Doğuma Hazırlık oyun parkı kullanan var mı??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

seray82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
11
0
arkadaşlar 6 aylık hamileyim. bebeğimiz için yatak bakıyorduk ama bir türlü karar veremedik. ahşap olan beşiklerden mi yoksa oyun parklarından mı alalım diye. oyun parklarıda iki çeşit ya dar ve uzun, ya da geniş ve daha kısa hangini tavsiye edersiniz? yardım ederseniz sevinirim.

arkadaşlar 6 aylık hamileyim. bebeğimiz için yatak bakıyorduk ama bir türlü karar veremedik. ahşap olan beşiklerden mi yoksa oyun parklarından mı alalım diye. oyun parklarıda iki çeşit ya dar ve uzun, ya da geniş ve daha kısa hangini tavsiye edersiniz? yardım ederseniz sevinirim.

bende yeni hamileim :)) ama oyun parkları çok hoşuma gidiyo tekerlekli olması hafif katlanabilir..ama kullanış yönünden nasıl bilmiyorum kullananlar yardım lütfennn

Selam arkadaşlar, kapılardan kolay geçmesi adına kesinlikle ince uzun olmalı. Ben çocuk odası yapmadım. Biraz büyüyünce yaparım diye düşündüm. Bu yüzden park yatak aldım ama en fazla 6-7 ay yattı. Çünkü çocuk büyüdükçe sağa sola vurmaya başladı ve bu da onu sürekli uyandırdı. Şimdi olsa, park yatak yerine 2-3 ay yatacağı küçük bir beşik alırdım ve sonrada odasına yatırmaya başlardım. Yani odasını baştan yapardım. 2-3 yaşına kadar uyur diyorlar satıcılar ve ben buna kandım:KK43:((... Bunlar benim fikrim tabi, genede siz bilirsiniz.

benim arkadaşlarım var uzun süre kullanan çok memnun olan. benim odam olmadığı için bende park yatak almayı düşünüyorum nasipse. dar istemiyorum 80/120 ebatında olsun istiyorum. 4 sene yatar diye düşünüyorum ama bakalım. bir yere gittiğinde çocuklar yerini yadırgıyor. katla istediğin yere götür. güzel birşey bence. hem kademeli olduğu için alta indirirsin. çocuk düştü mü düşecek mi derdin olmaz.

emeklemeye başlayınca fermuarını açarsın çıkar oradan gezer. yatağıda gözünün önüne koyarsın. eğer odan varsa fazla büyük almazsın. ama yoksa 3-4 sene rahat kullanacağı bişi bak bence. ben bayağı araştırdım. 4-5 seçenek var. birini seçeceğim

teşekkürler arkadaşlar sanırıım yorumlar sayesinde fikrim netleşti.büyük ebatta alıcam sanırım oyun parkını.sonrada bi çöcuk odası düzerim.

X