- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Orada yanılıyor olabilir misiniz? Çocuk nerede nasıl rahatsa biz ona uyuyoruz. Temmuz ayına kadar bebek arabasına yatar yatmaz uyuyordu, temmuz ayında birden uyumamaya başladı. Ama yaz boyunca bebek arabasında mis gibi oturup gezdi. Şu an son 1 aydır kesinlikle oturmuyor. Ama oturma nası bize sıkıntı oluyor. Mesela geçen gün okula gitmem gerekti acil, araba eşimde, okula bizim taraftan toplu taşıma yok, yürüme mesafesi 20 dk. Mideme ağrılar girdi yol boyuncaÇocuğa tuhaf dememşş kş
Sizin Yetiştirme şeklinize demiş
Çocuk için bebek arabası eşittir yatak
O sebeple binmek istemiyordur
Bizimki de 12 lik ama hic daha 1 saatten fazla gitmedi sarji.Mesela sahil git gel 1 saat bizim. Açıklamalarda 1,5 saat aküsü gidiyor yazıyordu. Ona göre hesap yaptım. Eve geri getiriyor. İnanın çok çaresiz kaldık bu konuda. Bi de camdan görüyoruz. Hava mis.insanlar geziyor, yürüyor. Biz de çıkıyoruz ama sürekli, eve yakın sokak aralarında.
Akulu arabaya oyle uzun uzun binmiyorlar, benim kizimda var cocuklar bi seylerle gezmekten ziyade dolasip kesif yapma taraftari benim kizimda var 1.5 senedir assagiya iniyor arabayla birakip etrafta kosturuyor.Mesela sahil git gel 1 saat bizim. Açıklamalarda 1,5 saat aküsü gidiyor yazıyordu. Ona göre hesap yaptım. Eve geri getiriyor. İnanın çok çaresiz kaldık bu konuda. Bi de camdan görüyoruz. Hava mis.insanlar geziyor, yürüyor. Biz de çıkıyoruz ama sürekli, eve yakın sokak aralarında.
Çocuk içinde durmadı ağladı. O zaman napcaksinAkünün 12 v olanlarına bakıyorum. Fiyatları da o oranda artıyor. Ürün açıklamasında yazan 1,5 saat. Ama dediğiniz gibi pratik değilse benim için bir anlamı yok. En azından beni sahil yolunda 1 saat idare etmeli
Akulu arabaya oyle uzun uzun binmiyorlar, cocuklar bi seylerle gezmekten ziyade dolasip kesif yapma taraftari benim kizimda var 1.5 senedir assagiya iniyor arabayla birakip etrafta kosturuyor.Mesela sahil git gel 1 saat bizim. Açıklamalarda 1,5 saat aküsü gidiyor yazıyordu. Ona göre hesap yaptım. Eve geri getiriyor. İnanın çok çaresiz kaldık bu konuda. Bi de camdan görüyoruz. Hava mis.insanlar geziyor, yürüyor. Biz de çıkıyoruz ama sürekli, eve yakın sokak aralarında.
uçan araba da alsanız nafile, bebeginiz onda da durmayacak. boşuna masraf ettiğiniz ve işe yaramadığı için sinir olduğunuzla kalırsınız.Orada yanılıyor olabilir misiniz? Çocuk nerede nasıl rahatsa biz ona uyuyoruz. Temmuz ayına kadar bebek arabasına yatar yatmaz uyuyordu, temmuz ayında birden uyumamaya başladı. Ama yaz boyunca bebek arabasında mis gibi oturup gezdi. Şu an son 1 aydır kesinlikle oturmuyor. Ama oturma nası bize sıkıntı oluyor. Mesela geçen gün okula gitmem gerekti acil, araba eşimde, okula bizim taraftan toplu taşıma yok, yürüme mesafesi 20 dk. Mideme ağrılar girdi yol boyunca
"Çocuk nerede rahatsa biz ona uyuyoruz"Orada yanılıyor olabilir misiniz? Çocuk nerede nasıl rahatsa biz ona uyuyoruz. Temmuz ayına kadar bebek arabasına yatar yatmaz uyuyordu, temmuz ayında birden uyumamaya başladı. Ama yaz boyunca bebek arabasında mis gibi oturup gezdi. Şu an son 1 aydır kesinlikle oturmuyor. Ama oturma nası bize sıkıntı oluyor. Mesela geçen gün okula gitmem gerekti acil, araba eşimde, okula bizim taraftan toplu taşıma yok, yürüme mesafesi 20 dk. Mideme ağrılar girdi yol boyunca
uçan araba da alsanız nafile, bebeginiz onda da durmayacak. boşuna masraf ettiğiniz ve işe yaramadığı için sinir olduğunuzla kalırsınız.
20 aylik en gezmeyi seven bebek bile 1 saat arabada durmaz. ister akülü olsun, ister ebeveyn kontrollü scooter ya da bisiklet. hele bebek arabasını sevmiyorsa geçmiş olsun, yapacağınız bir şey yok. okula giderken de bebeğinizi biliyorsunuz, mide krampina gerek yok, çağıracaksiniz bir taksi ne bebeginiz ne siz üzüleceksiniz.
sahil yürüyüşü de eşe bırakıp olabilir. ya da bebeğin hızına ve tarzına uygun yürüyüş olabilir.
biraz önce 19 aylik olan oğlumla çıktık. 1 saat oraya bulaştı, buraya bulaştı. kediye baktı köpeğe baktı, yaprak taş topladı, en son çamurlu bir su birikintisine girip ayaklarını çirpti, yetmedi eğildi çubukla karıştırdı, yetmedi oturdu iyice çamura bulandı. kucağıma aldım hem o hem ben çamur olduk. apartman girişini de çamur yapınca oğlanı banyoya atıp oraları da sildim, sonra miniği yıkadım da şimdi uyudu sakin sakin balıkçılara bakarak keşif yapamaz, bizzat tecrübe edecek, iki elinden tutup kayalıklarda bile gezdiriyorum ben, büyüyene kadar böyle kabul etmek lazım, o zaman rahatlıyor insan. diğer türlü helikopter de alsan boş.
amin sağolun, size de tüm sevdiklerinizle insallah. ❤❤Okuyunca gülümsedim. Allah hayirli uzun ömürler versin oglunuza ❤
Ebeveyn kontrollü bisikleti tavsiye ederim hem daha ucuz hem de binmiycem ettiysem kaprisi yok.hafif ve pratik de...Kızım 20 aylık. Bebek arabasında oturmayı sevmiyor. Mesela markete gittik diyelim bebek arabası ile girmişsek, sürekli ağlayıp indirin indirin diye bağırıyor. Ama market arabasının oturma yerine otırtınca sıkıntı yok. Bebek arabasına binmeyi sevmediği için sahile inip yürüyemiyoruz. Çocuğu da yürütelim desek ya 5 dk sonra kucağına al diyor, ya da kayalık alanlara koşuyor. Hem tehlikeli oluyor hem bizim için keyifsiz. Aynı şekilde çarşı ve avm işi de sıkıntı. Yani hiç bir yere gidemiyoruz. Bebek arabasında eline çubuk kraker, oyuncak bir sürü şey verdim. 5-10 dk oyalıyor sonrası indir beni çığlıkları. Bebek arabasını değiştirdik. Piyasadaki en geniş, rahat ve önü tablalı olanı aldık. Yine aynı durum. Biz de artık sahilde yürümek, çarşıya, pazara gidip sakince dolaşmak istiyoruz. Birkaç yerde akülü arabalarla ilgili yazılar denk geldi. Çocuğumu bindiriyorum, ben de arkasından yürüyüş yapıyorum. Çok rahat oldu vs yazanlar. Ama emin olamadım hiç. Fiyatları da maşallah. Alıp köşeye atmak istemiyorum. İkinci el alsak akü. Sorunu oluyormş. Kızımı akülü arabaya bindirip ben de sahilde hızlı yürüyüş yapabilir miyim? Evinde olup kullanan varsa yardımcı olabilir misiniz?
Akülü araba çocuğa bağlı bir durum sürekli dur kalk yaparsa arkanızda kalır çok hızlı gitmiyor zatenKızım 20 aylık. Bebek arabasında oturmayı sevmiyor. Mesela markete gittik diyelim bebek arabası ile girmişsek, sürekli ağlayıp indirin indirin diye bağırıyor. Ama market arabasının oturma yerine otırtınca sıkıntı yok. Bebek arabasına binmeyi sevmediği için sahile inip yürüyemiyoruz. Çocuğu da yürütelim desek ya 5 dk sonra kucağına al diyor, ya da kayalık alanlara koşuyor. Hem tehlikeli oluyor hem bizim için keyifsiz. Aynı şekilde çarşı ve avm işi de sıkıntı. Yani hiç bir yere gidemiyoruz. Bebek arabasında eline çubuk kraker, oyuncak bir sürü şey verdim. 5-10 dk oyalıyor sonrası indir beni çığlıkları. Bebek arabasını değiştirdik. Piyasadaki en geniş, rahat ve önü tablalı olanı aldık. Yine aynı durum. Biz de artık sahilde yürümek, çarşıya, pazara gidip sakince dolaşmak istiyoruz. Birkaç yerde akülü arabalarla ilgili yazılar denk geldi. Çocuğumu bindiriyorum, ben de arkasından yürüyüş yapıyorum. Çok rahat oldu vs yazanlar. Ama emin olamadım hiç. Fiyatları da maşallah. Alıp köşeye atmak istemiyorum. İkinci el alsak akü. Sorunu oluyormş. Kızımı akülü arabaya bindirip ben de sahilde hızlı yürüyüş yapabilir miyim? Evinde olup kullanan varsa yardımcı olabilir misiniz?
hangi gereci alırsak alalım 20 aylık çocuk 1 saat durmaz içinde ya da üstünde.zaten 20 aylık çocukla yürüyüşte yapılmaz .tüm zamanı o çalar çok haklısın20 aylık tam keşfetme döneminde olduğu için arabada durmuyor olabilir mi? Sadece soruyorum.
aynen öyle.benim kız da istedi akülü araba küçükken ama faydasından çok zararı olacak dedim almadım.3 tekerlekli bisiklet aldım scooter aldım .beraber yürüdük parklara götürdüm böcekleri gösterdim tanıttım anlayabileceği kadar.kitap okudum her akşam.ve anca o uyuyunca evde ve bırakabilecek bir yetişkin varsa tek başıma yürüyüşe gittim.çocuk ne isterse yapsak ooo.mesela sıkıldı bugün dışarı çıkmak istiyor sınava çalışmayı bitirirsen olur dedim bitirmesini bekliyorum.çocuğa kalsa hemen çıkacak evden"Çocuk nerede rahatsa biz ona uyuyoruz"
Kısmı işte kastettiğimiz.
Akünün 12 v olanlarına bakıyorum. Fiyatları da o oranda artıyor. Ürün açıklamasında yazan 1,5 saat. Ama dediğiniz gibi pratik değilse benim için bir anlamı yok. En azından beni sahil yolunda 1 saat idare etmeli
Evimiz bahçeli, müstakil. Bahçede bu tarz şeyleri koymak için kilitli ayrı bir bölüm var. Arabamız büyük kasa kamyonet. Yani bagaj, apartman vb sorunlarımız yok. Öyle olsa hiç düşünmem zaten almayıkızımın 1 yasından berı akulu arabası var 35 kg ya kadar tasıma kapasıtesı var sureklı kullandıgı bırsey buna dayanarak soyluyorum alacaksanız cocukla gıdın magazaya deneme turu yapılıyor ıcınde duracak mı sevecek mı once ona bakın severse ıcınden cıkmıyorlar
ayrıntılı bılgılere geceyım 12 v. olmasına ragmen 40 dk sonra akusu bıtıyor ve agır bırsey onu ındır kaldır yapamazsınız asansore sıgmazsa nasıl tasıyacaksınız ?
6 v zaten maksımum 20 dk falan gıder
ıkıncı el alabılırsınız akü alır kendınız takarsınız bızımkının aküsü ölmüştü yenı aldık taktık
sımdının fıyatları ne bılmıyorum bız aldıgımızda 12 v olan 1300 tl ıdı vıteslı falan . ıkıncı el alın bakın ıstersenız uzun surelı kullanılan bırsey yası buyudugunde de kolay satılan bırsey her turlu kullanır bıner ama yuruyus yapayım arkasından gezeyım falan o zor yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?