Oyuncak akülü araba

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Kızım 20 aylık. Bebek arabasında oturmayı sevmiyor. Mesela markete gittik diyelim bebek arabası ile girmişsek, sürekli ağlayıp indirin indirin diye bağırıyor. Ama market arabasının oturma yerine otırtınca sıkıntı yok. Bebek arabasına binmeyi sevmediği için sahile inip yürüyemiyoruz. Çocuğu da yürütelim desek ya 5 dk sonra kucağına al diyor, ya da kayalık alanlara koşuyor. Hem tehlikeli oluyor hem bizim için keyifsiz. Aynı şekilde çarşı ve avm işi de sıkıntı. Yani hiç bir yere gidemiyoruz. Bebek arabasında eline çubuk kraker, oyuncak bir sürü şey verdim. 5-10 dk oyalıyor sonrası indir beni çığlıkları. Bebek arabasını değiştirdik. Piyasadaki en geniş, rahat ve önü tablalı olanı aldık. Yine aynı durum. Biz de artık sahilde yürümek, çarşıya, pazara gidip sakince dolaşmak istiyoruz. Birkaç yerde akülü arabalarla ilgili yazılar denk geldi. Çocuğumu bindiriyorum, ben de arkasından yürüyüş yapıyorum. Çok rahat oldu vs yazanlar. Ama emin olamadım hiç. Fiyatları da maşallah. Alıp köşeye atmak istemiyorum. İkinci el alsak akü. Sorunu oluyormş. Kızımı akülü arabaya bindirip ben de sahilde hızlı yürüyüş yapabilir miyim? Evinde olup kullanan varsa yardımcı olabilir misiniz?

Akünün 12 v olanlarına bakıyorum. Fiyatları da o oranda artıyor. Ürün açıklamasında yazan 1,5 saat. Ama dediğiniz gibi pratik değilse benim için bir anlamı yok. En azından beni sahil yolunda 1 saat idare etmeli

Benim oğlumun da akülü motoru vardı.aküsü bozuldu kaldı öyle.şimdi yeni aküyle değiştirsek ne kadar gider bilmiyorum.

Akülü arabayı istememe sebebim nereye koyacağım derdiydi
Bence cocugunuz etrafı keşfetmek istiyor bizim kız da öyleydi fırlar giderdi arkasına bile bakmazdi zamanla düzeliyor onlar da size ayak uyduruyor

Akulu araba cok hatal bir sey bence bu tip bi bisiklet alin. Hem kendi kullanmanin hevesini yasar hem siz arkadan destek verirsiniz, yonlendirirsiniz.

1635663608321.jpeg

Akülü araba çok ağır, taşıması zor. Bagaja sığdırması da dert. Scooter veya bisikletle daha rahat edersiniz. Benim oğlum 18aydan beri globber scooterla gezdiriliyor, hem taşıması kolay. Hem de ileride büyüdüğünde arkadaki annenin tuttuğu parçayı söküp normal scooter olarak kullanıyorsun. Hala kullanıyor yani

akü bitince hem çocuğu hem arabayı nasıl taşıyacaksınız?
Mesela sahil git gel 1 saat bizim. Açıklamalarda 1,5 saat aküsü gidiyor yazıyordu. Ona göre hesap yaptım. Eve geri getiriyor. İnanın çok çaresiz kaldık bu konuda. Bi de camdan görüyoruz. Hava mis.insanlar geziyor, yürüyor. Biz de çıkıyoruz ama sürekli, eve yakın sokak aralarında.

Akülü araba çok ağır, taşıması zor. Bagaja sığdırması da dert. Scooter veya bisikletle daha rahat edersiniz. Benim oğlum 18aydan beri globber scooterla gezdiriliyor, hem taşıması kolay. Hem de ileride büyüdüğünde arkadaki annenin tuttuğu parçayı söküp normal scooter olarak kullanıyorsun. Hala kullanıyor yani
Onu bir araştırayım. Kaç dk oturabiliypt oğlunuz.yalnız fiyatları gerçek mi ya? Sizin dediğiniz de 2500 tllerde mi?Ben şok Ben iptal.

Onu bir araştırayım. Kaç dk oturabiliypt oğlunuz.
Küçükken onda oturur gezerdi. 3 yaş gibi oturmaktan sıkıldı benim tuttuğum kısmı söktük ama oturma alanını sökmedik denge bisikleti gibi her yere kendi gitmeye devam etti çok da severdi durup ilgisini çeken şeye bakıp oyalanıp devam ettiği de olurdu. Şu an 4 yaş sayılır normal scooter olarak kullanıyor.

Akulu araba cok hatal bir sey bence bu tip bi bisiklet alin. Hem kendi kullanmanin hevesini yasar hem siz arkadan destek verirsiniz, yonlendirirsiniz.

Eki Görüntüle 2942909

Tam bunu yollayacaktım, zaten arkadaş yollamış.
Akülü araba hiç pratik değil, öyle gidelim gezelim rahat rahat hiç değil.
Ama bu tarz bisikletler gerçekten çok işe yarıyor.
Almadan önce mağazada zaten oturtup gezdirirsiniz 🍀

Küçükken onda oturur gezerdi. 3 yaş gibi oturmaktan sıkıldı benim tuttuğum kısmı söktük ama oturma alanını sökmedik denge bisikleti gibi her yere kendi gitmeye devam etti çok da severdi durup ilgisini çeken şeye bakıp oyalanıp devam ettiği de olurdu. Şu an 4 yaş sayılır normal scooter olarak kullanıyor.
Dediğiniz model tam olarak bu mu?

Eklentiler

• Screenshot_20211031-101212.png
    Screenshot_20211031-101212.png
    235,7 KB · Görüntüleme: 95
Tam bunu yollayacaktım, zaten arkadaş yollamış.
Akülü araba hiç pratik değil, öyle gidelim gezelim rahat rahat hiç değil.
Ama bu tarz bisikletler gerçekten çok işe yarıyor.
Almadan önce mağazada zaten oturtup gezdirirsiniz 🍀

@tivoli26 kızımda bundan var. Bu da çok kullanışlı.
Hem bisiklet gibi hem de scooter 🛴

Eklentiler

• 3A053FBF-3441-47FE-856B-26639410B644.jpeg
    3A053FBF-3441-47FE-856B-26639410B644.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 90
Back