Oyuncak akülü araba

Ergonomik kanguru alin? Ben belime takip çıkıyorum. Oglum kucak istedigi zaman takiyorum. Pesinden rahat kosuyorum. Bebek arabasi kollamaya gerek kalmiyor. 2. Oglum oldu kangurulari 2ledik. Buyugu babasi takiyor(33aylik) kucugu (8aylik) ben takıyorum. Bir iki kez tandem tek basima bile ben taktim. Akulu araba asla kimse bana aldıramaz. Bezen gittigimiz parkta bahcede kiralayan yerler var. Bindirdik heves edince. Asla suresini doldurmadi. Ilk zamanlar calistirmadi bile. Siz dr kiralayan bir yerde 10dk gecirip gozlemleyebilirsiniz

Ergonomik kanguru alin? Ben belime takip çıkıyorum. Oglum kucak istedigi zaman takiyorum. Pesinden rahat kosuyorum. Bebek arabasi kollamaya gerek kalmiyor. 2. Oglum oldu kangurulari 2ledik. Buyugu babasi takiyor(33aylik) kucugu (8aylik) ben takıyorum. Bir iki kez tandem tek basima bile ben taktim. Akulu araba asla kimse bana aldıramaz. Bezen gittigimiz parkta bahcede kiralayan yerler var. Bindirdik heves edince. Asla suresini doldurmadi. Ilk zamanlar calistirmadi bile. Siz dr kiralayan bir yerde 10dk gecirip gozlemleyebilirsiniz
14600 gr taşıyacak kanguru var mıdır? Çocuou koyması kolay mı yada çıkarması içine?

Mesela sahil git gel 1 saat bizim. Açıklamalarda 1,5 saat aküsü gidiyor yazıyordu. Ona göre hesap yaptım. Eve geri getiriyor. İnanın çok çaresiz kaldık bu konuda. Bi de camdan görüyoruz. Hava mis.insanlar geziyor, yürüyor. Biz de çıkıyoruz ama sürekli, eve yakın sokak aralarında.

20 aylık çocuk 1 saat onda oturmaz ki. yine peşinden koşacaksınız birde akülüyü taşıyacaksınız.

20 aylik bir cocugu ne ile cikarirsaniz cikarin inmek ister dokunmak ister kosmak ister tam kesfetme zamani
Neden hic inmesini istemiyorsunuz bence bu sinir cizgisi onun istemedigi sey, bebek arabasi degil
Normalde onun istediği gibi dolaşıyoruz sürekli. Hatta bizim orası araba geçmeyen parklık sokaklar.Gönlüm istiyorum ki yarım saat onun istediği gibi gezelim ama 1 "saatte hızlı yürüyüş yapayım.yada mesela geçen gün acil okula gitmem gerekti. Okul bize 20 dk yürüme mesafesinde. Bebek arabası ile gidene kadar mideme ağrılar girdi.

Kızım 20 aylık. Bebek arabasında oturmayı sevmiyor. Mesela markete gittik diyelim bebek arabası ile girmişsek, sürekli ağlayıp indirin indirin diye bağırıyor. Ama market arabasının oturma yerine otırtınca sıkıntı yok. Bebek arabasına binmeyi sevmediği için sahile inip yürüyemiyoruz. Çocuğu da yürütelim desek ya 5 dk sonra kucağına al diyor, ya da kayalık alanlara koşuyor. Hem tehlikeli oluyor hem bizim için keyifsiz. Aynı şekilde çarşı ve avm işi de sıkıntı. Yani hiç bir yere gidemiyoruz. Bebek arabasında eline çubuk kraker, oyuncak bir sürü şey verdim. 5-10 dk oyalıyor sonrası indir beni çığlıkları. Bebek arabasını değiştirdik. Piyasadaki en geniş, rahat ve önü tablalı olanı aldık. Yine aynı durum. Biz de artık sahilde yürümek, çarşıya, pazara gidip sakince dolaşmak istiyoruz. Birkaç yerde akülü arabalarla ilgili yazılar denk geldi. Çocuğumu bindiriyorum, ben de arkasından yürüyüş yapıyorum. Çok rahat oldu vs yazanlar. Ama emin olamadım hiç. Fiyatları da maşallah. Alıp köşeye atmak istemiyorum. İkinci el alsak akü. Sorunu oluyormş. Kızımı akülü arabaya bindirip ben de sahilde hızlı yürüyüş yapabilir miyim? Evinde olup kullanan varsa yardımcı olabilir misiniz?
Babyhope’un 12v’na bakın uygun fiyatlı diğerlerine nazaran. Ayrıca akülü araç öyle aman aman hızlı bir şey değil. Sürekli cihazla kontrolde olmanız gerekli. Yani bebek arabasından çok daha fazla dikkat isteyen bir şey bilginiz olsun.

20 aylık tam keşfetme döneminde olduğu için arabada durmuyor olabilir mi? Sadece soruyorum.
Sanmıyorum. Çümlü kucağına al diyor.Kycağımıza alıyoruz indir diyor. İndiriyoruz 2 dk sonra kucağına al diyor. Sadece market arabalarının oturma yerinde demiyor

Sanmıyorum. Çümlü kucağına al diyor.Kycağımıza alıyoruz indir diyor. İndiriyoruz 2 dk sonra kucağına al diyor. Sadece market arabalarının oturma yerinde demiyor
Evcilik seviyorsa oyuncak bebek arabası yada oyuncak market arabası da alabilirsiniz. Arkadaşımın kızı bir dönem her yere oyuncak bebek arabasını iterek gelirdi. Ama istediğiniz hızı sağlamaz biraz yavaş yavaş gidiyorlar tabii yine.

Evcilik seviyorsa oyuncak bebek arabası yada oyuncak market arabası da alabilirsiniz. Arkadaşımın kızı bir dönem her yere oyuncak bebek arabasını iterek gelirdi. Ama istediğiniz hızı sağlamaz biraz yavaş yavaş gidiyorlar tabii yine.
Oyuncak market arabası aldım. Üç beş adım ittirdi. Yolun ortasına bırakıp devam etti. 🥺🥺

E keşfetmek için işte. Bir de sizin çocuğa yaklaşımınız üzgünüm ama bir tuhaf. Bebek arabasıyla gezdirmeden uyutamıyordunuz bir dönem. Çocuk arabayı yatak olarak kodlamış muhtemelen.

Akülü araba hızlı yürüyüş yapabileceğiniz hızda gitmez ayrıca.

Oyuncak market arabası aldım. Üç beş adım ittirdi. Yolun ortasına bırakıp devam etti. 🥺🥺
O zaman 3in 1 scooterlara bakacaksınız. Evet biraz pahalı bir ürün ama her kuruşunu da hak ediyor. Üç yıldır kullanıyor oğlum bir sene ben ittirdim bir sene denge bisikleti gibi oturup kedi ayaklarıyla ittirdi, bir senedir de scooter olarak kullanıyor

E keşfetmek için işte. Bir de sizin çocuğa yaklaşımınız üzgünüm ama bir tuhaf. Bebek arabasıyla gezdirmeden uyutamıyordunuz bir dönem. Çocuk arabayı yatak olarak kodlamış muhtemelen.

Akülü araba hızlı yürüyüş yapabileceğiniz hızda gitmez ayrıca.
Bu tuhaflık değil farklılık. Her bebek her çocuk farklıdır.

Back