konularda beynimi çıkarıp masaya koyarak hareket ettiğim gerçeği mevcut :) Vallahi bende böyle olsun istemezdim başıma da çok dert acmisligi vardır ama yok yani değişemiyorum. Laf arasında sevgilim bilmem kime "Hee o eczanedeki kız bilmemkimin baldizi" dediğinde bile vay sen nerden biliyorsun diye Saçmalığı ele almisligim bile vardır. can çıkar huy çıkmaz. Ay acaba ozguvensizimde hakkaten haberimmi yok :KK70: :KK70:

Ooyy sen çok fenasın yaa :KK53: Sabır diliyorum sevgiline. :p Ama anlatım tarzın çok tatlı konuyu okuyunca hem sana kızdım hemde güldüm. :KK45: Benim anlamadığım erkek arkadaşın gerçekten birisi ile çıkmış mı çıkmamış mı?

Gerçekten kaç yaşında olduğunuzu bende merak ettim kusura bakmayın ama konunuza gülüp geçiyorum

Yaşım 22, farkındayım kafaya takmış olmam yersiz. Artık kiskanclikmi dersin, ozguvensizlikmi dersin, manyak mi dersin adını sen koy. Fakat ne yazık ki hiçte memnun olmadığım bu ozelligim yüzünden başım bin kere yandigi için, bir o kadar da içime atamadigim için birilerinin "Onemsemen yersiz" diyerek hatta anlayanlarin mantıklı aciklamariyla içimi rahatlatmasini umarak konumu açtım. Teşekkürler..

Herhangi bir kız derken gerçekten işin içine 14 yaşındaki görümce kız da girmiş ama yaptığınız dandik yemeğe, dünyanın en güzel yemeği demesini kabulleniyorsanız, kendisinin sahibi olduğu bir şey için doğal olarak neden atacakmışım yaee? demesini de kabul etmeniz gerekir. Bu onun olay çıkartması değil ki? Sizinki olay çıkartmak. Kız överken iyiydi de sizin istemediğiniz bir şey yapınca mı kötü oldu da soğudunuz? Bunu o yapsa anlarım yaşının küçüklüğüne veririm ama siz yapınca gerçekten garip duruyor.

Ooyy sen çok fenasın yaa :KK53: Sabır diliyorum sevgiline. :p Ama anlatım tarzın çok tatlı konuyu okuyunca hem sana kızdım hemde güldüm. :KK45: Benim anlamadığım erkek arkadaşın gerçekten birisi ile çıkmış mı çıkmamış mı?

Bilmiyorum ki ya valla, sevgilim değildi farklı okullarda okuyoduk aynı semtte yasiyoduk sonra taşınınca bidaha görüşmedik hoşlanti olarak kaldı dedi artık doğru mu değil mi bilemem günahı boynuna :KK70: :KK70: Bi de ilk sevgili olmak isteyen kız varmıdır bilmem, o sanki daha çok erkeklere özgü bi durum. O yüzden pek te umrumda değil açıkçası. Kişi kendinden bilir işi hesabı seviniyim diye ilk demişte olabilir çokta önemli değil yani :KK70: Yalnız kötü oldu resmen iyi anlastigim kız kardeşe karşı içimde soğukluk oldu ya. Işın yoksa bide bunla uğraş. Kendimden yıldim resmen şuracikta.

Yaşım 22, farkındayım kafaya takmış olmam yersiz. Artık kiskanclikmi dersin, ozguvensizlikmi dersin, manyak mi dersin adını sen koy. Fakat ne yazık ki hiçte memnun olmadığım bu ozelligim yüzünden başım bin kere yandigi için, bir o kadar da içime atamadigim için birilerinin "Onemsemen yersiz" diyerek hatta anlayanlarin mantıklı aciklamariyla içimi rahatlatmasini umarak konumu açtım. Teşekkürler..
Iste içini rahatlatacak tek bir cümle bulamadım sana diyeceğim böyle yaparak en çok kendini ve sonra da sevdiğin adamı yorarsin bukadar herseyi kafaya tak tak ömür geçmez

Seninki sadece kiskanclik degil . baskicisinda sirf sen istedin diye 14 yasindaki cocuk oyuncagini atmak zorunda degil ..

Ister atar , ister saklar bu seni ilgilendirmez sonucta ..
Ve neden milletin evinin tozunu sen aliyosun anliyamadim..

X