Oyuncak akülü araba

Akülü araba güzelde çabuk bitiyor sarzi. 12 v bizimki Pilsan marka. Yarım saat çok güzel sonra yavaşlıyor baya. Birde taşıması ayrı işkence. He çocuklar bayılıyor o ayrı. Bisiklet tarzı birşey daha iyi olur sizin için kontrollü bisikletler var.
Benim merak ettiğim bir nokta. Akü azaldıkça yavaşlaması. Çok teşekkür ederim.

hıc bır akülü arabada bu yok 40 dk dan uzun gıdebılen bır akulu arabaya denk gelmedım ben acıkcası 1 bucuk saat dedıgıne bakmayın evın ıcınde 1 bucuk saat belkı bır ılerı bır gerı ıle gıder ama sokak gırıntılı cıkıntılı zemın yokus yukarı falan bunlar ekstra enerjı harcattırıyor mumkun degıl yanı

bence akulu araba sızın ıstedıgınızı karsılamaz
Satış siteleribdeki yorumlar benim aklıma soktu.Yok çocuğumla şöyle geziyoruz, yok yürüyüş yapıyoruö. Hiç aklımda değildi açıkçası

Çocuk içinde durmadı ağladı. O zaman napcaksin🤣🤣 akülü araba almak istersen o ayrı. Ama bebek arabası yerine kullanamazsin. Bazı bebekler huysuz oluyo. Benm büyük oğlan tam gezme bebeği idi. Karnı doysun bebek arabasında üç yaşına kadar gezdik. Tepe tepe. Küçük tam tersi. Bol bol ağlar. Durmaz . Çıkmak ister. Hele tatile gittik. Ama resmen koştuk yollarda. Bebek arabasından inmeden dönmek için. Bikac ay daha geçti şimdi eskiye göre daha iyi. Her yerde inmeyecegini anlaması lazım. Aglio diye indirmeyin. Yoksa asla ikna olmayacak. Kucağına alırsan da şimdi seni alicam ama birazdan tekrar arabana oturcaksin diyin. Anlar o sizi. Biraz daha büyüsün daha kolay olur. Ama siz biraz kararlı olun. Çünkü fiyat bende ağlamasına dayanamayip aliyodum yolda. Eşim bırak dedi. Suscak illa ki. Yolda bize bakmıyor araba. Bizi görmüyor. Mümkünse sesimizide duyurmuyoruz. Unutup etrafı izlemeye başladı sonra. Ama bizi hatirlarsa baslio ağlamaya🤣🤣
Ağlama seviyesi bir yerden sonra kusma ile sonlanıyor. Etraf falan hiç umrumda değil ama kusması çok sıkıntı oluyor. Geçen akşam burun spreyini elimde gördü, burnuna dokunmadı bile, o ağlamakla bir kustu ki. Evde ne tv kaldı, be yatak. İtfaiye hortumu gibi.

Kiralayıp deneyin, denemeden almayın.
Fiyat yüksek ama 2in1 scooterlar çok iş görüyormuş, oturma yeri olanlar.
Hafif ve pratik, sürüşü de kolay herhalde övüldüğüne göre.
Büyüyünce oturma kısmını çıkacak, kendi sürecek.

Ağlama seviyesi bir yerden sonra kusma ile sonlanıyor. Etraf falan hiç umrumda değil ama kusması çok sıkıntı oluyor. Geçen akşam burun spreyini elimde gördü, burnuna dokunmadı bile, o ağlamakla bir kustu ki. Evde ne tv kaldı, be yatak. İtfaiye hortumu gibi.
reflusu mu var ? veya gobek fıtıgı oldu mu ? o tetıklıyor
aglayınca kusuyor dıye doktora goturdunuz mu bızımkınde reflu varda onunda hortumdan fıskırır gıbı anormal tazikli sekılde bırden fıskırıyor stresden karnı kasılınca da kusuyor

Kiralayıp deneyin, denemeden almayın.
Fiyat yüksek ama 2in1 scooterlar çok iş görüyormuş, oturma yeri olanlar.
Hafif ve pratik, sürüşü de kolay herhalde övüldüğüne göre.
Büyüyünce oturma kısmını çıkacak, kendi sürecek.
Fiyatları ne kadar yüksekmiş gerçekten. Keşke onları da deneme şansımız olsa. Şimdi aklıma onlar takıldı. Bu tarz şeylerin çocuk alış veriş mağazalarında en azından denemelik olması çok iyi olurdu. Ya da biz küçğk şehiriz diye yok.

reflusu mu var ? veya gobek fıtıgı oldu mu ? o tetıklıyor
aglayınca kusuyor dıye doktora goturdunuz mu bızımkınde reflu varda onunda hortumdan fıskırır gıbı anormal tazikli sekılde bırden fıskırıyor stresden karnı kasılınca da kusuyor
Reflüsü yada fıtığı yok. Benim de öyle. Ben de ağlayınca öğürmeye başlarım. Hatta en ufak stres midem bulantısı yapar. Araba tutunca hıçkırırım.Kızım da öyle. Sanırım diyaframla ilgili.

Kızım 20 aylık. Bebek arabasında oturmayı sevmiyor. Mesela markete gittik diyelim bebek arabası ile girmişsek, sürekli ağlayıp indirin indirin diye bağırıyor. Ama market arabasının oturma yerine otırtınca sıkıntı yok. Bebek arabasına binmeyi sevmediği için sahile inip yürüyemiyoruz. Çocuğu da yürütelim desek ya 5 dk sonra kucağına al diyor, ya da kayalık alanlara koşuyor. Hem tehlikeli oluyor hem bizim için keyifsiz. Aynı şekilde çarşı ve avm işi de sıkıntı. Yani hiç bir yere gidemiyoruz. Bebek arabasında eline çubuk kraker, oyuncak bir sürü şey verdim. 5-10 dk oyalıyor sonrası indir beni çığlıkları. Bebek arabasını değiştirdik. Piyasadaki en geniş, rahat ve önü tablalı olanı aldık. Yine aynı durum. Biz de artık sahilde yürümek, çarşıya, pazara gidip sakince dolaşmak istiyoruz. Birkaç yerde akülü arabalarla ilgili yazılar denk geldi. Çocuğumu bindiriyorum, ben de arkasından yürüyüş yapıyorum. Çok rahat oldu vs yazanlar. Ama emin olamadım hiç. Fiyatları da maşallah. Alıp köşeye atmak istemiyorum. İkinci el alsak akü. Sorunu oluyormş. Kızımı akülü arabaya bindirip ben de sahilde hızlı yürüyüş yapabilir miyim? Evinde olup kullanan varsa yardımcı olabilir misiniz?
Akülü araba pratik değil. Evden direk sahile düz yol yok ise kaldırıp indirmek gerekiyor, ki çok ağır. Aküsüde zamanla zayıflıyor. İlk zamanla 1-1,5 saat gitse bile zamanla o süre 45 dk ya kadar düşüyor. Taşımak oldukça zor dediğim gibi. Gezmek için gayet güzel ama o önden gitsin ben arkadan tempolu yürüyelim diyebileceğiniz birşey değil. Biz büyük kızıma almıştık ikiside kullandı, halen sapsağlam çok kullandılar yolda bahçede vs ama dediğim gibi yürüyüş, market vs için uygun değil.
Onun yerine arkadan itmeli bisikletlerden düşünebilirsiniz belki. Etrafı açık olduğu için bebek arabası hisse vermez

Benim merak ettiğim bir nokta. Akü azaldıkça yavaşlaması. Çok teşekkür ederim.

Çocuk için yavaşlaması sıkıntı olmuyor, radyoda var eğleniyor yine. Yarım saat hizlidan sonra yine uzun sürüyor sarzinin bitmesi ama o yavaslikta sokaklarda nasıl ilerlersiniz bilmem :)

2E7FF0A9-D805-4E46-B628-FB87C114D92A.jpeg

Anlık ben.

Kızım 20 aylık. Bebek arabasında oturmayı sevmiyor. Mesela markete gittik diyelim bebek arabası ile girmişsek, sürekli ağlayıp indirin indirin diye bağırıyor. Ama market arabasının oturma yerine otırtınca sıkıntı yok. Bebek arabasına binmeyi sevmediği için sahile inip yürüyemiyoruz. Çocuğu da yürütelim desek ya 5 dk sonra kucağına al diyor, ya da kayalık alanlara koşuyor. Hem tehlikeli oluyor hem bizim için keyifsiz. Aynı şekilde çarşı ve avm işi de sıkıntı. Yani hiç bir yere gidemiyoruz. Bebek arabasında eline çubuk kraker, oyuncak bir sürü şey verdim. 5-10 dk oyalıyor sonrası indir beni çığlıkları. Bebek arabasını değiştirdik. Piyasadaki en geniş, rahat ve önü tablalı olanı aldık. Yine aynı durum. Biz de artık sahilde yürümek, çarşıya, pazara gidip sakince dolaşmak istiyoruz. Birkaç yerde akülü arabalarla ilgili yazılar denk geldi. Çocuğumu bindiriyorum, ben de arkasından yürüyüş yapıyorum. Çok rahat oldu vs yazanlar. Ama emin olamadım hiç. Fiyatları da maşallah. Alıp köşeye atmak istemiyorum. İkinci el alsak akü. Sorunu oluyormş. Kızımı akülü arabaya bindirip ben de sahilde hızlı yürüyüş yapabilir miyim? Evinde olup kullanan varsa yardımcı olabilir misiniz?
bisiklet alin sizin surebileceginiz en iyisi o

Öncelikle akülü arabayla yürüyüş yapamazsınız, 20 aylık bebek arabayı kumanda edemez, siz uzaktan kumanda ile yaparsınız o da hızlı ve seri olmaz.

Büyük oğlum da pusetinde durmazdı, beraber gezmeye giderdik yolun yarısında puseti boş iterdim, eşim de bebeği kucağında taşırdı. Çünkü ağladığında hemen kucağımıza alırdık. Şimdi küçüğünü hemen almıyoruz, huysuzlanınca eline yaprak, dal vs veriyoruz.

Nasıl alıştırırsanız öyle gider. Uyku saatine denk getirip o uyurken pusette siz yürüyüş yapabilirsiniz.

Offf Kuşan bebek. Allah yardım etsin. Bı arkadaşın bebeği oyleydi oksurse kusardi ağlasa kusardi. Altı yaşında şimdi. Hala tehdit edio anneyi. Bak kusarim diye🤪

Cocugu bebek arabasinda 10 dakikadan fazla oturmamis akulu arabasi olan bir anne olarak yaziyorum, ne yazikki umdugumuz performansi alamiyorsunuz, ilk bir kac gun heves edip biniyor, ama 3 gunden sonra degisiyor. Cunku sorun cocugun oturdugu seyin rahat olmasi degil, cocuk kosmak hareket etmek istiyor. Akulu araba da bie sure sonra bebek arabasi hissi veriyor ona. Belli bir yasa kadar ne yazikki pesinde kosmaya devam. Ama sonra duzeliyor emin olun.

Back