Oyuncak yüzünden yaşanan kıskançlık krizi!

Şimdi tabiki adını yönetmek koyarsak söylediğin doğru, sadece bu zamana kadar çok yakındık, özellikle anneleri gittikten sonra sürekli benimledir sohbet ederiz her dakika. Ve kiskanclik larimi bilir çokta küçük değil sonuçta 14 yaş. Ben beni kirmamak adına onemsemicegini kabul edicegini dusunmustum. Değer verdiği bi şey olsa odasında olurdu diye düşünerek. Hem de yaşı sebebiyle pelus oyuncak için beni uzucegi aklımın ucundan gecmezdi. Nitekim onun yaşında benimde bir erkek kardeşim var, resmen tepki vermeden kardeşim ve arkadaşları üzerinden usenmedim bilgi aldım hepsi atardim dedi :KK70: bu çok boş gelebilir size ama, ne yazık ki taktım mi üzülüyorum ya. Hayret. :KK43:
Bence yaşının olgunluğunda davranmayan sensin. Ezik davranışlar bunlar.

Yaşım 22, erkek arkadaşımın annesi ve babası bizin ilişkimiz esnasında bosandilar, bu sebeple evde baba oğul ve 14 yaşında kız var. Temizlik yapmayı sevmemekle birlikte artık evi bok götürmeye başlayınca hiç değilse bir supurup toz alıyorum gittiğimde. Yalnız odasi temizliyorm küçük kızın karistirmamak adına. Zira oyuncak odasında değil zaten koridorda öyle cam kenarı bi yerde boşluk doldursun sus olsun diye konmuş.

Kardeşi seviyorsa atmaz yani sonuçta onun.Senin karışma hakkın yok.

Haklısın :KK70: ama ben erkek arkadaşımla tanistigimda bin tane kızla görüşen bi tipti. Iliskisi olunca hat değiştirdi is guc aksamlari bile çıkmaz bi tip oldu güzel oldu, liseden de mezun olalı hiç yoksa 4 yılı var.O sebeple o dönem sevgilisinin olup olmaması pek umrumda değil açıkçası. Bu sebeple o gerçeği sallamadim. Zaten kendisnede söyledim ilk olmak gibi bi derdim yoktu bana göre hiç bir kıza da bu bişey ifade etmez yani niye sakladinki diye. Oda ısrarla vallahi sevgilim değildi sadece birbirimizden hoşlanıyor gibi biseydik aynı okulda da değildik aynı semtteydik sonra tasindik filan gorusmedik bu kadar dedi. Dogrumu yalan mı bilmem. Çokta ilgilenmiyorum. Sadece hoslanma moslanma ne kıymetli oyuncak mis modundayim suan.
ee kıymetli değilmiş işte ...ne takıyorsun...
yapma bence kendine bunu...

Iyi de sevgilinin bile değil kardeşinin

Kısaca karışamazsınız

Siz buna karışırsanız da kaynanamızın gideceğiniz yere giyeceğiniz eteğe karışması çok doğal olur

Benim için de eşyalarım kıymetlidir bana ne abimin sevgilisinin kaprisinden atılmaz yıkarım evi

Seni de ilgilendirmez sevgilinde olsa idi belki kapris ile atardı ama kardeşinde

Bu arada bizim evde bir fincan var eşim geçen mkahve içiyordu ben de onu lisede bana arkadaşım doğum günü hediyesi aldı dedim erkek arkadaşım sevgilim değil ama olma potansiyeli vardı eşim fincanı kırmadı duruyor

Erkek arkadaşının kız kardeşi değilde sen 14 yaşında gibisin roller değişmiş oda çok olgun davranmış, atmıyorum diyerek çünkü hediye atılmaz! Sende buna karışma haddine sahip değilsin

Hahaha o hediyeyle yaşamak zorunda mıyım deyince güldüm. :) duyan da hediye senin evinin ortasında sanır. Sevgilinin evini gereğinden fazla benimsemişsin. O hediyeyle yaşamak istemiyorsan o eve gitmezsin. Kız kardeş haklı. Sen kıskandın diye kaç yıllık hediyeyi niye atsın ya? Hem sen niye o evi temizliyorsun, sanane elalemin evinden yahu? Neresinden tutsam elimde kaldı. Şaka gibi konu. :)

Bak tatlım, 22 yaşında insanım. Annesi ve babası bizim ilişkimiz sırasında boşandığı için artık evi bok götürdüğünu görünce bi toz alıp supuruyorum artık. Yemek yapmayida pek bilmem anca bu kadar hayrim dokunabiliyor. Ikincisı, en azından bu durumdan sonra inan bende gitmek istemezdim ama boşanma surecinden sonra erkek arkadasimin duygusalliklari yüzünden 2 gün gitmesem surat asiyor. Yani senin tuttugun bir yer elinde kalmıyor, ayrıntı dan bir habersin onuda yazmiyim dedim ama benim sorum dışında herseye yorum yapildigi için sana da söyliyim içinde kalmasin. Teşekkürler.

Erkek arkadaşının kız kardeşi değilde sen 14 yaşında gibisin roller değişmiş oda çok olgun davranmış, atmıyorum diyerek çünkü hediye atılmaz! Sende buna karışma haddine sahip değilsin

Evet böyle durumlarda çokta mantık sahibi olduğum söylenemez bu yüzden bişey diyemiyorum sana şimdi. Ama o zaman demek ki neymiş, benden bin tane beklentisi olup, is benim bi istegime gelince yapilmiyorsa bende gerçekten haddimi ve yerimi bilip kimsenin gönlü olsun diye kosturmamaliymisim. Sen bana saydirdin ama ben güzel bi ders çıkardım suan bu yazdigindan, gerçekten Teşekkürler.

Senin tepkin gereksiz
Onun sana hediyeyi ex sevgiliyin aldigini soylemesi gereksiz
Sevgilinin gidip bunu kardesine soylemeside gereksiz

en iyisi sen biraz mesafeni koru aileyle daha mutlu olursun :)

Sen niye milletin evinin tozunu aliyosun ki

cidden herşeyi geçtim ama ben de ona takıldım :)))
1) elalemin evinin tozundan siz ne ?
2) 3 yıllık ilişki diyorsunuz, muhtemelen yirmilerin başlarındasınız..adam cidden untumuştur yaaa.... takmayın kafanıza...
bak canım sana bişey anlatayım..benim 10 yıllık bir ilişkim oldu..deliler gibi sevdim... neyse bir şekilde bitti... sonra şimdiki sevgilimle tanıştım. çıktığımızın 1.yılında bir gün benim odamdayken "aşkım yaa bütün parfümlerini kokladım.hepsi de güzeldi ama şunu hiç beğenmedim yaaa" dedi... gösterdiği parfüme baktım... ben de sevmiyorum onun kokusunu, çöpe gitmesin diye duruyor işte dedim.... sonra birden hatırladım ki o benim eski sevgilimin hediyesiydi.... ben bir yıl o parfüme baktım ama adam aklıma bile gelmedi....geldiğinde de bir anlam ifade etmedi ....yani kafaya takılacak bişey değil

Bak tatlım, 22 yaşında insanım. Annesi ve babası bizim ilişkimiz sırasında boşandığı için artık evi bok götürdüğünu görünce bi toz alıp supuruyorum artık. Yemek yapmayida pek bilmem anca bu kadar hayrim dokunabiliyor. Ikincisı, en azından bu durumdan sonra inan bende gitmek istemezdim ama boşanma surecinden sonra erkek arkadasimin duygusalliklari yüzünden 2 gün gitmesem surat asiyor. Yani senin tuttugun bir yer elinde kalmıyor, ayrıntı dan bir habersin onuda yazmiyim dedim ama benim sorum dışında herseye yorum yapildigi için sana da söyliyim içinde kalmasin. Teşekkürler.
Ben de 25 yaşındayım. Oraya gitmen ne olursa olsun yersiz. O evin temizliğini yapmak sana düşmez. Erkek arkadaşının surat asması onun çocukluğundandır. Toy gördüm sizi.

Iyi de sevgilinin bile değil kardeşinin

Kısaca karışamazsınız

Siz buna karışırsanız da kaynanamızın gideceğiniz yere giyeceğiniz eteğe karışması çok doğal olur

Benim için de eşyalarım kıymetlidir bana ne abimin sevgilisinin kaprisinden atılmaz yıkarım evi

Seni de ilgilendirmez sevgilinde olsa idi belki kapris ile atardı ama kardeşinde

Bu arada bizim evde bir fincan var eşim geçen mkahve içiyordu ben de onu lisede bana arkadaşım doğum günü hediyesi aldı dedim erkek arkadaşım sevgilim değil ama olma potansiyeli vardı eşim fincanı kırmadı duruyor

Ne hoş bi tavır. Bende aynı olgunluğa sahip olmayı isterdim. Ama yok ne yazık ki. Nitekim benim erkek arkadasimda olsa muhtemel fincanı duvara firlatirdi. Tencere kapaksa artık bizde demekki.

cidden herşeyi geçtim ama ben de ona takıldım :)))
1) elalemin evinin tozundan siz ne ?
2) 3 yıllık ilişki diyorsunuz, muhtemelen yirmilerin başlarındasınız..adam cidden untumuştur yaaa.... takmayın kafanıza...
bak canım sana bişey anlatayım..benim 10 yıllık bir ilişkim oldu..deliler gibi sevdim... neyse bir şekilde bitti... sonra şimdiki sevgilimle tanıştım. çıktığımızın 1.yılında bir gün benim odamdayken "aşkım yaa bütün parfümlerini kokladım.hepsi de güzeldi ama şunu hiç beğenmedim yaaa" dedi... gösterdiği parfüme baktım... ben de sevmiyorum onun kokusunu, çöpe gitmesin diye duruyor işte dedim.... sonra birden hatırladım ki o benim eski sevgilimin hediyesiydi.... ben bir yıl o parfüme baktım ama adam aklıma bile gelmedi....geldiğinde de bir anlam ifade etmedi ....yani kafaya takılacak bişey değil

Ah bunu bilmek gerçekten suan iyi geldi :KK70: bu arada yorumlarimda yazdım ama yinede sizede belirtiyim, erkek arkadaşımın annesi ve babası ilişkimiz surecinde boşandilar, evde kaldı bi baba bi oğul bide küçük kız. Artık belli bi noktadan sonra evi bok göturmeye başlayınca alıyorum elime süpürge ve toz bezini. Yemek filan yapmayida bilmem çünkü bari bi noktadan Hayrim dokunsun diye yani.

Ben de 25 yaşındayım. Oraya gitmen ne olursa olsun yersiz. O evin temizliğini yapmak sana düşmez. Erkek arkadaşının surat asması onun çocukluğundandır. Toy gördüm sizi.

Haklı olabilirsin.yinede toz duman içinde kaldıklarını görmek hoş bir durum değil diye yardimci olmaya çalışıyorum elime yapismaz nede olsa. Ayrıca ailesiyle tanistigimdan beri çaya kahveye yemeğe giderim bu artık bizde olağan bir durum haline geldi. Bu yüzden neden gidiyorum kısmını tabi ki sorgulamicam.

20 aylik kiz cocugu sahibi olarak,bebekler arasinda yasanan oyuncak krizleriyle alakali bir konu zannedip merakla okudum.
Ama durum daha vahimmis :KK45::emir_bebek:

Valla yaşlara aldanmayın yine onun gibi bişey diyebiliriz :KK70: yok yani kıskançlık kalp ben. Napalım Allah böyle yaratmış :KK70:

Evet böyle durumlarda çokta mantık sahibi olduğum söylenemez bu yüzden bişey diyemiyorum sana şimdi. Ama o zaman demek ki neymiş, benden bin tane beklentisi olup, is benim bi istegime gelince yapilmiyorsa bende gerçekten haddimi ve yerimi bilip kimsenin gönlü olsun diye kosturmamaliymisim. Sen bana saydirdin ama ben güzel bi ders çıkardım suan bu yazdigindan, gerçekten Teşekkürler.

Sen kendini iyice evin hanımı gibi görmeye baslamışsın farkında mısın? Daha sevgılıyken bu kadar sorumluluk fazla.
Biraz mesafe koy dıcem ama bu satten sonra nasıl olacak bilmiyorum.
Kız da buyuyor ıyıce farklı farklı konularda göreceksın ki evın altını ustune de getırsen o evın sahıbı sen degılsın. Yıpranırsın, gerek yok.

lisede yasamıs oldugu bir ilişkiyi bu kadar takmanız hata ustelik sevgilinize degil kız kardesine aldıgı hediyeymiş sizi ilgilendirmez

X