İyi aksamlar
Haftanın 2 günü ofise gidiyorum. O gunlerde bir ablamiz var, kızımın bakımı için o geliyor. Ablamiz bir aile dostu. Sadece temel ihtiyaçlarını karşılıyor, ufak tefek oyunlar oynuyor, seviyor, ara ara dışar cikiyorlar. O konuda bir sorunumuz yok.
Kalan gunler evden çalışıyorum. Kızımla başbaşayiz babamız gelene kadar. O günlerde de ben kızımla ilgileniyorum. Tabi bir yandan çalışıyorum, bir yandan da ev işleri. Bir de yaz kış akran görsün diye muhakkak parka, bahçeye götürüyorum. Babamız işten gelince de o oynuyor. Şu anda 16 ayının icerisinde. Bu zamana kadar yetersiz olduğumu düşünmezdim ama bu aralar sanki onun oyun ihtiyacına yeterli şekilde cevap veremiyor gibiyim. Bu yüzden haftada bir gün de bir oyun ablası çağırayım dedim eve. Hatta bu işin eğitimini alan kişiler oluyor. Ben de eksiklerimi görmüş olurum. Daha farklı yaklasirim oyun konusunda belki kızıma. Bu kadar detay vermemnin sebebi aşağı yukari bir fikriniz olması içindi. Sizce oyun ablasına gerek var mı? Onerebileceginiz siteler var mı?