Oyun ablası

hanyolcuhanciyolcu

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2024
445
829
30
İyi aksamlar
Haftanın 2 günü ofise gidiyorum. O gunlerde bir ablamiz var, kızımın bakımı için o geliyor. Ablamiz bir aile dostu. Sadece temel ihtiyaçlarını karşılıyor, ufak tefek oyunlar oynuyor, seviyor, ara ara dışar cikiyorlar. O konuda bir sorunumuz yok.
Kalan gunler evden çalışıyorum. Kızımla başbaşayiz babamız gelene kadar. O günlerde de ben kızımla ilgileniyorum. Tabi bir yandan çalışıyorum, bir yandan da ev işleri. Bir de yaz kış akran görsün diye muhakkak parka, bahçeye götürüyorum. Babamız işten gelince de o oynuyor. Şu anda 16 ayının icerisinde. Bu zamana kadar yetersiz olduğumu düşünmezdim ama bu aralar sanki onun oyun ihtiyacına yeterli şekilde cevap veremiyor gibiyim. Bu yüzden haftada bir gün de bir oyun ablası çağırayım dedim eve. Hatta bu işin eğitimini alan kişiler oluyor. Ben de eksiklerimi görmüş olurum. Daha farklı yaklasirim oyun konusunda belki kızıma. Bu kadar detay vermemnin sebebi aşağı yukari bir fikriniz olması içindi. Sizce oyun ablasına gerek var mı? Onerebileceginiz siteler var mı?

Evden çalışıp hem de çocukla ilgilenmek çok zor. Benim için imkansız gibiydi hatta maksimum yarım saat bir şeye bakabilirdim. İmkanınız varsa her gün bile olabilir aklı başında bir abla. Ben bakıcıburadadan buldum

Ben belki rutine alıştım bilmiyorum ama hiç bos vaktim olmuyor, inanın 10 dakika oturacak bile belki. O beni yormaya başladı biraz. İlk başta deneyip, belki sonra uzatabilirim de bilmiyorum. Güvenilir oluyor mu peki, bir de faydasını gördünüz mü?

Benim de olmuyor, tabi ki iyi anlıyorum sizi. Benim çocuğum bilgisayara bakmam hiç fırsat vermezdi onu söylemek istedim. Çok şükür ben iyi birine denk geldim. Eski kreş öğretmeni aklı başında biri. Anlaştık devam ediyoruz 2 senedir. Kriterlerinize göre birini bulabilirsiniz. Ajanslar var, onların tek yaptığı yabancı kadın göndermek. Onları da tanısalar içim yanmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…